Anket

Toyota Alırmısınız ?

Alırım
138 (72.3%)
Almam
53 (27.7%)

Toplam Oy Verenler: 189

Gönderen Konu: Yine Toyota Alır mısınız ?  (Okunma sayısı 47692 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: Yine Toyota Alır mısınız ?
« Yanıtla #200 : Mart 01, 2013, 17:25:53 »

Fanatiklik konusunda ise aramızda azda olsa fanatiklik yapan var ama forumu genel olarak değerlendirdiğimde ve diğer forumlarla karşılaştırdığımda en fazla öz eleştiri yapılan forumlardan birisi bu forum . Zaten böyle olmasa idi bu konu bu kadar uzamaz çoktan kilitlenirdi . :)

Fanatiklik yapılıyor diyenlerin çoğuda kendisi fanatiklik yapıyor .  ;)P

Eyvallah bende bundan bahsediyorum konunun maduru olan bı kardeşimiz bu yorumu yapmisken hala bu konuyu uzatmaya çalışıp birbirine laf edenler zaten bizim ailemizden değildir.... Çıkış butonuda  sayfanın üstündedir aile üyesi olarak tüm samimiyetimle söylüyorum bunu....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #201 : Mart 01, 2013, 17:28:39 »
yazıları birleşik yazınca küfür gibi olmuş, aslını düzelttim :) maşallah gözde radar gibi sizin :)

konunun özüne gelince, şimdi sizi mahkemeye vermekle tehdit eden toyotadan konuşalım isterseniz biraz.
Toyota neden YAĞ YAKMA PROBLEMİ olan aracı geri iade alır ve fatura bedelini geri öder, önce bunu bir sorgulamak gerekiyor ama tehdit aldığınız için burada onunla ilgili yorum yapamıyoruz.

Birde bu hareketi ile toyota bu davranışı ilede yağ yakma problemini doğruluyormu ? bence doğruluyor. bunu anlamak için müneccim olmaya gerek yok.
Yine toyota alırım diyenlerin toyotanın bu tutumunu gözden geçirmesini ve aynı olayın kendi başlarına geldiğini düşünerekten yorum yapmasını beklerdim ben.
Ama nedense çoğu forumdaş toyotanın avukatı gibi maşşalah, anlıyorum aracınızdan soğumak istemiyorsunuz ancak dediğim gibi bu sizinde başınıza gelebilir.
bugün toyotanın bana ve benim gibi birçok insanı mağdur etmesi konusu içine birgün sizde dahil olabilirsiniz. benim asıl anlatmak istediğim budur ! araç güzel mi çok güzel ancak satış sonrası hizmet alamayacaksam neden toyota ?? bence herkes bunu sorgulamalı kendi içinde ...

Saygılar
Aylin YILMAZ

Kusura bakmayında biz aracımızdan madem soğumak istemiyoruz daha da fazla soğutma çabasına girmesek ne dersiniz !!! ?
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 24 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #202 : Mart 01, 2013, 17:39:03 »
Kusura bakmayında biz aracımızdan madem soğumak istemiyoruz daha da fazla soğutma çabasına girmesek ne dersiniz !!! ?

Ercüment Bey,

Aracınızdan soğumak istemiyorsanız konuya girip okumayın yada yorum yapmayın, bu şekilde aracınızdan soğumuş olmazsınız değil mi ?
Burada paylaşılan bilgilerin amacı herkesi adı üstünde bilgilendirmek ve bu bilgi ve tecrübeler herkese bir mum ışığı olur ve siz bu mum ışığnda ilerlemek istemiyorsanız şayet konuya girmezsiniz olur biter.

Beni yanlış anlamayacağınızı düşünerekten,  anlayışınız için şimdiden teşekkürler.
Saygılar
Aylin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #203 : Mart 01, 2013, 17:40:00 »
Araçlarımızdan rahatsız olsak bile bu forumda bunu açıkça dile getiriyoruz zaten yaşadığımız sorun yada sorun sandığımız şeyleri dile getirip birbirimize sorarak.Yani kimse "aman kimseye söylemeyeyim Toyotanın karizması çizilmesin" demiyor demezde.Sonuçta hiç bir firma bizim değil.Ama aramızdaki bazı üyeler sanki burası Toyotanın müşteri hizmetleri sayfası,bizide Toyotanın avukatı gibi düşünerek bize şikayetini ilettiğinde sorunun çözüleceğini yada kendi durumundan başka kimsenin başına gelmediğini düşünerek "dünyada bir benim başımda siz nerden bileceksiniz" modunda sürekli suçlar bir tavır içerisindeler.Unutmayalımki burası sadece bir paylaşım,dayanışma forumu kimsenin savunucusu değil.İlla bir şeyi savunacaksa buda emin olun savunduğu taraf sanılanın aksine tüketici olur
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #204 : Mart 01, 2013, 17:46:32 »
Aylincim Mahmut'un ve sonrasında benim yazdıklarımı tekrar okuyunuz isterseniz ;) Ayrıca yazdıklarının altına isim yazmana gerek yok devlet dairesinde yazismiyoruz profilden belli kim olduğunuz ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • 24 kere teşekkür etti
« Yanıtla #205 : Mart 01, 2013, 17:52:41 »
Araçlarımızdan rahatsız olsak bile bu forumda bunu açıkça dile getiriyoruz zaten yaşadığımız sorun yada sorun sandığımız şeyleri dile getirip birbirimize sorarak.Yani kimse "aman kimseye söylemeyeyim Toyotanın karizması çizilmesin" demiyor demezde.Sonuçta hiç bir firma bizim değil.Ama aramızdaki bazı üyeler sanki burası Toyotanın müşteri hizmetleri sayfası,bizide Toyotanın avukatı gibi düşünerek bize şikayetini ilettiğinde sorunun çözüleceğini yada kendi durumundan başka kimsenin başına gelmediğini düşünerek "dünyada bir benim başımda siz nerden bileceksiniz" modunda sürekli suçlar bir tavır içerisindeler.Unutmayalımki burası sadece bir paylaşım,dayanışma forumu kimsenin savunucusu değil.İlla bir şeyi savunacaksa buda emin olun savunduğu taraf sanılanın aksine tüketici olur

