0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
50 bin tl vermem abi ya. o para verince arka camlarıda manuel olacak hemde !dijital saati 90'lardan kalma olacak. olmaz benim param kıymetlidir arkadaş !
Peki dijital saat nerde olacak ? sabah işe yetişirken Multimedia ekranını açıp orda mı arayacaksın ? veya hız göstergelerinin arasında biryerde mi ? Birçok arkadaş o saate takasa da bence en gerekli yerde bu şekilde olması çok daha iyi. 500.000 range rover vogue lerin göğüs kısmında tek değiştirmedikleri tek şey akrepli-yelkovanlı klasik saat, teknoloji her alanda hızla gelişse de bazılarının yinede insanın kolay kullanımını için hala değişmiyor.
mesele saatin yeri değil kalitesizliği ki yeni aurisin içinde genel bir kalitesiz plastik durumu var yeni aurisi alanlar tabiki toz kondurmuyorlar ama önden görünüşünü bir yana bırakırsak eskisinden daha ileride olduğunu düşünmüyorum aurisin daha iyisini veya fazlasını sunmuyor o zaman yeni aurisi yapmaya ne gerek vardı
Basit güvenilir kullanışlı.
kontağı bir tur çevirip elektrik sistemi devreye girdiğinde iki göstergenin arasında belirgin bir şekilde okunacak. aramaya ya da 90'lı yılların casio'suna maruz kalmaya gerek yok. trafikte giderken saati merak ettiğinizde gözünüzü yoldan ayırıp orta konsola çevirmek mi daha güvenlidir yoksa göstergelere bakmak mı ?
Toz kondurmamak değil bu sizin gibi sadece düşüncemizi yazıyoruz. 2012 yi geri verip 2013 almamın sebebi zaten sizin beğenmeyip ya da farkına varmadığınız gelişmeler.
Cengiz Bey;Elbetteki her düşünceye saygılı olmak durumundayız o yüzden size sormak istiyorum; ben 1.33 auris sahibiyim yılda 10.000 km yapmadığım için bana yetiyor şimdi bana söylermisiniz gelişmeyi;düşen plastik kalitesi mi,manuel arka camlar mı, artmayan bagaj hacmi mi, daralan arka camlar sebebiyle basıklaşan arka taraf mı yoksa çok kollu süspansiyon sisteminin sadece 1.6 benzinli motorda olması mı? Diyebilirsiniz ki hiç mi iyi tarafı yok: daha güzel önden duruş,ön koltuklar daha rahat,ön konsol kaba duruyor ama bana eski saab ları hatırlattığı için hoşuma gitti ayrıca otomatik klima var lakin benim için toyota, auriste yenisini almaya değecek bir terakki kaydedememiş alanlar için (ve tabki sizin için) kazasız belasız km ler dilerim umarım mutluluk içinde kullanırsınız ama böyle giderse benim bir sonraki arabam değil auris toyota bile olmayacak akşam beğenmediğiniz i30 dizelin donanımına baktım gayet dolu yada stationwagon megane dizel yine dolu bir paketle uygun bir fiyat toyotanın bize verdiği ne? sorunsuzluk mu? buna sadece peeeh diyebilirim.Saygılar
Serdar bey, kaliteli plastikten kastınız yumuşak olanı ise bu konuda yanılıyorsunuz diyebilirim zira Mercedes bile şu anki tüm Toyota modellerinde olduğu gibi daha sertçe olan plastiğe geçiş yaptı. Bunun sebebi uzun vadede oluşan deformasyon. eski Amerikan araçlarında torpidolar metaldi ve ses gelmezdi. Demekki ses gelmeyecek, deformasyon olmayacak ve kaza esnasında kafamızı patlatmayacaksa daha sert plastiğe geçilebilir, unutmayınız ki bunun birde geri dönüşüm hayatı var.Artmayan bagaj hacmi için, en azından eskisine oranla küçülmedi Arka akstaki çok kollu bağlantı sistemini de gözünüzde fazla yüksek teknolojik gelişmeymiş gibi büyütmeyin, Toyota bunu efsane kasalarda ve öncesinde dahi uyguluyordu. Aslında daha nazik ve dikkat isteyen bağlantı türüdür. +ları var ama üretici gözünde maliyet ve arıza gibi durumlar daha önemlidir. Hareket eden parça sayısı arttıkça sorunlarda da o oranda artış olur.Evet, Toyotanın diğer markalara göre donanım fakiri olduğunu hepimiz biliyoruz fakat eksik olan donanımların hiç biri hayati değil. Kaliteyi ve sorunsuzluğu ön planda tutmanın bedeli de bu oluyor malesef.Bütün Toyota severlere şunu önemle hatırlatmak isterim, bu paraya Mercedes kalitesinde başka marka yok.
