0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
önemli birsey değil o.kalibrasyonla düzeliyor ve kalkış destek sistemi daha iyi çalışıyor.
Alper Bey gerçekten konuyu özetliyecek açıklamayı yapmışsınız. Bu bütün araçlar için geçerli .Toyota ,kamyon ,uzun araç palakalı TIRRR ...Orhan arkadaşım her markada sorunlar yaşanır.Ailemin yeni kasa civicte bile bir sürü gözüme batan sorun var ki bu sorunlar ben yarisi alırken de gözüme batmıştı (işçilik). Ama mekanik konusundahenüz sorunla karşılaşmadım ve insanların yoğun trafikte karşılaştığını anlattıkları sorunlardan eser yok.Bence bu bana güven vermeye yeter çünkü hergün işe gidip gelirken yoğun trafikte bu aracı kullanıyorum ,inanılmaz kötü bir işyeri park çıkışım var(dimdik ve hızlanamadan çıkmalısınız) .Yeni araba bütün koşullara girdi 1 senedir. Ayrıca uzun yolda inanılmaz keyfli performansı var
ya Burak 40 bin bakımda kalibre ettiler, sadece 1 haftalığına düzeldi ve tekrar aynı şeyi yaptı. haftada bir de kalibreye gidecek değilim tabi ki. bunun daha kalıcı bir çözümünü bulamazmıyız ki acaba?
1 hafta sürmemesi gerekiyor.ben de yaptırdım çünkü hiçbir sorun kalmadı.seninkinde muhtemelen mmt nin kablolarında bir sorun var.toyota dayken yeni corolla gelmişti servise ; vites yolda giderken boşa alıyordu.sorun kablolarda cıktı.araca lpg taktırmış takarkende kabloların biri zarar görmüş tamamen mmt tesisatını değiştirdiler sorun kalmadı.benim yarisde de bu aralr radyo cok cızırtılı olmaya başladı.
Orhan arkadaşım şahsına yönelik bir sözüm asla olamaz çünkü seni tanımıyor ve nasıl araba kullandığını bilmiyorum. Benim eleştirilerim zaten belli.
dun yenı aldıgım 2007 corolla 1.6 mm ile tarfıge cıktım..duz yolda yol tutusu vs hersey ıyıydı ancak hersey dık bır yokusun basına gelene kadardı...araba resmen yıkıldı kaldı normal otomatık vıteslerde gazı bıraz kokleyınce araba kendını toparlar devam ederdı ama bunda resmen cakıldı ne gazı alıyor alsada patınaj cekıp duruyor..sanırım tek care 1 e alıp cıkmak yokus perfonmansı resmen yok