0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ufuk aracı teslim aldım güzel yapmışlar, park sensörü işinide 70 tlye hallettik serviste :-) Direkt lcd ekranin parça numarasını verince kadıncağız şaşırdı eee olsun o kadar :-) Yağmur yağdı bugünde beni beklemiş :-) Takayım toyoguardlari artık :-):-)
Ae101 fx tamponlar nereden bulabilifiz ufuk bey sizde mevcut mu?
Ufuk abi parçalar yeni geldi . İlgilendiğin için buradan da teşekkürler .
Rica ederim Mahmut,asıl ben teşekkür ederim, bu bizim işmiz, sana özel birşey yapmadık açıkçası, işimizi dürüst ve düzgün yapmamız bizim için en önemli konu.
Merhaba Oguzhan,Arac LPG donusum sistemine sahip oldugu icin hangi yag olursa olsun "tam sentetik" yag kullanman gerekli.Bizde Eneos 10W/40 yada 5W/30 arasinda viskozite secimi yapabilirsin, diger markalarda tam sentetik yaglar 5W/40 viskoziteden basliyor.Bana sorarsan tam sentetik Eneos 10W/40 tercih edebilirsin.Hersey dahil yaklasik 210-220TL civari bir rakam cikar.
Ufuk site ne oldu
Kargadan başka kuş tanımam.. Girdim Temotomotiv.com a aldım numarayı Ufuğu istedim sonrası koptu gitti zaten..Kardeşim ilgi ve alakan için çok teşekkür ederim..
Nerden aldin nerden aldin numarayi
ufuk bey iyi akşamlar. geçende filtreleri alamadık. bizimkiler hallettirmiş memlekette bakım işini. benim avensisin vites körüğünde soyulmalar var. ortalama fiyatı nedir? bide navigasyonlu teyp tavsiyesi isteyeceğim. Direksiyon kumandası iptal olmadan.
Ufuk bey iyi günler. T25 kasa avensisimin otomatik şanzıman yağını değiştirmeyi düşünüyorum. Yetkili servisten bununla ilgili bilgi aldım. Yağ değişiminde sadece yağ ile tapa contasının değiştiğini, bu modellerde şanzıman yağ filtresi olmadığını söylediler. Doğru mudur acaba?
Merhaba,Aracınız Type T4 yağ kullanmakta olup 160.000km (bence 80.000km'de değiştirilmesinde fayda var) değişim periyodu mevcut, Şanzıman tapa contanız ilk defa sökülecekse tekrar kullanılabilir (alüminyum olduğundan).Otomatik şanzımanınızda mıknatıslı süzgeç tipinde bir filtre mevcut, ancak yüzbinlerce kilometre sonra bile sökülerek temizlenebilir bir yapıya sahip, bu yüzden değiştirmeniz müsriflik olur.Yeri değil ama Monroe amortisörler ile aranız nasıl?
içinize doğdu galiba ön sağ amortisör gıcırdamaya başladı birkaç gün önce. servise götürdüm değişmesi gerek dediler. garanti kapsamında değiştiricem birkaç gün sonra.
Yok müneccim değilim sadece tecrübeme dayanarak sordum, ama daha ilk taktırdığınız gün söylemiştim sorun yaşayacağınızı, konudaki mesajları kontrol edin göreceksiniz
keşke yetkili servisler de yedek parça satarken kredi kartına taksit yapsalar ufuk bey. bende isterim orjinal parça kullanmayı.