0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni gelen ürünlerimiz ile ilgili bilgi vermek istedim;ToyoGuard silecekler,http://toyoguard.com/product/wiper/hybrid-blades.html2007 ve sonrası üretilen Corolla ve Auris araçlara uyumlu (ebatları uyduğu takdirde çengel silecek kollu tüm modeller ile kullanılabiliyor) ve Hybrid olarak adlandırılan OEM silecek ile aynı tipte, silecek lastiği kalitesi yüksek JNBK Japan firmasına ait sileceklerdir.Piyasadaki aynı tipteki sileceklerden en önemli farkı OEM sileceklerde olduğu gibi plastik aksamın iç kısmının metal olması dolayısı ile silecek performansının ve ömrünün yüksek olmasıdır.2002 sonrası Corolla H/B, Yaris, Auris, Rav4 ve Land Cruiser ile uyumlu arka silecekler ise yine OEM ile aynı görüntü ve yüksek silecek lastiği kalitesine sahipler.Corolla Sedan 2007 ve sonrası için,Sol Ön Silecek Hybrid Tip 650mm : 35TLSağ Ön Silecek Hybrid Tip 350mm : 15TLAuris için,Sol Ön Silecek Hybrid Tip 650mm : 35TLSağ Ön Silecek Hybrid Tip 400mm : 15TLArka Silecek: 15TLENEOS Japan YağJaponyanın bir numaralı petrol firması olan ENEOS firmasına ait 5W/30 DPF uyumlu, 10W/40 sentetik, OEM antifiriz kalitesine sahip organik SLLC antifiriz.4Lt: 80TL1Lt: 20TL4Lt: 50TL1Lt: 15TL5Lt: 50TL1Lt: 10TLSaygılar.
Ufuk bey konunuzu daha yeni gördüm, web siteniz hayırlı olsun. Bu arada yukarda bilgilerini yazdığınız Toyoguard sileceklerinizden cidden memnun kaldım, orjinal aracın üzerinde gelen sileceklerden kalite olarak hiçbir farkları yok almak isteyen herkese tavsiye ederim.
Ufuk bey merhaba 2006 avensis içinde silecekleriniz mevcutmu ve fiyatını rica edebilirmiyim
Ufuk bey 2008 civic sileceği varsa fiyatı; birde polen filitresi varsa fiyatı lütfen
ötekilerde gerekecek yakında ama polen acildiçıkarsa haberim olsun lütfen bu arada 2006 değil 2008 model civic araç
Ufukcugum gulum Seramik balatalar geldimi?
Hayırlı olsun Allah bol kazançlar nasip etsin inşallah.
2009 avensis için (t25) tüm filtrelerin maliyeti ne kadardır?Araç 1.6 benzinli
ufuk bey günaydın bu seramik balatalarda benim aracıma uyar mı acaba
Elimizde son birkaç adet kaldı
fiyatı nedir yok yani şimdilik ihtiiyacım yok ama bilgi sahibi olmam açısından soruyorum ilerde lazım olacağı için teşekkür ederim
seramik balata dediğiniz nedir frenlemede ne gibi bir etkisi vardır benim frenler şu an için çok çok iyi değil en azından arkalara alabilirim ama neden seramik balata onu bilmem gerekir
Şimdilik;Ön balata 80TLArka balata 60TL[/quotah ahhh ne kadar geç kalmışım bu kulube üye olmak için toyotaclup sensiz geçen günlerime ağlıyorum artık. : bileydim bunları zamanında keşke ufuk kardeşim keşke seninle daha önceden tanışsaydım