Gönderen Konu: toyotaburada.com  (Okunma sayısı 191099 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2372 kere teşekkür edildi
Ynt: toyotaburada.com
« Yanıtla #100 : Haziran 12, 2013, 19:07:07 »
Yeni kasa Auris icin Ufuktan yazili basamak aldik gercekten cok hos oldu, arkadasim ve kendim adina tesekkurler Ufukcum.

Güle güle kullanın Sercanım :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Haziran 12, 2013, 19:07:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Arnavut Keyifli
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 136500
  • Model Yılı: '17
  • 277 kere teşekkür etti
  • 277 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #101 : Haziran 14, 2013, 11:27:50 »
Ufukçum merhaba, Araç Auris D4D Comfort..80000km'de periyodik bakım hariç birşey yapılmadı arabama,yani ustam başka sorun yok dedi..
Fren Hidroliği ve Şanzıman Yağı (DÜZ) değişmesi gerekir sanırım..Sende var mıdır ??
Fiyat ve marka vs  bilgi verir misin ???

I'll make you an offer you can't refuse.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • 10 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #102 : Haziran 14, 2013, 12:22:16 »
Merhabalar ufuk bey
Su anda n11 sitesinde baya bir hediye ceki mevcut acaba orada magaza acabilirmisini hem sizin hem bizim icin cok iyi olur esenlikler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #103 : Haziran 14, 2013, 16:01:36 »
Ufukçum merhaba, Araç Auris D4D Comfort..80000km'de periyodik bakım hariç birşey yapılmadı arabama,yani ustam başka sorun yok dedi..
Fren Hidroliği ve Şanzıman Yağı (DÜZ) değişmesi gerekir sanırım..Sende var mıdır ??
Fiyat ve marka vs  bilgi verir misin ???

Bu konu hakkında detaylı ve samimi cevabımı özelden ilettim abi :) Ustana da benden selam söyle :)

08823-80011 Toyota Orjinal DOT4 Fren Hidroliği 750ml 15TL (Texaco üretimidir)
Eneos 75W/90 Tam Sentetik Şanzıman Yağı 1Lt. 20TL

her ikisi de elimde mevcut abi.

Merhabalar ufuk bey
Su anda n11 sitesinde baya bir hediye ceki mevcut acaba orada magaza acabilirmisini hem sizin hem bizim icin cok iyi olur esenlikler

Bu gibi siteler belli bir komisyon üzerinden çalıştığı, bizimde kar marjlarımızı çok düşük tutarak (isteyen inanır isteyen inanmayabilir) satış yaptığımızdan bu tür siteler üzerinden satış yapamıyoruz, aksi halde açık ve amiyane tabir ile amme hizmeti sunmuş oluyoruz.

Kendi internet sitemiz üzerinden satış için bir proje geliştiriyoruz, şasi numarası verilerek satın alınan ürünler kontrol edilene kadar sipariş onaylanmayacak (hatta örneğin aldığınız yağ için bile bilgilendirme maili yapılacak, örneğin "Aracınızda Dizel Partikül Filtresi mevcut dolayısı ile şu linkteki ürünümüzü kullanmanızı tavsiye ederiz" gibi), dolayısı ile yanlış ürün alma şansı kalmayacak.Proje tamamlandığında (gerçekten kolay değilmiş) kendi internet sitemiz üzerinden satış, puan, sabit kargo ücreti ile birçok ürünü alabileceksiniz.

Saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 70000
  • Model Yılı: '11
  • 8 kere teşekkür etti
  • 74 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #104 : Haziran 14, 2013, 22:59:49 »
ufuk artık aç şu siteyi yahu  
yine toyota inadına corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 10 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #105 : Haziran 14, 2013, 23:52:17 »
Ufukbey suanda baya bir indirim kuponu oldugu icin teklif etmistim mesala 50 tl olan silecek takimini buraya 55 tl ye koydugunuzda siz 50 tl almis bizlerde 44 tl ye arti 11 taksite almis olurduk. Sizin site acilana kadar iyi bir alternatif olacagini dusundugum icin bu teklifi sunmustum
Esenlikler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Toyota Club Tr
  • Kilometre: 115000
  • Model Yılı: '08
  • 50 kere teşekkür etti
  • 30 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #106 : Haziran 15, 2013, 00:34:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #107 : Haziran 15, 2013, 09:06:34 »
ufuk artık aç şu siteyi yahu

Senden daha çok ben hevesliyim inan, ama bizim sektör için düşündüğüm yada söylendiği kadar kolay değilmiş, yada ben mi mükkemmelliyetçiyim, bilmiyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #108 : Haziran 15, 2013, 11:27:24 »
Sen fazla orjinalcisin ;)

