Gönderen Konu: yeni Auris alınır mı?  (Okunma sayısı 25357 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2013 Corrola Advance 1.6 CVT /İnci Beyazı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 222 kere teşekkür etti
  • 102 kere teşekkür edildi
Ynt: yeni Auris alınır mı?
« Yanıtla #60 : Şubat 21, 2013, 19:54:50 »
50 bin tl vermem abi ya. o para verince arka camlarıda manuel olacak hemde !
dijital saati 90'lardan kalma olacak. olmaz benim param kıymetlidir arkadaş !

İstediğiniz gibi bir araba nasip olur inşallah.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Şubat 21, 2013, 19:54:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Makasların vazgeçilmezi!!!
  • Kan Grubu: B+
  • 11 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Şubat 23, 2013, 10:39:03 »
Peki dijital saat nerde olacak ? sabah işe yetişirken  Multimedia ekranını açıp orda  mı arayacaksın ? veya hız göstergelerinin arasında biryerde mi ? Birçok arkadaş o saate takasa da bence en gerekli yerde bu şekilde olması çok daha iyi. 500.000 range rover vogue lerin göğüs kısmında tek değiştirmedikleri tek şey akrepli-yelkovanlı klasik saat, teknoloji her alanda hızla gelişse de bazılarının yinede insanın kolay kullanımını için hala değişmiyor.
2007 Corolla E12. 1.6 Sol. 3ZZ-FE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 222 kere teşekkür etti
« Yanıtla #62 : Şubat 23, 2013, 10:52:21 »
Peki dijital saat nerde olacak ? sabah işe yetişirken  Multimedia ekranını açıp orda  mı arayacaksın ? veya hız göstergelerinin arasında biryerde mi ? Birçok arkadaş o saate takasa da bence en gerekli yerde bu şekilde olması çok daha iyi. 500.000 range rover vogue lerin göğüs kısmında tek değiştirmedikleri tek şey akrepli-yelkovanlı klasik saat, teknoloji her alanda hızla gelişse de bazılarının yinede insanın kolay kullanımını için hala değişmiyor.

Basit güvenilir kullanışlı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 45 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Şubat 23, 2013, 11:46:54 »

mesele saatin yeri değil kalitesizliği ki yeni aurisin içinde genel bir kalitesiz plastik durumu var yeni aurisi alanlar tabiki toz kondurmuyorlar ama önden görünüşünü bir yana bırakırsak eskisinden daha ileride olduğunu düşünmüyorum aurisin daha iyisini veya fazlasını sunmuyor o zaman yeni aurisi yapmaya ne gerek vardı
onuncu köy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Şubat 23, 2013, 11:57:08 »

kontağı bir tur çevirip elektrik sistemi devreye girdiğinde iki göstergenin arasında belirgin bir şekilde okunacak. aramaya ya da 90'lı yılların casio'suna maruz kalmaya gerek yok. trafikte giderken saati merak ettiğinizde gözünüzü yoldan ayırıp orta konsola çevirmek mi daha güvenlidir yoksa göstergelere bakmak mı ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 222 kere teşekkür etti
« Yanıtla #65 : Şubat 23, 2013, 12:05:28 »
mesele saatin yeri değil kalitesizliği ki yeni aurisin içinde genel bir kalitesiz plastik durumu var yeni aurisi alanlar tabiki toz kondurmuyorlar ama önden görünüşünü bir yana bırakırsak eskisinden daha ileride olduğunu düşünmüyorum aurisin daha iyisini veya fazlasını sunmuyor o zaman yeni aurisi yapmaya ne gerek vardı

Toz kondurmamak değil bu sizin gibi sadece düşüncemizi yazıyoruz. 2012 yi geri verip 2013 almamın sebebi zaten sizin beğenmeyip ya da farkına varmadığınız gelişmeler. Gelişme sadece yeni motor yada dış kabukla olmaz. Kullanıcaya yönelik küçük değişikler bile bağzı kullanıcılar için çok önemlidir ( benim gibi) Eğer imkanınız var ise ve yapılan değişiklikler sizin için uygun ise alırsınız. Zaten beğenmiyorsanız almazsınız. 

Piayasada ki bir çok araç gerçekten çok iyi. Aralarından seçim yapmak bu yüzden zor. Size uygun olanını seçtikten sonra ne sizin düşünceleriniz nede benim düşüncelerim önemli değil.

Auris 2013 aldım tıpkı sizin aracınızın beğenmeyenlerin düşüncelerine rağmen aracınızı aldığınız gibi.

Güvenli kilometreler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Şubat 23, 2013, 12:25:19 »

50 binlik modelde arka camlar manuel değil ki?
saat işi zevk işi kişiden kişiye değişir...bence gayet hoş..zaman değerli bir kavram geri dönüşü yok...

amaç saate bakmak zaten çokda takılmamak lazım nerde olduğuna...

Basit güvenilir kullanışlı.

