0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
peki bu yöntemde bir zarar yokmubendede 2006 corolla hb D4-D mmt var ve vites 1 den 2 ye geçerken sanki manuel arabada debriyajı sert bir şekilde çekmiş gibi geçiyor ve aynı vurma sesi 3 den 2 ye veya 2 den 1 e geçince de oluyo sebebi nedir acaba
Merhaba aynı arabadan bende de mevcut, 1. vites ve geri vites performansı çok düşük malesef. Rampada 1. vitesde biraz yük varsa ve klima açıksa hareket etmek zor oluyor. Bu gibi durumlarda arabanızın güçlenmesi için sol ayağınız ile frene basın, arabayı boşa alın ve gaza yüklenin 2000 devir civarında vitesi E konumuna getirip ayağınızı gazdan çekerseniz arabanızın kalkış performansının inanılmaz ötesi olduğunu göreceksiniz. Denenmiş ve onaylanmış bir yöntemdir.
teşekkürler ben aracı servise götürdüm ve aracın şanzımanından birkaç parça ve mmt şanzımanın beynini değiştirdiler ve hepside garanti kapsamı içinde ancak aracı servis görevlisi şehir içinde manuel modda kullanırsam daha iyi olur dedi ve es modundanda kaçınmamı söyledi bu ne kadar doğru yardımlarınız için sağolun
servis görevliside zaten şehir içinde kullanma dedi yani başka nerde kullanacazki biz es tuşunu ayrıca serviste kalibrasyon gibi bir söz geçmedi arabanın ECU 'su MMT kontrol Ünitesi baskı balata ve bir kaç parça daha değişti allahtan garantinin dolmasına 2 ay kalmışken götürdük yoksa 2500 ytl kadar bir miktar çıkıyordu
garanti uzatma imkanınız varsa uzatın mutlaka
toyota kasko şuan hediye olarak veriliyor olması gerekiyor.geçenlerde mesaj yolladılar ama detaylı hatırlamıyorum.