Senden daha çok ben hevesliyim inan, ama bizim sektör için düşündüğüm yada söylendiği kadar kolay değilmiş, yada ben mi mükkemmelliyetçiyim, bilmiyorum...
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #109 : Haziran 15, 2013, 11:29:31 »
Sen fazla orjinalcisin ;)

Zaten site de öyle olacak, online yedek parça satışı konusunda ilkleri barındıracak ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #110 : Haziran 15, 2013, 11:36:50 »
Zaten site de öyle olacak, online yedek parça satışı konusunda ilkleri barındıracak ;)

Yanlız açıkcası bu konuda bir arkadaşımda böyle bir şey yapmak istemişti, işin içine girince hiçte kolay olmadığını gördü :D Allah yardımcın olsun kardeşluk.
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '22
  • 4 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #111 : Haziran 15, 2013, 20:26:23 »
Ufuk Bey merhaba sizde organik kırmızı antifiriz var mı. 3 lt fiyatı ne kadar. teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #112 : Haziran 16, 2013, 19:44:47 »
Yanlız açıkcası bu konuda bir arkadaşımda böyle bir şey yapmak istemişti, işin içine girince hiçte kolay olmadığını gördü :D Allah yardımcın olsun kardeşluk.

Sana az çok nelerle uğraştığımızdan bahsettim, gerçekten kolay değil Sercanım...

Ufuk Bey merhaba sizde organik kırmızı antifiriz var mı. 3 lt fiyatı ne kadar. teşekkürler.

Merhaba;

"Eneos Long Lasting" organik antifriz ürünlerini kullanıyoruz, litresi 10TL, 1 litre yada 5 litrelik ambalajlar halinde stoklarımızda mevcut.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #113 : Haziran 16, 2013, 19:53:37 »
Basarili olacagina inaniyorum ;)
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #114 : Haziran 16, 2013, 20:04:39 »
Aslında bilmiyorum faydası olur mu ama forumdan yada etrafınızdan belirli sayıda(50 kişi-100 kişi) seçilip sitenizin bir demo ekranını açsanız,sipariş verilse normal olacağı gibi sadece tek fark ödeme ekranı yerine göntemi seçilip geçilse(demo olduğundan).Sonrasında siz iletişime geçme olsun,sonrasındaki prosedürler olsun,uygulanması ve pratiklik kazanılması açısından tecrube edinmiş olursunuz.Mutlaka şuanda kendiniz yapıyorsunuzdur ama bu şekilde daha gerçeğe yakın bir uygulama olur diye düşünüyorum.Mesela müşteriler arasında çok mükemmeliyetçiler yada kararsız yapıda kişiler olacaktır.Bu kişilerle iletişim kurma açısından bile katkı sağlar diye düşünüyorum.Gerçekten zor bir iş,özelliklede siparişlerin kontrol edilmesi sırasında yanlış bir seçim varsa ve tutarın iadesi yada eksikse eksik kısmın tamamlanması falan yorucu olur.Gerçi bunuda şu şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz mesela önce sipariş verilir,sipariş verilirken araç marka model vs yazılır.Sonra sizin tarafınızdan kontrolü sağlanır eğer çelişkili bir durum varsa telefonla iletişime geçilir.Fiyatlarda değişim vs varsa yeni tutara yansıtılır ve kullanıcı giriş yapınca ödemeyi yapabilirsiniz gibi bir ibare çıkar.Böylece hiç iade iptal vs uğraşılmamış olur.Tabi bununda bonusları olacaktır,dışarıdan alacağı parçanın uyup uymadığını onaylama amaçlı giriş gibi ama daha az yorucu olur sanırım. :D
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Sakarya - Artık ANKARA
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 70 kere teşekkür etti
  • 87 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #115 : Haziran 16, 2013, 20:24:47 »
Geç olsun , temiz olsun. İnşallah istediğiniz gibi bir şey olur Ufuk bey. Biz de sayenizde kafamız rahat alış veriş yaparız. Sizin bu titizliğiniz bence her şeyi özetliyor.
2012 Avensis Elegant Extra   "Türkü dinlemeyen Türk'ü anlamaz"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #116 : Haziran 16, 2013, 21:23:03 »
Basarili olacagina inaniyorum ;)

Sağolasın kardeşim :)

