Anket

Toyota Alırmısınız ?

Alırım
138 (72.3%)
Almam
53 (27.7%)

Toplam Oy Verenler: 189

Gönderen Konu: Yine Toyota Alır mısınız ?  (Okunma sayısı 47693 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ynt: Yine Toyota Alır mısınız ?
« Yanıtla #220 : Mart 01, 2013, 19:29:43 »
@Mahmut: Fanatik olarak bahsettigin kim ya da kimler kardesim.

@Hakan abi: anlasildi abi

Abi söyledim ya forumda fanatiklik yapılıyor diyen kişiler bu forumda en çok fanatiklik yapan kişiler . Bu sadece toyota için değil başka markaların fanatikliğini yapanlar içinde geçerli . :) Ben kendi markası dışında fanatiklik yapan başka bir forum görmedim adamlar çıkmış toyotanın fanatikliği yapılıyor diye tüm forum üyelerine ithamda bulunuyor . Tamam aramızda azda olsa toyotanın fanatikliğini yapan var ama bu diğer forumlarla kıyasla yok denecek kadar az ve doğal .

Bence artık o kim bu kim şeklinde sorup yine hedef gösterir gibi olmasın.Dağıtmak yerine birleştirelim konu yine başa dönmesin,başlıktaki soru ve yorumu(deneyimi) şeklinde gitsin. :)

Ertan bey zaten fanatiklik yapanlar kendilerini biliyor . Bu forumda bırakın toyotanın fanatikliğini başka markaların fanatikliğini yapan daha çok.  :)

Fanatiklik yapmakta ayıplanacak bir şey değil ama bununda yeri ve zamanı var sen bir markadan canı yandığı için konu açmış bir üyenin konusunda tutup o markanın fanatikliğini yaparsan tepki görürsün tabi . Zaten kendini bilen biri üstüne para versen böyle bir şeyi yapmayacağını biliyorum .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '14
  • 10 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #221 : Mart 01, 2013, 21:51:33 »
İlk defa bir konuyu 12 tam sayfa okudum.
Öncelikle geçmiş olsun herkesin başına gelebilirdi sizin gelmiş şans talih kısmet diyelim.
2Yalnııız bu iş böyle çözülmez beyler.Bu araçlar garantili değilmidir 1 garantiden onarımlar vs yapılmadı mı 2.bu işlemler yapılmadıysa bu sorunları gidermeyen servisin adını sanını buraya yazın hep birlikte boğazlarına çökelim.
Herşeyi bilmene Gerek Yok. Haddini Bil yeter !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #222 : Mart 01, 2013, 22:13:02 »
Adaaammsin Mahmut :)
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '05
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #223 : Mart 01, 2013, 23:12:55 »
1966 Model Corolla

1980 Model Corolla

1983 model Corolla

1987 model Corolla

1980 model VW Golf

Tercih sizin :))   :yika:
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '21
  • 23 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #224 : Mart 02, 2013, 15:42:50 »
Biz de heyecan arıyoruz Samet Bey :)

Umalim da gecici bir heves olsun :)
2012 Auris    1.4   D-4D MT
2021 Corolla 1.5   MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #225 : Mart 02, 2013, 18:26:37 »
ben karar verdim cherry alaacam.Çinlilerle yakınlasmam lazım
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 24 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #226 : Mart 03, 2013, 02:33:44 »
ben karar verdim cherry alaacam.Çinlilerle yakınlasmam lazım

