0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim 2004 model rav 4'ün arka sileceğide varmı acaba?
2011 Corolla silecek ve ön-arka fren balata+ 2012 auris fren balata ön-arka fiyat verirmisiniz.teşekkürler.
iyi günler corolla 2009 d4d multimod 70.000 bakımı için yağ hariç gerekli malzemelerin fiyat listesini verebilirmisiniz.Esenlikler...
Merhabalar;Mobil 1 Extended Life 10W-60 motor yağı almak istiyorum ancak bildiğiniz gibi bu ürün diğer ürünlere göre biraz pahalı. Atilla amcanın yardımı ile bir sitede 91 TL olduğunu görüyorum. ( http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/983/Mobil-1-10W60-4-LT )Diğer sitelerde 120 TL olan da var 140 TL olan da 168 TL olanda. Sormak istediğim bu ürünle ilgili daha uygun olduğunu düşündüğünüz bir yer mevcut mudur? Nereleri tavsiye edersiniz? Bu ürün sizde mevcut mudur? Zannedersem siz mobil 1 yağ satmıyordunuz. Bilgi verirseniz sevinirim.
teşekkürler ufuk bey.
Ufuk Bey merhaba,Site yayında mı? Mayısta açılacak demişsiniz ilk mesajlarda, ama hata veriyor bende?
Maalesef hala bir sistem üzerine oturtamadık
Allah kolaylık versin, derdi çok bu işlerin. Bir taraftan adam gibi çalışacak bir site, bir taraftan yüzlerce parçanın sisteme aktarılması, güncellemesi falan dert.
Özelden sağ aks körüğü ve silecek kolu takımı fiyatı sormuştum ama arada kaynadı sanırım
Allah razi olsun, hakikaten disaridan çok basitmis gibi görünüyor(aslinda kullaniciyi umursamadan çok basitleştirmek de mümkün ama bana uymuyor), sürekli stokta bulunan ve Sadece Toyota markasina hitap eden 2935 cesit yedek parca (dönemsel giriş cikislar hariç) ve bunların modellere ayripmasi vs. vs. bir ton teferruat, nasil kalkicaz bu isin altından bilmiyorum