0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ah ahhh ne kadar geç kalmışım bu kulube üye olmak için toyotaclup sensiz geçen günlerime ağlıyorum artık. : bileydim bunları zamanında keşke ufuk kardeşim keşke seninle daha önceden tanışsaydım
Ufuk, benim balataları unutmadın değil mi senden haber bekliyorum
Yok canım yok sana balata gel de al göndermiyoruz
Unutmadım unutmadım, hele bir gelsin de hayırlısıyla Yeni Dörtnal'dan alır Sercan kovma müşteriyi
Hadi canım hadi arıza çıkartma
ufuk kardeş kusura bakma hakkını heklal et.Amortisörleri aldıktan sonra geri arayamadım.alıp işi bitinceye kadarmış diye düşünme.Antepten bir isteği n olursa telefon kadar yakınındayım.Çok sağol yardım ettin.ama 70 tl kargo biraz kalın kactı.Ufuk için son derece kibar (aynı benim gibi) sonuna kadar güvenebileceginiz temiz dürüst bir arkadaş.Çok teşekkürller.aama o kargo neydı la..
gli corolla için buji kablosu önerinizi bekliyorum bu arabanın yabancısıyım:)
Ufuk bey selamlar. Yeni aldığım 2011 Corolla için silecek ararken siteyi buldum ve ilk mesajımı da buraya yazmak nasip oldu. Kırıkkale deyim. Silecek almak için nasıl iletişime geçebilirim. Sitenizden şu anda ürün siparişi verilemiyor sanırım.
Ufuk bey! Bendix Metal King Titanium brake pad nasildir? 2-3 gun once arka balatalari degistirdimde
Bendix Metal King Titanium brake pad özellik olarak az miktarda aşınan veya çizilen disklerinizin, balata üzerindeki mavi titanyum kaplama ile düzeltilmesini böylece fren disk ve balatalarınızın uyum sürecini kısaltıyor (50 frenleme olarak iddia ediyorlar) aynı özelliği TRW'de COTEC isimli bir kimyasal ile sağladığını iddia ediyor.Geriye kalan (mavi kısımın arkasındaki) balata hamuru ise standart yarı metalik bir balata hamurundan öte birşey değil.Bendix'te "CQ" olarak isimlendirilen bir balata modeli mevcut bu balata da bizim distribütörlüğünü yaptığımız NİBK Semi Ceramic balatalar gibi içerisinde seramik pigmentleri bulundurmakta ancak hamurdaki diğer kullanılan maddeler itibariyle renginden de farkedileceği üzere metalik kısım daha fazla, dolayısı ile NİBK balatalar ile aynı performansı (tutuş ve disk ömrü konusunda) göstereceğini düşünmüyorum ancak metal yoğunluğu sebebi ile balata ömrü olarak daha uzun süre kullanılabileceğini düşünüyorum.Saygılar.
Bilgilendirme icin tesekkurler. Serviste balatalari takmadan once disklerle balatalari alistirmak icin makineye soktular ve alistirma devresini arac uzerinde degil makinede hallettik dediler.
hayırlı olsun,
iyi günler hayırlı satışlar temenni ediyorum.sileceklerin sadece lastikleri satılmakta mıdır acaba onu merak ettim.birde her 10.000 kmlik bakım malzemelerini paket halinde satıyormusunuzEsenlikler...