0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni Auris Dizel 1.4 D-4D Premium M/M 62,300Yeni Golf 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Highline 72.200 TLhttp://binekarac.vw.com.tr/yeni-golf-donanim.aspxhttp://www.toyota.com.tr/cars/new_cars/auris/index.tmex
toyota fanatizminin vardığı son nokta.
toyotayı parasına göre mercedes yaptın ya helal olsun diyorum. toyota 2004 yılında sorunsuz olsun diye cam düğmelerine ışık koymamıştı...
bir hb corolla kullanıcısı olarak ben auris almazdım. Abimde dizel astra var otomatik bence fena değil biz birde yazılım yaptırdık 110 oldu araç gerçekten süper uzun yolda 3,6 kadar düşüyor , tabi 6 ileri olmasının da etkisi çok. Astranın viraj kabiliyeti ve sessizliği çok güzel bence. Birde yeni astra j gelecek 1.6 dizel ben ce onu beklemek gerek. 1.3 kendisini kanıtamış bir motor kalkış biraz yavaş ama hem vergi daha az ödüyorsunuz hemde yakıt olarak ekonomik 1 depo ile 1250 km yapıyor uzun yolda
Bu arada kendi aracımdan memnun olmadığım gibi bir durum çıkartılmasın. Fazlasıyla memnunum, bugün itibariyle otomobilimi değiştirirsem diye fikirlerim bunlardı, yarın için teknolojik gelişmeler bana neler düşündürür bilinmez.Ve bugün itibariyle, bana bedava yeni kasa C180 verseler, alırım, hemen satar Corolla alırım. İsmail bey, siz hiç yeni kasa C180 kullandınız mı? ben bir kaç 1.000km yaptım. 4 tekerlekli bir aracı otomobil yapan bazı şeyler cam düğmelerindeki ışıklardan daha önce gelmekte.
evet kullandım hatta sırf denemek için gittim alacağımdan falan değil. mercedes havası gelmedi arabada bende mesela. mercedeste alfabe e'den sonra başlar gerçekmiş ama bu demek değildir ki gidipte corolladan kötü. c 180 corollayı her konuda ezer. siz suanda sadece marka fanatizmi içindesiniz. mağdem sizin için 4 teker 3 pedal 1 direksiyon yetiyor broadway gayet iyi arabadır bu konuda o zaman. araba dediğin yere sağlam basar donanımı olur. yol tutar. corollada sizce hangileri var ? bence hiçbiri ne yol tutuşu iyi ne donanımı var. malzeme kaliteside c segmentindeki rakiplerinden geride. eee daha neyini savunuyorsunuz. 2011 model corollada bile bağaj kapağı profilden bozulma menteşe ile tutturulmuş. 2013 model aurisin arka camları manuel olanı var. hemde bu arabalara dünya kadar fiyat biçiliyor. yaşınıza hürmetimiz var ama komik olmayın. hadi bu forumda nedense bir wv opel düşmanlığı var ( yok demeyin var yani ) ama bir toyotayı bırakında mercedesle kıyaslamayın. toyotanın başındakiler bile belkide mercedese biniyordur.siz neyin kafasındasınız ?
Cenk Bey benim de aurisim var arabamdan memnunum ama bu forumu okudukça (fanatikçe yazıları) arabamdan soğuyorum. Dolayısıyla;tecrübeleriniz bizimle paylaşmaya devam etmenizi rica ederim.Saygılar
Ben tarafsız yazmaya çalışıyorum. Konunauris alınır mı ki ben aldım demekki bana göre alınacak bir arabaymış :)Aldığım bir arabyıda beğenmedim demek nekadar mantıklı olır hele bu sehmentte bir sürü birbirimin aynısı araç varken. Daha fazla para verip başka birşey de alırdım ama YETERİNCEDEN FAZLA VERGİ ÖDEDİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM ve artık salakların ceblerine daha fazla para sokmayacağım. 2014 ü çıkarsa belki onuda alırım kim bilir? Ama inanın araç çok rahat hele 2012 modeli ile kıyaslayınca. Çok farklı bir hissi var bunu uzun testte anlarsınız. Kimseyi kırmamaya ve rencide etmemeye çalışıyorum fakat istemeden olabilir ve beni bu konuda uyarmanız yeterli. Alın teriyle kazanak aldığımız birşeyin küçümsenmesi kimsenin hoşuna gitmez ister toyota olsun ister ferrari ya da tofaş ....
Ödediğimiz vergi değil başka bir şey aslında.Dünyanın hiç bir yerinde otomobil kullanmanın maliyeti bu kadar yüksek değil.
İsmail bey dediklerinizin hepsine katılırım. Fakat bu forumda ne wv ne opel nede başka bir markanın düşmanlığı var . Hatta bu forumda toyotaya karşı üyeler bile var örnek derseniz kendimi gösterebilirim bundan sonra toyotanın değil arabasını iğnesini almam bunu da forumda sık sık yazarım fakat bugüne kadar ne bir üyeden nede bir yöneticiden bu yüzden bir tepki almadım hatta destek verenler bile çıkıyor .
Biz burda tartışarak araçların iyi kötü yanlarını kendimize göre anlatıyoruz
Arkadaşlar, Neyin kafasındasınız ? Toyota ile mercedes karşılaştırılır mı Allah Aşkına ! Bu ne fanatiklik, yoksa toyota size para mı veriyor bu fanatiklik için ? göz var nizam var, bu nedir yahu mercedes nereye toyota nereye ? mercedes in olduğu yerde toyotaya arkamı dönüp bakmam bile, bir yerde işini bilen bir üretici diğer yanda milleti kazıklayan bir çakma galerici ! bu ne lahana turşusu be ne acılı ezme