0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
keşke yetkili servisler de yedek parça satarken kredi kartına taksit yapsalar ufuk bey. bende isterim orjinal parça kullanmayı.
benimde sag on patlamisti lok lok ses vardi.ufuktan kyb aldim bir cift gayet iyi.servisteki tek fiyati kyb nin ciftine denk geliyorr.
benim amortisör patladığında piyasada amortisör sıkıntısı vardı. kyb hiçbir yerde bulamadığım için mecburen monroe almak zorunda kalmıştım.
Temmuz da gelecek olan balatalar vardı, ne durumda acaba Ufuk?
Merhaba Ufuk abi bu lambanin altindaki gri duy elinde varmi varsa fiyati nedir abi (cakma veya cikma olabilir en ucuzu iste )arka sag stopun sinyal lambasi. Arac 2006 sedan corollla
Dikkat çekmek istiyorum burası çok önemli : cakma veya cikma olabilir en ucuzu iste ufuk abi bize dükkanının adresini versin ona zahmet olmadan biz alalım nasıl olsa suprayada plan kurduk
Dukkani biliyorumda suan istanbulda degilim
Tamam işte gelirkende 3 5 maske al
İlke o duy komple "kablolu duy seti" olarak geliyor ve adedi 50TL civarında, çıkmasıyla hurdasıyla işim olmuyor biliyorsun Birşey almana gerek yok Emre uğra selamın yeter
teşekkürler abi Nasip olurda istanbula gelirsek boş bulduğum vakitte ziyaret ederim
İlke o duy komple "kablolu duy seti" olarak geliyor ve adedi 50TL civarında, çıkmasıyla hurdasıyla işim olmuyor biliyorsun
Merhaba Ufuk Bey,Adınızı forumdan öğrendim, bu vesile ile inşallah tanışma olanağı bulabileceğim.2011 Corolla için sol dış stop camı (çamurluğa takılan) ve sağ far yıkama mekanizması arıyorum (tamponun içindeki kısım galiba komple değişiyormuş). Tamponun dışındaki kapak var, o lazım değil. Tercihim orijinal parçadır (zaten herhalde far yıkama için başka olasılık yok). Servisten stop camı için 260, far yıkama için 250 lira dediler. Bana daha uygun fiyata temin edebilir misiniz?Selamlar,Engin Tarhan
merhaba ufuk bey 2004 model rav4 ön arka fren diskleri lazım elinizde varmı acaba?
araba ileri geri hareket ettirirken sert ilk kalkıştaki ugultuyu sordu hiç dikkat etmemişim hatta normal bişimiş gibi geliyordu.Neden olabilir dedim V kayış gerginde sorun varmı dedi bende evet patlak dedim oda kayışı iyi geremedigi için kaçırıyor ve bu ses çıkıyor dedi.Neyse degişimi gereklşmi ki yag kaçagından zaten rahatsızım. Fiyatı 300tl lerde geneldede 50K lerde patlıyor bunun pratik çözümü varmı?