bu paraya Mercedes kalitesinde başka marka yok.
Tekin BeyBütün otomobil matbuatında aracın iç mekan kalitesi deri kaplı olup olmadığı eğer değilse yumuşak plastik (ki vw buna çok iyi bir örnek) olup olmadığıyla ölçülür ki eminim siz bunu benden iyi bilirsiniz. Çok kollu arka süspansiyonu istememin nedeni kendi aracımla birkaç kere spin tehlikesi geçirmem aracımın arkasının çok kayması diyebilirsiniz ki hızlı gidiyorsun aynı yolu (virajı ) şirket connectleri ile yada babamın ilk nesil lagunası ile alıyorum banamısın demiyor ama kendi aracımın yol tutuşundan hiç memnun değilim güven vermiyor sebeb ya lastikler yada süspansiyon. (şirket araçlarına yokohama taktırttım) kaliteyi ve sorunsuzluğu ön planda tutmaktan bahsediyorsunuz eğer ki benimle dalga geçmiyorsanız işi şakaya vurduğunuzu düşüneceğim sadece bu forumda bile arabasının yarattığı arızalardan yakınan tonla insan var ne kalitesi ve sorunsuzluğu diye sormak lazım ayrıca geçiniz merc kalitesini toyota kalitesi vw ye bile yaklaşamaz durumda şu anda eğer ki kaliteli japon diyorsanız hondanın ve mazdanın daha iyi örnekleri var.saygılarımla
1.33 motorlarının hala arka camı manuel ne yenisi bumu yenilik bumu teknoloji o kadar para verip arka camı manuel kaldırmak herkesin zoruna gider toyota böle böle soğuttu kendinden
Her aracın limiti vardır ve siz bunları bilmek zorundasınız. Spin tehlikesi atacak kadar hızlı gidiyorsanız bu kesinlikle kullanıcı hatasıdır.
Gökhan Bey,Aracınız ne marka ?
Cenk Beyüstte de yazdım aynı yolu connect ile bile daha rahat ve güvenli alırken aurisle tehlike yaşıyorsam bu benim hatam olmamalı ki kullandığım nice arabayı zorlamışlığım da vardır bir arabanın aşağı yukarı nerde ne yapabileceğini kestiririm auris bu konuda kesinlikle güvensiz. ayrıca benim foruma katıldığım zamandan beri karşı çıktığım şey insanların bildiklerini paylaşması değil (başta fransızlar olmak üzere) dünyada toyotadan başka marka yokmuş gibi diğer markalara çamur atılmasıdır. (fransızlar dizel yapmayı bilmez vs gibi) yoksa elbetteki herkesin yaşadıklarından,tecrübelerinden faydalaymayı reddetmek en hafif tabiriyle cahilliktir. tıpkı sınıfında golf,astra,focus gibi enfes yol tutan,kaliteli olan,bol donanım sunan araçlar varken auris candır demek gibi. benim de aurisim var arabamdan memnunum ama bu forumu okudukça (fanatikçe yazıları) arabamdan soğuyorum. Dolayısıyla;tecrübeleriniz bizimle paylaşmaya devam etmenizi rica ederim.Saygılar