Çok güzel açıklamışsınız, kendi adıma bu açıklamadan ötürü size teşekkürü borç bilirim.

Soru çok basit aslında  "Tekrar Araba Alacak Olsanız Yine TOYOTA Alırmısınız ?
Bu sorunun iki altarnatif cevabı olacak

Ya "Evet "Alırım şunlardan dolayı .
Yada  " Hayır " Almam Şunlardan dolayı.

Bu kadar açık ve net !

Amaç, ne toyotayı savunmak nede yerden yere vurmak, amaç bilgi edinmek için foruma giren insanların sadece olumlu yanları ile değil olumsuz yanları ilede toyota hakkında fikir edinmesini sağlamak. (mesela ben, forumlarda bu yazılanları görseydim toyota almadan önce bir kez daha düşünürdüm ve alacaksamda bu hatasını bilerek alırdım bu sayede sitem etmezdim ! )

Bu sefer kendimi ifade edebilmişimdir umarım ?
Saygılar
Aylin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • 24 kere teşekkür etti
« Yanıtla #206 : Mart 01, 2013, 17:53:54 »
Aylincim Mahmut'un ve sonrasında benim yazdıklarımı tekrar okuyunuz isterseniz ;) Ayrıca yazdıklarının altına isim yazmana gerek yok devlet dairesinde yazismiyoruz profilden belli kim olduğunuz ;)
Ayrıca yazdıklarının altına isim yazmana gerek yok devlet dairesinde yazismiyoruz profilden belli kim olduğunuz ;)  Alışkanlık işte benimki, vazgeçemiyorum illa imzamı basarım ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • 24 kere teşekkür etti
« Yanıtla #207 : Mart 01, 2013, 17:55:58 »
Eyvallah bende bundan bahsediyorum konunun maduru olan bı kardeşimiz bu yorumu yapmisken hala bu konuyu uzatmaya çalışıp birbirine laf edenler zaten bizim ailemizden değildir.... Çıkış butonuda  sayfanın üstündedir aile üyesi olarak tüm samimiyetimle söylüyorum bunu....

:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #208 : Mart 01, 2013, 17:59:18 »
:)

Heh şöyle gülün geçin kardeşim ne toyota ne diğer markalar onları savunanlarındeğil neticede birbirimizi kırmaya gerek yok ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #209 : Mart 01, 2013, 18:02:01 »
Çok güzel açıklamışsınız, kendi adıma bu açıklamadan ötürü size teşekkürü borç bilirim.

Ya "Evet "Alırım şunlardan dolayı .
Yada  " Hayır " Almam Şunlardan dolayı.

Bu kadar açık ve net !

Amaç, ne toyotayı savunmak nede yerden yere vurmak, amaç bilgi edinmek için foruma giren insanların sadece olumlu yanları ile değil olumsuz yanları ilede toyota hakkında fikir edinmesini sağlamak. (mesela ben, forumlarda bu yazılanları görseydim toyota almadan önce bir kez daha düşünürdüm ve alacaksamda bu hatasını bilerek alırdım bu sayede sitem etmezdim ! )

Bu sefer kendimi ifade edebilmişimdir umarım ?
Saygılar
Aylin
Elbetteki sizi anlıyoruz tüm forum olarak ancak forumda yorum yaparken üyeleri hedef almak yerine ( dağıtıcı olmak yerine) birleştirici olmak,daha sakin konuşmanın her zaman getirisi inanın çok çok yüksek olur.Sonuçta burdaki bir üyemizin kalbini kırınca,tartışınca ne sizin aracınız nede başkasının aracı düzelmeyecek.Madem öyle nedendir bu sürekli birbirimizi hedef alma durumu.Artık konuyu tüm forumunda izniyle tatlıya bağlayalım herkes fikrini söylesin,kimse kimseyi hedef almasınki paylaşım ve bilgilendirme amacı yerine gelsin.Aksi takdirde çok özür diliyorum ama "kadınlar hamamı" gibi olur ve kimse hiç bir şeyden bir şey anlamaz.Sadece kalpler kırılır.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • 24 kere teşekkür etti
« Yanıtla #210 : Mart 01, 2013, 18:08:19 »
Ben kimseyi hedef almadım ancak bu söyledikleriniz üzerime düştü sanki :)
Benim tarafımda bir sıkıntı yok.

