Gönderen Konu: mm vites  (Okunma sayısı 26786 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: mm vites
« Yanıtla #80 : Kasım 15, 2008, 10:11:46 »
önemli birsey değil o.kalibrasyonla düzeliyor ve kalkış destek sistemi daha iyi çalışıyor.

ya Burak 40 bin bakımda kalibre ettiler, sadece 1 haftalığına düzeldi ve tekrar aynı şeyi yaptı. haftada bir de kalibreye gidecek değilim tabi ki. bunun daha kalıcı bir çözümünü bulamazmıyız ki acaba?

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Kasım 15, 2008, 10:11:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Kasım 15, 2008, 10:13:34 »
Alper Bey gerçekten konuyu özetliyecek açıklamayı yapmışsınız. Bu bütün araçlar için geçerli .Toyota ,kamyon ,uzun araç palakalı TIRRR ...Orhan arkadaşım her markada sorunlar yaşanır.Ailemin yeni kasa civicte bile bir sürü gözüme batan sorun var ki bu sorunlar ben yarisi alırken de gözüme batmıştı (işçilik). Ama mekanik konusundahenüz sorunla karşılaşmadım ve insanların yoğun trafikte karşılaştığını anlattıkları sorunlardan eser yok.Bence bu bana güven vermeye yeter çünkü hergün işe gidip gelirken yoğun trafikte bu aracı kullanıyorum ,inanılmaz kötü bir işyeri park çıkışım var(dimdik ve hızlanamadan çıkmalısınız) .Yeni araba bütün koşullara girdi 1 senedir. Ayrıca uzun yolda inanılmaz keyfli performansı var

Caner dikkat ettiysen ben toyotayı falan kötülemiyorum ki. aksine arabadan acayip memnunum. tekrar araba alsam yine yaris alırım (düz vites :)) acayip keyifli, kullanımı kolay ve eğlenceli bir araba. benim sorunum mmt sistemiyle sadece :)  onu da çözmüyorlar diye bişey demiyorum çünkü sorunlar çözülüyor fakat tekrarlıyor malesef ki.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #82 : Kasım 15, 2008, 10:15:23 »
benim sinir olduğum şey arabadaki problemini paylaşıytorsun insanlarla ama bazı marka fanatikleri sırf markaya laf gelmesin diye seni kötülüyorlar bir anda :) arabada problem yok kullananda problem :) komik yahu. sanki ilk arabam da kullanmayı bilmiyorum :D son 7-8 senedir otomobil forumlarındayım ve neyin ne olduğunu birçok kişiden çok biliyorum emin olun sayın marka fanatikleri ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #83 : Kasım 15, 2008, 12:11:39 »
ya Burak 40 bin bakımda kalibre ettiler, sadece 1 haftalığına düzeldi ve tekrar aynı şeyi yaptı. haftada bir de kalibreye gidecek değilim tabi ki. bunun daha kalıcı bir çözümünü bulamazmıyız ki acaba?

1 hafta sürmemesi gerekiyor.ben de yaptırdım çünkü hiçbir sorun kalmadı.seninkinde muhtemelen mmt nin kablolarında bir sorun var.
toyota dayken yeni corolla gelmişti servise ; vites yolda giderken boşa alıyordu.sorun kablolarda cıktı.araca lpg taktırmış takarkende kabloların biri zarar görmüş tamamen mmt tesisatını değiştirdiler sorun kalmadı.
benim yarisde de bu aralr radyo cok cızırtılı olmaya başladı.
2010 toyota avensis 1.6 elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #84 : Kasım 16, 2008, 02:34:22 »
Orhan arkadaşım şahsına yönelik bir sözüm asla olamaz çünkü seni tanımıyor ve nasıl araba kullandığını bilmiyorum. Benim eleştirilerim zaten belli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #85 : Kasım 16, 2008, 16:09:50 »
dun yenı aldıgım 2007 corolla 1.6 mm ile tarfıge cıktım..duz yolda yol tutusu vs hersey ıyıydı ancak hersey dık bır yokusun basına gelene kadardı...araba resmen yıkıldı kaldı normal otomatık vıteslerde gazı bıraz kokleyınce araba kendını toparlar devam ederdı ama bunda resmen cakıldı ne gazı alıyor alsada patınaj cekıp duruyor..sanırım tek care 1 e alıp cıkmak yokus perfonmansı resmen yok
Toyota Corolla 2007 1.6 comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #86 : Kasım 16, 2008, 17:46:13 »
1 hafta sürmemesi gerekiyor.ben de yaptırdım çünkü hiçbir sorun kalmadı.seninkinde muhtemelen mmt nin kablolarında bir sorun var.
toyota dayken yeni corolla gelmişti servise ; vites yolda giderken boşa alıyordu.sorun kablolarda cıktı.araca lpg taktırmış takarkende kabloların biri zarar görmüş tamamen mmt tesisatını değiştirdiler sorun kalmadı.
benim yarisde de bu aralr radyo cok cızırtılı olmaya başladı.