Güldürdün beni :) Allahta seni güldürür inşallah hehehe

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #227 : Mart 03, 2013, 03:16:57 »
bundan önceki aracımız 1.6 2000 corolla idi.şimdi de son makyajlı kasa 1.6 benzinli Corolla'mız var.13 yıllık Corolla kullanıcıları olarak ailece aracımızdan çok memnunuz.Seri,şık,rahat,geniş,donanımlı mükemmel bir araç.İnşallah bundan sonraki aracımız da yeni kasası çıktığında Corolla olacak.Daha şimdiden ailece bunun planları içerisindeyiz.Sorunun cevabı net: Evet.Yine Toyota Yine Corolla.Bugün Yarın Toyota...Keyifli sürüşler :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #228 : Mart 03, 2013, 13:45:39 »
2007 model Corolla'ya 1 yıldır biniyorum.
2, 5 sene bindiğim 2007 model megane II aracımdan öntakım hariç daha üstün bir yanını göremedim.
Dolayısıyla başka diyarlara yelken açarım büyük ihtimalle.
Bir daha Toyota alacağımı sanmıyorum. Bir de Alman denemek istiyorum.
Passat, Audi A6, Mondeo, Insignia aklımdaki modeller.
Hayırlısı diyelim...
Bir gün öleceğinin idrakinde olanlar, asla kalp kırmaz!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Roy Roy...
  • 9 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #229 : Mart 03, 2013, 14:09:35 »
2, 5 sene bindiğim 2007 model megane II aracımdan öntakım hariç daha üstün bir yanını göremedim.
Hayırlısı diyelim...
valla bende bundan bahsediyorum abi. ama lafa geldin mi almana fransıza sallama çok bu forumda. ama corolla denilen arabada daha bağımsız süspansiyon yok. !
...Wir Leben Autos...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 13 kere teşekkür etti
  • 136 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #230 : Mart 03, 2013, 14:25:50 »
Hayırlısı diyelim...
Bence de bir deneyin ;) bir daha japon aklınıza gelmeyecektir... ben arabaya binmiyormuşum dersiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2012 VVT-I Corolla C.Extra (Beyaz)
  • Kan Grubu: B-
  • Model Yılı: '12
  • 3 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #231 : Mart 03, 2013, 14:32:34 »
Farklı marka otomobillerden kullandıklarımın arasında sadece corollayı üste üste kullanmışım ve gayet memnunum.Eğer bu araçtan sonra bir araç olacaksa o da kesin toyota olur...
1) 2000 Hyundai accent 1.3 lx  2) 1999 Opel vectra 2.0 cd  3) 2006 Honda civic 1.6 vtec  4) 2009 Honda civic 1.6 elegance  5) 2010 Toyota corolla 1.6 c.extra  6) 2012 Toyota corolla 1.6 c.extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • Model Yılı: '11
  • 26 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #232 : Mart 03, 2013, 15:10:36 »
benzinli orta sınıf  tam otomatik bir arac tercihim olursa toyota veya honda dan şaşmam.japonların pazar payının büyük bölümünü amerika oluşturduğu  için dizel ve küçük hacimli motorlarda yetersiz kalıyorlar.
Can yakıpta kalp kırma ey insanoğlu,seninde gülbenzin solacak birgün...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #233 : Mart 03, 2013, 16:25:59 »
Abi ne güzel yorum . Zaten mağdur olmuşuz birde bazılarının sanki suç bizdeymiş gibi yazdığı yorumlar sinirimizi daha fazla bozuyor . Gerçi suç bizde gittik toyota aldık özellikle ben çok kaşındım 2009 toyota corolla almışın senin ne işin var 2010 corolla ile git başka araç al onunda tadına bak . :D

Madur sayısı çok fazla ama burada dile getiren az
başka forumlar......  aman allah...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2013 Corrola Advance 1.6 CVT /İnci Beyazı
  • 222 kere teşekkür etti
  • 102 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #234 : Mart 03, 2013, 17:23:57 »
Madur sayısı çok fazla ama burada dile getiren az
başka forumlar......  aman allah...

Hangi markada madur yok ? Ya da hangi markanın fanatiği yok ? Ya da hangi markanın düşmanı yok ?

Yaş kaç baş kaç?

Yaşlanıyorum aranızda.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #235 : Mart 03, 2013, 19:23:12 »
Hangi markada madur yok ? Ya da hangi markanın fanatiği yok ? Ya da hangi markanın düşmanı yok ?

Yaş kaç baş kaç?

Yaşlanıyorum aranızda.

Abi dediklerinize katılıyorum .

Ama şu var ben toyotayı toyotaya güvendiğim ve başım ağırmasın diye aldım . Ben bu sorunu renaultta yaşasaydım bir daha renault almam der geçerdim . Ama bu sorunu sorunsuz diye aldığım markada yaşayıp üstüne üstlük bu firmanın soruna çözüm yerine sorunu ört pas etmeye çalışması zoruma gidiyor .

Hangi marka sorunsuz demekle bu sorun geçiştirilemez zaten ben bütün markalar sorunlu olduğu için toyotanın sorunsuzluk namına dayanarak aldım toyotayı böyle bir markada böyle bir sorun yaşanması normal olsa da markanın sorunu çözmesi gerekir ört pas etmesi değil . Bundan sonrada toyota almam için bir sebep kalmadı .

