Gönderen Konu: toyotaburada.com  (Okunma sayısı 191056 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2372 kere teşekkür edildi
Ynt: toyotaburada.com
« Yanıtla #200 : Temmuz 24, 2013, 08:37:56 »
Tamam o zaman gergiye şimdi ne yapmalıyız?

Kontrol edilip tansiyonu ölçülüp gerekiyorsa değiştirmeli.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #200 : Temmuz 24, 2013, 08:37:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Toyota Club Tr
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 115000
  • Model Yılı: '08
  • 50 kere teşekkür etti
  • 30 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #201 : Temmuz 24, 2013, 17:22:19 »
Ufuk beyden motor yağı ve silecek aldık; sağolsun ürünleri hemen gönderdi. Küçük hediyeler de göndermiş, kendisine teşekkür ediyorum :)

Seramik içerikli balatalar gelince kendisinden tekrar alışveriş yapıcaz sanırım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #202 : Temmuz 24, 2013, 19:46:20 »
Ufuk Bey, 2008 model toyota corolla orijinal polen filtresi markası ve fiyatı nedir acaba?
Şimdiden teşekkürler...
Bir gün öleceğinin idrakinde olanlar, asla kalp kırmaz!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #203 : Temmuz 25, 2013, 00:52:24 »
Ufuk beyden motor yağı ve silecek aldık; sağolsun ürünleri hemen gönderdi. Küçük hediyeler de göndermiş, kendisine teşekkür ediyorum :)

Seramik içerikli balatalar gelince kendisinden tekrar alışveriş yapıcaz sanırım :)

Güle güle kullanın, umarım memnun kalırsınız, asıl ben teşekkür ederim.

Ellerimizi açtık bekliyoruz balatalarımızı, inşallah önümüzdeki ay başı itibariyle derdimiz sona erecek :)

Ufuk Bey, 2008 model toyota corolla orijinal polen filtresi markası ve fiyatı nedir acaba?
Şimdiden teşekkürler...

Merhaba,

87139-YZZ16 parça numaralı polen filtrenizin orjinali 50TL (Orjinal dediğiniz ürün Toyota kutusunda ve Toyota Etiketli  olmalıdır), eşdeğer bir ürün temin etmeyi düşünüyorsanız Distribütörü olduğumuz Japon  JS Asakashi markasını önerebilirim onun da fiyatı 20TL.

Saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #204 : Temmuz 25, 2013, 10:03:15 »
artık herşeyi sizden alabiliriz yaşasın internet
Gidene yol vermek saygımızdandır Gitmeyenden yol istemekde acil işimiz olduğundandır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #205 : Temmuz 25, 2013, 11:26:39 »
Merhabalar;

Malum önümüzde bayram var ve bayram öncesi yola çıkmadan muhakkak aracın yağına, suyuna, lastik havasına, frenlerine ve diğer aksamlarını kontrol ettirmek gerekiyor.

Benim bildiğim sadece hava ve yağ filtrelerinin yan sanayi olduğudur.

Acaba sanayide mi yol bakımı yaptırsam yoksa servise mi gitsem tecrübeli olmadığım için bilemedim. Daha önce yola çıkarken çok ayrıntıya girmeden yağına suyuna falan ben bakmıştım.

Bir de filtrelerde yan sanayi olması ile orjinal olması arasında kalite bakımından ne kadar farklılık vardır. Bir araçta orjinal olması gerek diye zorunlu tuttuğumuz parçalar neler olmalıdır?

Birde araç ile ilgili tüm donanımsal parçaların orjinal fiyatlarını görebileceğim bir sayfa mevcut mudur?

Aracım 1993 model 1.6 GL 16V Karbüratörlü ve 219.000 km'dir.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #206 : Temmuz 25, 2013, 12:28:31 »
Merhabalar;

Malum önümüzde bayram var ve bayram öncesi yola çıkmadan muhakkak aracın yağına, suyuna, lastik havasına, frenlerine ve diğer aksamlarını kontrol ettirmek gerekiyor.

Acaba sanayide mi yol bakımı yaptırsam yoksa servise mi gitsem tecrübeli olmadığım için bilemedim. Daha önce yola çıkarken çok ayrıntıya girmeden yağına suyuna falan ben bakmıştım.

Bir de filtrelerde yan sanayi olması ile orjinal olması arasında kalite bakımından ne kadar farklılık vardır. Bir araçta orjinal olması gerek diye zorunlu tuttuğumuz parçalar neler olmalıdır?