Aslında bilmiyorum faydası olur mu ama forumdan yada etrafınızdan belirli sayıda(50 kişi-100 kişi) seçilip sitenizin bir demo ekranını açsanız,sipariş verilse normal olacağı gibi sadece tek fark ödeme ekranı yerine göntemi seçilip geçilse(demo olduğundan).Sonrasında siz iletişime geçme olsun,sonrasındaki prosedürler olsun,uygulanması ve pratiklik kazanılması açısından tecrube edinmiş olursunuz.Mutlaka şuanda kendiniz yapıyorsunuzdur ama bu şekilde daha gerçeğe yakın bir uygulama olur diye düşünüyorum.Mesela müşteriler arasında çok mükemmeliyetçiler yada kararsız yapıda kişiler olacaktır.Bu kişilerle iletişim kurma açısından bile katkı sağlar diye düşünüyorum.Gerçekten zor bir iş,özelliklede siparişlerin kontrol edilmesi sırasında yanlış bir seçim varsa ve tutarın iadesi yada eksikse eksik kısmın tamamlanması falan yorucu olur.Gerçi bunuda şu şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz mesela önce sipariş verilir,sipariş verilirken araç marka model vs yazılır.Sonra sizin tarafınızdan kontrolü sağlanır eğer çelişkili bir durum varsa telefonla iletişime geçilir.Fiyatlarda değişim vs varsa yeni tutara yansıtılır ve kullanıcı giriş yapınca ödemeyi yapabilirsiniz gibi bir ibare çıkar.Böylece hiç iade iptal vs uğraşılmamış olur.Tabi bununda bonusları olacaktır,dışarıdan alacağı parçanın uyup uymadığını onaylama amaçlı giriş gibi ama daha az yorucu olur sanırım. :D

Ertancım zaten siparişler verildikten ve ödeme yapıldıktan (aslında para bizim hesabımıza geçmeyecek, provizyonda kalacak) sonra sistemin şasi numarası ve seçilen ürünleri bize iletmesi, kontrolünün yapılıp biz onayladıktan  sonra sistemin paranın bizim hesabımıza geçmesini sağlayacağız.

He aksilik oldu yanlış ürünü seçtin, biz siparişi onaylamayıp, yanlış olan ürünün doğrusu ile sepeti değiştireceğiz ve bu sefer sizden onayını bekleyeceğiz, yani deneme yanılma gerek yapmaya da, ürünün gitti geldisi olmadan doğru ürünlerin kullanıcıya ulaşmasını sağlayacağız.

Geç olsun , temiz olsun. İnşallah istediğiniz gibi bir şey olur Ufuk bey. Biz de sayenizde kafamız rahat alış veriş yaparız. Sizin bu titizliğiniz bence her şeyi özetliyor.

Teşekkür ederim, evet maalesef (maalesef dememin sebebi benim açımdan gerçekten çok zor olması) karşımdaki kişileri hep kendi yerime koyar ona göre davranırım, aynı şeyi kendim içinde beklerim, ben biraz titiz olduğum içinde aynı titizliği karşımdaki kişilere göstermeye çalışıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.benyunus.com
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #117 : Haziran 17, 2013, 12:32:24 »
Ufuk başlangıçta paypal gibi bir çözüm deneyebilirsin. Kredi kartı, sanal post işleri zordur biraz başlangıç için. Hemde şaşi no üzerine kurmak istediğin sistemi test etme imkanın olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #118 : Haziran 24, 2013, 12:12:43 »
Ufuk başlangıçta paypal gibi bir çözüm deneyebilirsin. Kredi kartı, sanal post işleri zordur biraz başlangıç için. Hemde şaşi no üzerine kurmak istediğin sistemi test etme imkanın olur.
+1
paypal'ı kesinlikle öneririm abi, hem iki taraf adına da çok güvenli.
ben mesela mümkün olduğunca paypal kullanmaya gayret ederim...
tabi aracı demek, komisyon demek, o da var...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #119 : Haziran 29, 2013, 17:57:46 »
merhaba  ufuk bey sorum olacaktı yarış bolumunde kımse yardımcı olamayınca burdan sıze sormak ıstedım

aracım 2012 1.0 yaris lıfe.bakım için servısle gorustum erzurumla.10.000 bakımına gırecegım.servıs 310 tl dedı bana.bu fıyat normalmi sizce 2011 Corolla d4d bakımını yaptırdık arkadasın 340 tuttu.

aracım 5600 de ve 1 senesının dolmasına 2 ay kaldı.sızın aracı 6 aylık bakıma sokalım sadece yag ve yag fılıtresı degıstırelım 125 lıra tutar dedıler.pekı ben bu bakımı kabul edıp (tabıkı hava fılıtresınıde ekletmeyı düşünüyorum) yaptırsam sorun olurmu.zaten alt duzenınde bıse yok. balatalar vs sıkıntısız.her 10.000 de polen fılıtresı degısecekmıs artık 90 tl fıyatı dedı servıs.ben klımamı cok az kullandım polenı degıstırmeyı düşünmüyorum .servisin para polıtıkası sanırım bızı enayı yerıne koyuyor.

YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM
[/quote]
sana gelmediğim gün yaris aldığım gündür gülüm