0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar;AE101 ( 1993 model 1.6 GL 16V Karbüratörlü ) aracım için bazı orjinal parçalar ihtiyacım var. Orijinal Hava Filtresi ( 1 Adet ) ( Değiştirdikten sonra 4000 KM yaptım ) ( Yan Sanayi )Orijinal Yağ Filtresi ( 1 Adet ) ( Değiştirdikten sonra 4000 KM yaptım ) ( Yan Sanayi )Orijinal Fren Hidrolik yağı ( 500 gr ) ( Değiştirdikten sonra 7000 KM yaptım )Orijinal Direksiyon Yağı (1 lt ) ( Değiştirdikten sonra 7000 KM yaptım )Orijinal Buji ( 4 Adet ) ( Değiştirdikten sonra 12.00 KM yaptım )Orijinal Cam Sileceği ( Muz Silecek kullanıyorum ) Orjinal Kauçuk Paspas (Gri renkte ) ( Aslında sadece 1 tanesine ( Şoför koltuğu önüne ihtiyacım var. ) ( Şuanda bendeki mevcut orjinal toyota paspasları ve halı tarzı )Mobil 1 10W-60 Motor Yağı ( 4 LT ) ( Değiştirdikten sonra 4000 KM yaptım ) Şuanda ihtiyaç yok ancak araştırma yapıyorum çünkü fiyatı gerçekten pahalı bu ürünün.Yukarıdaki ürünlerin orjinal fiyatları nelerdir. Bir de sormak istediklerim bu orjinal ürünleri kaç km'de bir düzenli olarak değiştirmek gerekmektedir.Bir de kredi kartı ile alışveriş mevcut mu yoksa havale mi gerçekleşiyor?Bilgi verirseniz sevinirim. İyi çalışmalar.
www.temservis.com ve www.temotomotiv.com.tr sayfalarımızı yenileyerek kullanıcılıarımızın beğenisine sunduk, bizi tercih eden herkese şükranlarımı bir borç bilir bu vesile ile tüm islam aleminin kadir gecesinin ve müminlerin dualarının kabulünü yüce rabbimden niyaz ederim.
Abicim hayirli olsun
hayırlı olsun ufuk bey...
hayırlı olsun Ufuk,fren balataları geldimi? disk ve balata işini halledelim diyorum.
Teşekkür ederim abi,Gümrükte mallar da, bayram öncesi çekmek için elimizden geleni yapıyoruz, hayırlısı bakalım.
Kudret bey istemiş olduğunuz bilgiler için bizim ile mesai saatleri içerisinde iletişim kurabilirseniz sevinirim.
Ufuk bey balatalarda son durum nedir
Balatalar en erken Cumartesi diye biliyorum, gecen gun ugradigimda soylemisti.
Ufuk, balata haberlerini bekliyoruz.
Ufuk abi bu seramik balatalr bizim orj. balatalar gibi janti sipsiyah (hicmi yoksa azda olsa ) yapiyormu birde normal degisim periyodu nedir bunlarin
Her aşınan balata toz atar İlkecim, ancak attığı tozun içeriği önemli olan, zira yarı seramik balataların diğer balatardan farkı attığı tozun %30 civarının seramik pigmenti kalan hammadeler içerisinde kükürt oranının da diğer hammadelere oran ile çok çok daha az olması sebebi ile jant sipsiyah olmaz NIBK yarı seramik balatalar grimsi renkte toz atar ve çok çok yüksek sıcaklıkta olsa dahi yapışma etkisi göstermez bu yüzden diskiniz ve jantınız temiz kalır.
O zaman abi balatalari degistirecegimiz zaman su seramik balatalari takalim daha iyi olur