Birde araç ile ilgili tüm donanımsal parçaların orjinal fiyatlarını görebileceğim bir sayfa mevcut mudur?

İletişim bilgilerimizden bize ulaşıp gerekli parçaların hangileri olduğunu söyleyerek fiyat alabilirseniz daha doğru olur, "donanımsal parça" dediğinizde yaklaşık 10.000 kalemi kapsayan bir liste çıkar ortaya ki onu da ne buraya yazmak ne de telefonla belirtmek mümkün olmaz.

Saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Wolverine
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '07
  • 13 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #207 : Temmuz 25, 2013, 14:25:09 »
ufuk bey size özel mesaj atmıştım sanırım gözünüzden kaçtı bakabilecek misiniz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #208 : Temmuz 25, 2013, 14:56:43 »
Merhabalar;

toyodiy den kısmen fiyatları görebilirsiniz.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 150000
  • Model Yılı: '96
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #209 : Temmuz 25, 2013, 19:20:03 »
Ufuk bey Ae101 için 96 model  Elinizde kyb ya da tokico amortisör var mı varsa fiyatı nedir acaba ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #210 : Temmuz 25, 2013, 20:36:20 »
Ufuk bey Ae101 için 96 model  Elinizde kyb ya da tokico amortisör var mı varsa fiyatı nedir acaba ?

AE101 için (hatta birçok model için) KYB ve Tokico amortisörler de ithalat sıkıntımız mevcut, bir parti geldi ancak tükendi, şu an için maalesef stoklarımızda hazır olarak bulunmuyor, kısmet ise Eylül ayında bekliyoruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 102201
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 317 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #211 : Temmuz 26, 2013, 07:14:43 »
yaris icin sis fari spoyler ve jant ariyorum yardimci olabilirmisiniz?
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Güya kibar olabilmek icin Giresun u Kiresun yapanlar var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #212 : Temmuz 27, 2013, 01:34:37 »
Merhaba ufuk bey;

Geçen hafta 2010 verso için ön silecek takımı, polen ve hava filitreleri için teklif almıştım sizden.
 Birde paspas takımı orjinal veya kaliteli kauçuk olarak varmı elinizde?
 Ürünleri alacak olursak Ödeme sistemini nasıl yapıyorsunuz?
Çıkarım Senle her yola...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1996 corolla 1.6 gli
  • Kilometre: 240000
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #213 : Temmuz 27, 2013, 11:27:50 »
Ufuk Bey merhabalar.
1996 corolla 1.6 gli aracımın altında 2 parça muhafaza plastiği var. ben bunların yerine sac olan karter muhafazalardan arıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #214 : Temmuz 27, 2013, 12:12:30 »
Merhaba ufuk bey;

Geçen hafta 2010 verso için ön silecek takımı, polen ve hava filitreleri için teklif almıştım sizden.
 Birde paspas takımı orjinal veya kaliteli kauçuk olarak varmı elinizde?
 Ürünleri alacak olursak Ödeme sistemini nasıl yapıyorsunuz?

Kaliteli kauçuk paspas setleri dahi (Michelin yada Goodyear gibi) universal olarak satılıyorlar, biraz kesip biçme işleminden sonra aracınıza uygun hale (tam olmasa bile, kullanılabilir şekile) geliyor, fiyatları 70-100TL arası değişiyor.

Orjinal Kauçuk Paspas setiniz ise 170TL fiyatı mevcut.

Ödemeyi banka havalesi, yada mail order yöntemi ile kredi kartı ile gerçekleştirebilirsiniz.

Ufuk Bey merhabalar.
1996 corolla 1.6 gli aracımın altında 2 parça muhafaza plastiği var. ben bunların yerine sac olan karter muhafazalardan arıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba,

Bu araçların 4 çeker versiyonlarında sizin aracınıza da uygun olan "çelik" motor alt muhafaza seçeneği mevcut ancak bu muhafazalar 2mm kalınlığında paslanmaz çelikten imal edildiğinden sağ tarafı 12kg sol tarafı ise 10kg civarında.

Ayrıca orjinal olduklarından sağ tarafı 650TL sol tarafı 500TL civarlarında.

Fiyatları biraz korkunç ancak benim kayınpederimin aracında takılı olan bu muhafazalar, yaptığı bir kaza esnasında (kamyona arkadan vurma) aracın önü darmadağın olmasına rağmen radyatörler ve  motor aksamının sağlam kalmasını sağladığını gözlerimle gördüm.