Marka fanatikliği yapanlarında aklına gülüyorum sanki o marka sattığı her araba başına kendisine prim ödüyor .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2013 Corrola Advance 1.6 CVT /İnci Beyazı
  • 222 kere teşekkür etti
  • 102 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #236 : Mart 03, 2013, 19:33:20 »
Abi dediklerinize katılıyorum .

Ama şu var ben toyotayı toyotaya güvendiğim ve başım ağırmasın diye aldım . Ben bu sorunu renaultta yaşasaydım bir daha renault almam der geçerdim . Ama bu sorunu sorunsuz diye aldığım markada yaşayıp üstüne üstlük bu firmanın soruna çözüm yerine sorunu ört pas etmeye çalışması zoruma gidiyor .

Hangi marka sorunsuz demekle bu sorun geçiştirilemez zaten ben bütün markalar sorunlu olduğu için toyotanın sorunsuzluk namına dayanarak aldım toyotayı böyle bir markada böyle bir sorun yaşanması normal olsa da markanın sorunu çözmesi gerekir ört pas etmesi değil . Bundan sonrada toyota almam için bir sebep kalmadı .

Marka fanatikliği yapanlarında aklına gülüyorum sanki o marka sattığı her araba başına kendisine prim ödüyor .

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Fakat fikir beyan ederken "vurun kahpeye" yanlış bir tutum. Şikayet olmazsa zaten çok garip olur. Siz elinizde ki malın başkası tarafından aşşalanmasını mı istersiniz yoksa o malı kullanan kişilerin olumlu olumsuz tecrübelerini duymak mı?

Saygı çok zor birşey değil. Ben olumsuz tecrübesi olan arkadaşların tecrübelerini çok önemsiyorum ve bence fanatikliği bırakıp bu olumsuzluklar konuşulmalı ki sorunlarla yaşamaya devam etmeyelim ama beyanlarda saygı çizgisi kaçıyor. Yapılan saygısızlıklar Toyotaya değil ama Toyota almış insanlara oluyor. Yazılanlar Toyota alan ve memnun olan insanları AHMAKLIK la suçlar nitelikte.

Hiç bir araç sahibinin yapacağım olumsuz yorumumla kırılmamasına özen göstermeye çalışıyorum. Eğer kusurum olursa ( ki olacaktır) lütfen beni uyarın ve özür dileme fırsatı verin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #237 : Mart 03, 2013, 20:15:45 »
Forumda marka fanatikliği konusuna başka açıdan değinmek istedim.

Marka fanatiği olmak kötü bir şey değildir. Bir markayı sevmek ona bağlı kalmak sizin en doğal hakkınızdır.

Tabi forumda marka fanatiği sözü geçince hemen aklınızda; diğer marka araçların sahipleriyle gereksiz polemiğe giren, kendi araçlarının eksik yönlerini görmeyen üyeler canlanıyor.

Yeri geldiği zaman tabî ki tartışma olacak burada bilgilerimizi paylaşmak ve fikirlerimizi tartışmak için bulunuyoruz.

Fanatiklik kötü değildir lakin artık + ve - leri göremez duruma geldiyseniz bence kötüdür.

Herkesin sempati ve antipati duyduğu marka yada markalar var.

Örneğin; araç tavsiyesi isteyene birisi kendi aracını tesviye ediyor öteki çıkıyor ordan kendi aracını övüyorsun sen fanatiksin. Ne ilgisi var? Adam elbette kendi aracını övecek çünkü beğendiği için almış o aracı. Burda önemli olan eksi yönlerinide aktarabilmesidir.

Sahip olduğum arabanın içine oturduğumda mutlu olmak, direksiyonuna geçtiğimde zevk almak önemli benim için.

Onun haricinde arabanın önemi kalmıyor. Severek kullanmadığım bir arabaya sahip olmak istemem.

Sevdiğiniz markanın eksilerini görebiliyor , diğer markanın üstün olduğu yanları dile getirebiliyorsanız ve bu sizin tercihinizi etkilemiyorsa buna kimsenin karışmaya laf söylemeye hakkı yoktur.

Tek genel geçer bir doğru yoktur herkesin beklentileri, tercihleri farklıdır.

