0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni kasa Auris icin Ufuktan yazili basamak aldik gercekten cok hos oldu, arkadasim ve kendim adina tesekkurler Ufukcum.
Ufukçum merhaba, Araç Auris D4D Comfort..80000km'de periyodik bakım hariç birşey yapılmadı arabama,yani ustam başka sorun yok dedi..Fren Hidroliği ve Şanzıman Yağı (DÜZ) değişmesi gerekir sanırım..Sende var mıdır ??Fiyat ve marka vs bilgi verir misin
Merhabalar ufuk bey Su anda n11 sitesinde baya bir hediye ceki mevcut acaba orada magaza acabilirmisini hem sizin hem bizim icin cok iyi olur esenlikler
ufuk artık aç şu siteyi yahu
Senden daha çok ben hevesliyim inan, ama bizim sektör için düşündüğüm yada söylendiği kadar kolay değilmiş, yada ben mi mükkemmelliyetçiyim, bilmiyorum...
Sen fazla orjinalcisin
Zaten site de öyle olacak, online yedek parça satışı konusunda ilkleri barındıracak
Yanlız açıkcası bu konuda bir arkadaşımda böyle bir şey yapmak istemişti, işin içine girince hiçte kolay olmadığını gördü Allah yardımcın olsun kardeşluk.
Ufuk Bey merhaba sizde organik kırmızı antifiriz var mı. 3 lt fiyatı ne kadar. teşekkürler.
Basarili olacagina inaniyorum
Aslında bilmiyorum faydası olur mu ama forumdan yada etrafınızdan belirli sayıda(50 kişi-100 kişi) seçilip sitenizin bir demo ekranını açsanız,sipariş verilse normal olacağı gibi sadece tek fark ödeme ekranı yerine göntemi seçilip geçilse(demo olduğundan).Sonrasında siz iletişime geçme olsun,sonrasındaki prosedürler olsun,uygulanması ve pratiklik kazanılması açısından tecrube edinmiş olursunuz.Mutlaka şuanda kendiniz yapıyorsunuzdur ama bu şekilde daha gerçeğe yakın bir uygulama olur diye düşünüyorum.Mesela müşteriler arasında çok mükemmeliyetçiler yada kararsız yapıda kişiler olacaktır.Bu kişilerle iletişim kurma açısından bile katkı sağlar diye düşünüyorum.Gerçekten zor bir iş,özelliklede siparişlerin kontrol edilmesi sırasında yanlış bir seçim varsa ve tutarın iadesi yada eksikse eksik kısmın tamamlanması falan yorucu olur.Gerçi bunuda şu şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz mesela önce sipariş verilir,sipariş verilirken araç marka model vs yazılır.Sonra sizin tarafınızdan kontrolü sağlanır eğer çelişkili bir durum varsa telefonla iletişime geçilir.Fiyatlarda değişim vs varsa yeni tutara yansıtılır ve kullanıcı giriş yapınca ödemeyi yapabilirsiniz gibi bir ibare çıkar.Böylece hiç iade iptal vs uğraşılmamış olur.Tabi bununda bonusları olacaktır,dışarıdan alacağı parçanın uyup uymadığını onaylama amaçlı giriş gibi ama daha az yorucu olur sanırım.
Geç olsun , temiz olsun. İnşallah istediğiniz gibi bir şey olur Ufuk bey. Biz de sayenizde kafamız rahat alış veriş yaparız. Sizin bu titizliğiniz bence her şeyi özetliyor.
Ufuk başlangıçta paypal gibi bir çözüm deneyebilirsin. Kredi kartı, sanal post işleri zordur biraz başlangıç için. Hemde şaşi no üzerine kurmak istediğin sistemi test etme imkanın olur.