0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ufuk, balatalar gelince bir takım ön balata ayırırmısın bana, ayrıca ön diskleride alacağız, özel mesajla haber verirsin eline ulaştığında malzemeler. iyi işler sana.
Tabi ki ama haftaya yine hatırlatmanız da fayda var, çünkü bu haftaya yetiştiremedik.
Şimdi ufukcugum , burada herkese cevap veriyorsun ama ben defalarca yazmama rağmen bana cevap vermiyorsun . galiba çok sallamıyorsun . Hani tok esnaf mısın yoksa ben de mi bir problem var söyle de bilelim ona göre konusalım
Ufuk bu forumda yardim konusunda cevap konusunda beni bile gecmis bir kisidir, Forumun adeta kahrini ceken biri siz simdi kalkip bu platforma yakismayan sekilde yazinca hazmedemiyorum.
Ufuk bu forumda yardim konusunda cevap konusunda beni bile gecmis bir kisidir, Forumun adeta kahrini ceken biri siz simdi kalkip bu platforma yakismayan sekilde yazinca hazmedemiyorum. Konu ufugun yuruttugu bir konu oldugu icin faZla yazmak istemiyorum, cuvalidizi kendinize batirin ilk once
balatalar geldimi Ufuk?
Ufuk benim balataları unutma Benim balatalar bitti bitecek galiba disklerden garip sesler gelmeye başladı inşallah diskleri filan çizmiyordur. Servis en son bakımda 10 bin km daha gider demişti ama endişeliyim.
Herkes su balatalardan istiyor bendemi istesem aceb
Ufuk Bey in teklif ettiği bir ürün olunca alınır Heyecanla bekliyoruz
garantili olan aracımızın balatasını kendimiz ve alıp serviste değiştirsek garantide sıkıntı doğar mı?
Yasal olarak doğmaz ama servisinden servisine değişir
Ufukcuğum, balatalar ne alemde ?
Gümrükte, ha bugün ha yarın diye diye muayene bitimini bekliyoruz.