Bizim insanımız fanatizmi biraz farklı algılıyor. Fanatizm kayıtsız şartsız taraflılıktır. Bizde takımını çok seven bir taraftar fanatik olarak değerlendiriliyor. Ben Fenerbahçe'nin her maçını izlerim, mümkünse statda izlerim, mutlaka her sezon lisanslı forma alırım. Doğal olarak Galatasaraylılarla sürekli atışırım. Peki fanatikmiyim? etrafımdaki insanlara göre evet. Ama bana göre asla değilim. Sadece iyi bir taraftarım. Çünkü maçları izlerken objektif olabiliyor kötüysek kötü diyebiliyor her pozisyonda bizim lehimize yorum yapmıyorum.

Fanatiklik haksız olsan dahi haklı olduğunu sanmak ve bunda ısrarcı olmaktır..

Şimdi bu sitede de sorsanız beni. sti fanatiği derler. Öylemiyim? değilim. Bir değeri, bir olguyu çok sevmek, benimsemek ve onu savunmak fanatizm değildir...
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #238 : Mart 03, 2013, 20:28:08 »

Söylediklerinizin hepsi doğru...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #239 : Mart 03, 2013, 20:35:35 »
Forumda marka fanatikliği konusuna başka açıdan değinmek istedim.

Marka fanatiği olmak kötü bir şey değildir. Bir markayı sevmek ona bağlı kalmak sizin en doğal hakkınızdır.

Tabi forumda marka fanatiği sözü geçince hemen aklınızda; diğer marka araçların sahipleriyle gereksiz polemiğe giren, kendi araçlarının eksik yönlerini görmeyen üyeler canlanıyor.

Yeri geldiği zaman tabî ki tartışma olacak burada bilgilerimizi paylaşmak ve fikirlerimizi tartışmak için bulunuyoruz.

Fanatiklik kötü değildir lakin artık + ve - leri göremez duruma geldiyseniz bence kötüdür.

Herkesin sempati ve antipati duyduğu marka yada markalar var.

Örneğin; araç tavsiyesi isteyene birisi kendi aracını tesviye ediyor öteki çıkıyor ordan kendi aracını övüyorsun sen fanatiksin. Ne ilgisi var? Adam elbette kendi aracını övecek çünkü beğendiği için almış o aracı. Burda önemli olan eksi yönlerinide aktarabilmesidir.

Sahip olduğum arabanın içine oturduğumda mutlu olmak, direksiyonuna geçtiğimde zevk almak önemli benim için.

Onun haricinde arabanın önemi kalmıyor. Severek kullanmadığım bir arabaya sahip olmak istemem.

Sevdiğiniz markanın eksilerini görebiliyor , diğer markanın üstün olduğu yanları dile getirebiliyorsanız ve bu sizin tercihinizi etkilemiyorsa buna kimsenin karışmaya laf söylemeye hakkı yoktur.

Tek genel geçer bir doğru yoktur herkesin beklentileri, tercihleri farklıdır.

Bizim insanımız fanatizmi biraz farklı algılıyor. Fanatizm kayıtsız şartsız taraflılıktır. Bizde takımını çok seven bir taraftar fanatik olarak değerlendiriliyor. Ben Fenerbahçe'nin her maçını izlerim, mümkünse statda izlerim, mutlaka her sezon lisanslı forma alırım. Doğal olarak Galatasaraylılarla sürekli atışırım. Peki fanatikmiyim? etrafımdaki insanlara göre evet. Ama bana göre asla değilim. Sadece iyi bir taraftarım. Çünkü maçları izlerken objektif olabiliyor kötüysek kötü diyebiliyor her pozisyonda bizim lehimize yorum yapmıyorum.

Fanatiklik haksız olsan dahi haklı olduğunu sanmak ve bunda ısrarcı olmaktır..

Şimdi bu sitede de sorsanız beni. sti fanatiği derler. Öylemiyim? değilim. Bir değeri, bir olguyu çok sevmek, benimsemek ve onu savunmak fanatizm değildir...

Deli ben deliyim, demez. Çevredekiler ona deli, der. Ama deli, deli olduğunu kabul etmez.
O sebeple bizi biz değil de çevremizdekiler değerlendirmeli.
Siz fanatik olmadığınızı söylediğinize göre, "bence" kesinlikle fanatiksinizdir.  :)
Acımasız olduysam özür dilerim...