0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
palioda speedgear da hillholder var da ondan kaydırmıyor.
hillholder olmaması toyota ya yakışmıyor ona katılıyorum.ama aracı geri kaçırmak birazda sürücünün marifetsizliği.aklıma takılan bir mmt yolda nasıl bırakır nasıl bir arıza verir.sorun mmt ide ise servis kesinlikle yapar bunu.birsey yapamıyorum demez diyemez.
ben söyliyim yolda nasıl bıraktığını ve nasıl arıza verdiğini, çok deneyimliyim bu konuda normal seyir halinde giderken bi bakarsınız mmt birdenbire N konumuna alır kendini, göstergeye baktığınızda kırmızı ışıklı ÇARK ikazı yanmış size bakmaktadır araç boşta gitmekte iken sağa geçme şansınız varsa geçip durursunuz ve servisi ararsınız direk
peki servis sorunu çözmüyor mu?çözmüyorsa hangi servis bu?
Biri corolla, diğeri yaris iki mmt dizel araç kullanıyorum. Yokuşlarda mutlaka el freni kullanırım. Sıkışık trafikte eğim de varsa manuele geçerim. Es'i hiç kullanmadım, ihtiyaç yok. Hiç hoplama, zıplama yaşamadım, çünkü ileriye bakarak ve önümdeki araçla mesafe bırakarak araç kullanan biriyim.50000 km bitti, hiç sorun yaşamadım viteslerde, şehir içi kullanımda mmt vitesten çok memnunum.
ya artık yolda kalmıyoruz ama şu 2-1-2 sırasındaki anlamsız silkeleme olayı da bi çözülse daha güzel olacak 50 bin bakımda tekrar mmt-i setini değiştirticem bakalım ne olacak o zaman