0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hızlı cevabınız için teşekkür ederim, aracım 195000 km de, motor durumu iyi heralde, kompresyon testinde yüksek değerler çıkmıştı, 5w 50 tam sentetik Ankara için normal olurmu (kış soğuk).
Yanıtınız için teşekkür Umut bey filitrelerin japon yan sanayisi kalite olarak orjinale yakınmıdır? Birde ön sileceklerin fiyatlarını yazarsanız sevinirim bu yaz degiştirecem filitre ve silecekleri.
Hayırlı olsun Ufuk bey.
Hayırlı olsun Ufuk bey özellikle İstanbul dışında ikamet eden bizler için çok iyi olur e ticaret sitesi.En kısa sürede faaliyete geçer İnşaallah...
Hayırlı olsun öncelikle merak ettiğim TRD parçaları kapsayacakmı:)
Ufuk bende pazartesi aracı bırakicam dumankayaya. Carsamba ancak alirim, yeni cam yeni silecekleri deneriz :-) Piyasada toyoguard kadar kalitelisi yok, parasını sonuna kadar hakediyor, kışı beklemeyecegim :-)
Buralara gelipte aramayanlarda var
Merhabalar;Aracım için düşündüğüm bazı değişiklikler için sizden parça fiyatları konusunda bilgi almak istiyorum. Bu arada aracım 1993 model Toyota Corolla1.6 GL 16V ( Karbüratörlü )1-) Aracın tüm kapılarını ve arka camın fitillerini değiştirmek istiyorum. 2-) Sol Aks Körük takım olarak değiştirmek istiyorum.3-) Ön Hoparlörler için 13 çapında Pioneer 2 adet hoparlör. ( Arkalar 190W, önler için kaç watt olur bilmiyorum)4-) Silecekleri değiştirmek istiyorum5-) Sağ ve Sol güneşlikleri değiştirmek istiyorum. Orjinali deforme olmuş biraz.6-) Kullanabileceğim toyota orjinal paspaslar. 7-) Motor yağı için Mobil 1 10W-60 ( 4 litre )Şimdilik değiştirmeyi düşündüklerim bunlar. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Serci ayıp ediyorsun acil geldim babamla buluşmam gerekti peder gelmeden 10 dakika Ufuk'a uğradım. Bizim bebekleri oynattik Begüm ve Ares' i :-)
Ufuk kardeş sende Auris için orjinal halı paspas var mı?