Ek olarak;
yaşınıza göre gayet oturaklı ve anlayışlı davrandığınızı ve bundan dolayı sizi tebrikettiğimi üstünü çizerek belirtmek isterim.
Akıl yaşta değil baştadır atasözünü bir kez daha tez ettiniz böylece.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #211 : Mart 01, 2013, 18:12:00 »
Ben kimseyi hedef almadım ancak bu söyledikleriniz üzerime düştü sanki :)
Benim tarafımda bir sıkıntı yok.

Ek olarak;
yaşınıza göre gayet oturaklı ve anlayışlı davrandığınızı ve bundan dolayı sizi tebrikettiğimi üstünü çizerek belirtmek isterim.
Akıl yaşta değil baştadır atasözünü bir kez daha tez ettiniz böylece.
Teşekkürler ancak yanlış anlaşılmasın alıntı yaparak yazdığım için genel konuşmalarımda öyle oldu ek mesaj yazıp kirlilik yapmayayım diye.Sıkıntı yoksa sorunda yoktur o zaman  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #212 : Mart 01, 2013, 18:12:18 »

Abi ne güzel yorum . Zaten mağdur olmuşuz birde bazılarının sanki suç bizdeymiş gibi yazdığı yorumlar sinirimizi daha fazla bozuyor . Gerçi suç bizde gittik toyota aldık özellikle ben çok kaşındım 2009 toyota corolla almışın senin ne işin var 2010 corolla ile git başka araç al onunda tadına bak . :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #213 : Mart 01, 2013, 18:15:36 »

EVET alirim ya Toyota Corolla alirim yada Honda Civic alirim. Simdiye kadar cok sukur problem yasamadim. Servisin kaziklamalari disinda :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #214 : Mart 01, 2013, 18:20:34 »

EVET alirim ya Toyota Corolla alirim yada Honda Civic alirim. Simdiye kadar cok sukur problem yasamadim. Servisin kaziklamalari disinda :)

uzakdoğudan şaşmayacan abi :):):) toyotadan memnun olmasam gider toyotanın başka modelini denerdim bakdım oda olmadı honda alırdım ondan memnun olmasam bulurdum başka uzakdoğulu :):):) ..bakdım oda olmadı kardeşim var bende bir uğursuzluk daha araba almazdım heralde :):):):):)
ama memnun olmadığım araçla yada daha ilerisi aynı marka ile devam etmezdim...

Edit :Ugunsuz kelime

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #215 : Mart 01, 2013, 18:20:59 »
Sozum meclisten disari, sitem olarak algilanmasin   :) ama yoneticilerin yarisindan fazlasi aktif toyota kullanicisi degil sanirim, dikkatimi cekti..
Sanırım kısmı kesinlikle doğru ve sadece sanıyorsun sevgili Samet.Ayrıca yönetici olunca bir şey değişmiyor.Yani yönetici olunca Toyota a.ş. bize hisse filan vermiyor.:))))))

Ben yine Toyota alırdım çünkü bu fiyata camry alabilirken mercedes alamıyorum :) Kalite ve konfor aynı değil ama yaklaşık.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #216 : Mart 01, 2013, 19:01:55 »
@Mahmut: Fanatik olarak bahsettigin kim ya da kimler kardesim.

@Hakan abi: anlasildi abi

arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #217 : Mart 01, 2013, 19:06:22 »
@Mahmut: Fanatik olarak bahsettigin kim ya da kimler kardesim.

@Hakan abi: anlasildi abi
Bence artık o kim bu kim şeklinde sorup yine hedef gösterir gibi olmasın.Dağıtmak yerine birleştirelim konu yine başa dönmesin,başlıktaki soru ve yorumu(deneyimi) şeklinde gitsin. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #218 : Mart 01, 2013, 19:22:43 »
Bence artık o kim bu kim şeklinde sorup yine hedef gösterir gibi olmasın.Dağıtmak yerine birleştirelim konu yine başa dönmesin,başlıktaki soru ve yorumu(deneyimi) şeklinde gitsin. :)

Benim yazdigim her yazinin basinda bu duruma gelmesi icin caba sarf ettimde olmadi.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #219 : Mart 01, 2013, 19:27:03 »
Sozum meclisten disari, sitem olarak algilanmasin   :) ama yoneticilerin yarisindan fazlasi aktif toyota kullanicisi degil sanirim, dikkatimi cekti..

Biz de heyecan arıyoruz Samet Bey :)
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"