işte o corolladaki aynı olay olmuş bize de demek ki. bizim de galiba ilk mmt seti değişiminde kablolarda problem oluşmuştur. valla tekrar değiştirticem mmt setini komple inşallah bu kez düzelecek herşey.  radyo cızırtısı neden olabilir ki acaba. bir de siz biliyorsunuzdur bu yarislerdeki 6 hoparlörlü sistemde ön kapı hoparlörleri component mi acaba. ben arabanın  ses kalitesinden inalılmaz memnumum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #87 : Kasım 16, 2008, 17:46:40 »
Orhan arkadaşım şahsına yönelik bir sözüm asla olamaz çünkü seni tanımıyor ve nasıl araba kullandığını bilmiyorum. Benim eleştirilerim zaten belli.

tamamdır sorun yok ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #88 : Kasım 16, 2008, 17:48:33 »
dun yenı aldıgım 2007 corolla 1.6 mm ile tarfıge cıktım..duz yolda yol tutusu vs hersey ıyıydı ancak hersey dık bır yokusun basına gelene kadardı...araba resmen yıkıldı kaldı normal otomatık vıteslerde gazı bıraz kokleyınce araba kendını toparlar devam ederdı ama bunda resmen cakıldı ne gazı alıyor alsada patınaj cekıp duruyor..sanırım tek care 1 e alıp cıkmak yokus perfonmansı resmen yok

yariste yokuşlarda mm vites çok sorun çıkarmıyor sanırım aracın corollaya göre hafif olmasından dolayıdır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #89 : Kasım 16, 2008, 22:27:02 »

kickdown yaptınız mı peki?
2010 toyota avensis 1.6 elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #90 : Kasım 17, 2008, 09:37:34 »
hayır yapmadım..sonradan manuele alıp cıktım ama dedıgım gıbı arabadan memnunum sımdılık umarım baska bır sorun cıkmaz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #91 : Kasım 17, 2008, 09:52:44 »
ne mmtymiş :D hertürlü teknik hareketi bilmek lazım off road yapıyoruz sanki :D :D şakaydı tepkiye gerek yok :P :D
Nerde Nerde YERLERDE :D YaRiSs D4d

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #92 : Kasım 17, 2008, 09:57:21 »
her aracta sorun cıkar zamanla arabayı tanıdıkca bu sorunların ustesınden daha rahat gelecegımıze emınım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #93 : Kasım 17, 2008, 10:03:16 »
tabiki Tolga abi :) arabana alışınca sorun kalmıyor aslında sorunlar oraya aracın nerde ne yapıyor onu kestirebildiğin zaman sorun yok :D (tabi sorun dediğimiz şey kullanım hatasıyla kaynaklanan etkiye tepkilerse) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #94 : Kasım 17, 2008, 10:10:21 »
aynen kunter haklısın mesela yokuslarda artık 1 e atıp cıkıcam gerısı yalan :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #95 : Kasım 17, 2008, 10:13:29 »
:) doğru abi araçların 8valf olması biraz kastırabilir..o yüzden 1 den daha mantıklı bir seçenek yok..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #96 : Kasım 17, 2008, 10:15:02 »
mantıklı diil aslında zorunlu  çünkü fayda etmıyor cakılıp kalıyosun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #97 : Kasım 17, 2008, 10:20:33 »
başka bi seçenek yoksa :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '06
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #98 : Kasım 17, 2008, 10:45:44 »
10-20 km hızlaq çıkalabilecek yokuşlarda, vitesi manuel'e alın, yoksa sıkıntı yaşarsınız
Bodrum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #99 : Kasım 17, 2008, 12:10:25 »
İngiliz forumlarında, MMT'nin yokuş çıkarken önce vites yükseltip aracı yığdığını sonra da 1'e alıp aracın silkenlenmesine yol açtığı yönünde şikayetler okumuştum  :)
Folgsamkeit macht frei...