Bu fiyatı göz önünde bulunduramıyorsanız, demir doğramacılara orjinal plastik muhafazalarınızı vererek paslanmaz 1mm alüminyumdan aynı muhafazaları (iki parça halinde) yaptırabilirsiniz, maliyet olarak da yaklaşık 500-750TL civarı bir rakam ödeyebilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 150000
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #215 : Temmuz 28, 2013, 02:35:29 »
Ufuk bey Ae101 orjinal helezon yayı var mı elinizde hangi marka olduğunu  bilmiyorum . Varsa fiyatlar hakkında da bilgi verebilir misiniz ? Bir de kyb ya da tokico amortisör sizde yokmus ama bulabileceğim bir yer önerme şansınız var mı acaba ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #216 : Ağustos 01, 2013, 00:56:57 »
Ufuk abi Bandirmaya Avensis icin istenilen hava, polen filtreleri ve bujiler geldi valla burda biraz bakim yaptim bujileride yarin sanayide takilacak :) (Kargo hizli gelmis yavvv :D )
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #217 : Ağustos 01, 2013, 10:26:43 »
Ufuk abi Bandirmaya Avensis icin istenilen hava, polen filtreleri ve bujiler geldi valla burda biraz bakim yaptim bujileride yarin sanayide takilacak :) (Kargo hizli gelmis yavvv :D )

Sürat kargo ile anlaşma sağladık gayet de iyi çalışıyorlar, umarım ürünlerden memnun kalırsınız (gerçi sen kullanıyorsun ve memnunsun bildiğim kadarıyla).

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #218 : Ağustos 01, 2013, 10:55:26 »
Sürat kargo ile anlaşma sağladık gayet de iyi çalışıyorlar, umarım ürünlerden memnun kalırsınız (gerçi sen kullanıyorsun ve memnunsun bildiğim kadarıyla).
Ben corollada kullandigim icin memnunum abi iste burda kaldigimiz pansiyonda bir abimde toyota hastasi avensisine biraz bakim yapalim dedik usta yok burda saglam baktim hava ile polen filtresi gri olmustu baya degistirelim dedik arabanin yakitida artmisti. Ondan sonra bujiler uzun bir sure degismemisti onuda degistirelim dedik zaten ne kadarki :) Bogaz kelebegini sokup temizleyecektim elimde sprey olmadigi icin yapmadim bugun sanayide yaptiracak bujiyle beraber :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #219 : Ağustos 01, 2013, 11:50:08 »
Merhabalar;

AE101 ( 1993 model 1.6 GL 16V Karbüratörlü ) aracım için bazı orjinal parçalar ihtiyacım var.

Orijinal Hava Filtresi ( 1 Adet )          ( Değiştirdikten sonra 4000 KM yaptım ) ( Yan Sanayi )
Orijinal Yağ Filtresi  ( 1 Adet )           ( Değiştirdikten sonra 4000 KM yaptım ) ( Yan Sanayi )
Orijinal Fren Hidrolik yağı ( 500 gr )  ( Değiştirdikten sonra 7000 KM yaptım )
Orijinal Direksiyon Yağı  (1 lt )          ( Değiştirdikten sonra 7000 KM yaptım )
Orijinal Buji ( 4 Adet )                       ( Değiştirdikten sonra 12.00 KM yaptım )
Orijinal Cam Sileceği                         ( Muz Silecek kullanıyorum )
Orjinal Kauçuk Paspas (Gri renkte )  ( Aslında sadece 1 tanesine ( Şoför koltuğu önüne ihtiyacım var. ) ( Şuanda bendeki mevcut orjinal toyota paspasları ve halı tarzı )
Mobil 1 10W-60 Motor Yağı ( 4 LT )   ( Değiştirdikten sonra 4000 KM yaptım ) Şuanda ihtiyaç yok ancak araştırma yapıyorum çünkü fiyatı gerçekten pahalı bu ürünün.

Yukarıdaki ürünlerin orjinal fiyatları nelerdir. Bir de sormak istediklerim bu orjinal ürünleri kaç km'de bir düzenli olarak değiştirmek gerekmektedir.

Bir de kredi kartı ile alışveriş mevcut mu yoksa havale mi gerçekleşiyor?

Bilgi verirseniz sevinirim.

İyi çalışmalar.