0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tamam o zaman gergiye şimdi ne yapmalıyız?
Ufuk beyden motor yağı ve silecek aldık; sağolsun ürünleri hemen gönderdi. Küçük hediyeler de göndermiş, kendisine teşekkür ediyorum Seramik içerikli balatalar gelince kendisinden tekrar alışveriş yapıcaz sanırım
Ufuk Bey, 2008 model toyota corolla orijinal polen filtresi markası ve fiyatı nedir acaba?Şimdiden teşekkürler...
Merhabalar;Malum önümüzde bayram var ve bayram öncesi yola çıkmadan muhakkak aracın yağına, suyuna, lastik havasına, frenlerine ve diğer aksamlarını kontrol ettirmek gerekiyor.Benim bildiğim sadece hava ve yağ filtrelerinin yan sanayi olduğudur. Acaba sanayide mi yol bakımı yaptırsam yoksa servise mi gitsem tecrübeli olmadığım için bilemedim. Daha önce yola çıkarken çok ayrıntıya girmeden yağına suyuna falan ben bakmıştım. Bir de filtrelerde yan sanayi olması ile orjinal olması arasında kalite bakımından ne kadar farklılık vardır. Bir araçta orjinal olması gerek diye zorunlu tuttuğumuz parçalar neler olmalıdır?Birde araç ile ilgili tüm donanımsal parçaların orjinal fiyatlarını görebileceğim bir sayfa mevcut mudur? Aracım 1993 model 1.6 GL 16V Karbüratörlü ve 219.000 km'dir. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Ufuk bey Ae101 için 96 model Elinizde kyb ya da tokico amortisör var mı varsa fiyatı nedir acaba ?
Merhaba ufuk bey; Geçen hafta 2010 verso için ön silecek takımı, polen ve hava filitreleri için teklif almıştım sizden. Birde paspas takımı orjinal veya kaliteli kauçuk olarak varmı elinizde? Ürünleri alacak olursak Ödeme sistemini nasıl yapıyorsunuz?
Ufuk Bey merhabalar.1996 corolla 1.6 gli aracımın altında 2 parça muhafaza plastiği var. ben bunların yerine sac olan karter muhafazalardan arıyorum yardımcı olabilir misiniz?
Ufuk abi Bandirmaya Avensis icin istenilen hava, polen filtreleri ve bujiler geldi valla burda biraz bakim yaptim bujileride yarin sanayide takilacak (Kargo hizli gelmis yavvv )
Sürat kargo ile anlaşma sağladık gayet de iyi çalışıyorlar, umarım ürünlerden memnun kalırsınız (gerçi sen kullanıyorsun ve memnunsun bildiğim kadarıyla).