önceden arabalarda elektronik muhabbeti bu kadar yok tu..arıza oldumu kaputu açıp bakardık..ama şimdi bir arıza oldumu yürümezse çekici gelip alması lazım...saatide öyle düşünmek lazım ne kadar karmaşa olursa o kadar sorunlu olma riski artar...

toz kondurmak olarak değil olay tamamen bakış açısı ile ilgili alıcının beklentilerini karşılayan araba en güzel arabadır..zevk ve renk meselesi aslında...%100 süper araba demek hata olur ama piyasada her arabanın iyi yönleride kötü yönleride var önemli olan iyi tarafları sizin işinize geliyormu yada gelmiyormu yada kötü taraf dediğimiz yönlerin bize olan zararı ne kadar...

kontağı bir tur çevirip elektrik sistemi devreye girdiğinde iki göstergenin arasında belirgin bir şekilde okunacak. aramaya ya da 90'lı yılların casio'suna maruz kalmaya gerek yok. trafikte giderken saati merak ettiğinizde gözünüzü yoldan ayırıp orta konsola çevirmek mi daha güvenlidir yoksa göstergelere bakmak mı ?

yolada sürekli bakmıyoruzki illa bir şekilde kafamı sağa sola çeviriyoruz birde bir saate bakmak kaç sn sürecek ki?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #67 : Şubat 23, 2013, 12:54:00 »
Alıntı
Toz kondurmamak değil bu sizin gibi sadece düşüncemizi yazıyoruz. 2012 yi geri verip 2013 almamın sebebi zaten sizin beğenmeyip ya da farkına varmadığınız gelişmeler.

Cenk Bey;

Elbetteki her düşünceye saygılı olmak durumundayız o yüzden size sormak istiyorum; ben 1.33 auris sahibiyim yılda 10.000 km yapmadığım için bana yetiyor şimdi bana söylermisiniz gelişmeyi;düşen plastik kalitesi mi,manuel arka camlar mı, artmayan bagaj hacmi mi, daralan arka camlar sebebiyle basıklaşan arka taraf mı yoksa çok kollu süspansiyon sisteminin sadece 1.6 benzinli motorda olması mı? Diyebilirsiniz ki hiç mi iyi tarafı yok: daha güzel önden duruş,ön koltuklar daha rahat,ön konsol kaba duruyor ama bana eski saab ları hatırlattığı için hoşuma gitti ayrıca otomatik klima var lakin benim için toyota, auriste yenisini almaya değecek bir terakki kaydedememiş alanlar için (ve tabki sizin için) kazasız belasız km ler dilerim umarım mutluluk içinde kullanırsınız ama böyle giderse benim bir sonraki arabam değil auris toyota bile olmayacak akşam beğenmediğiniz i30 dizelin donanımına baktım gayet dolu yada stationwagon megane dizel yine dolu bir paketle uygun bir fiyat toyotanın bize verdiği ne? sorunsuzluk mu? buna sadece peeeh diyebilirim.

Saygılar
onuncu köy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 222 kere teşekkür etti
« Yanıtla #68 : Şubat 23, 2013, 14:24:29 »
Cengiz Bey;

Elbetteki her düşünceye saygılı olmak durumundayız o yüzden size sormak istiyorum; ben 1.33 auris sahibiyim yılda 10.000 km yapmadığım için bana yetiyor şimdi bana söylermisiniz gelişmeyi;düşen plastik kalitesi mi,manuel arka camlar mı, artmayan bagaj hacmi mi, daralan arka camlar sebebiyle basıklaşan arka taraf mı yoksa çok kollu süspansiyon sisteminin sadece 1.6 benzinli motorda olması mı? Diyebilirsiniz ki hiç mi iyi tarafı yok: daha güzel önden duruş,ön koltuklar daha rahat,ön konsol kaba duruyor ama bana eski saab ları hatırlattığı için hoşuma gitti ayrıca otomatik klima var lakin benim için toyota, auriste yenisini almaya değecek bir terakki kaydedememiş alanlar için (ve tabki sizin için) kazasız belasız km ler dilerim umarım mutluluk içinde kullanırsınız ama böyle giderse benim bir sonraki arabam değil auris toyota bile olmayacak akşam beğenmediğiniz i30 dizelin donanımına baktım gayet dolu yada stationwagon megane dizel yine dolu bir paketle uygun bir fiyat toyotanın bize verdiği ne? sorunsuzluk mu? buna sadece peeeh diyebilirim.

Saygılar

Bak ya YİNE CENGİZ !!! :)

Benim aracım otamatik MM. Ve arka camlar tavan perdeside otomatik.

I30 donanım olarak güzel bir araç fakat BENCE bir uyumsuzluk var aracın hatlarında. Eşim I30 tanıtımında yer aldı ve fuarda da. Çook daha ucuza I30 alabilirdik ama Aurisi tercih ettik. Aynı şekilde de VW ve Doğuş Grubunda da iyi indirimlerim var fakat Toyotada araç aldım hemde hiç pazarlık etmeden.

Daha öncedende yazmıştım benim Toyota TR ve Toyota US ile çok iyi tecrübelerim oldu. Hatalarıyla Toyotaya devam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 66000
  • Model Yılı: '20
  • 2025 kere teşekkür etti
  • 2549 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #69 : Şubat 23, 2013, 14:48:05 »
Serdar bey, kaliteli plastikten kastınız yumuşak olanı ise bu konuda yanılıyorsunuz diyebilirim zira Mercedes bile şu anki tüm Toyota modellerinde olduğu gibi daha sertçe olan plastiğe geçiş yaptı. Bunun sebebi uzun vadede oluşan deformasyon. eski Amerikan araçlarında torpidolar metaldi ve ses gelmezdi. Demekki ses gelmeyecek, deformasyon olmayacak ve kaza esnasında kafamızı patlatmayacaksa daha sert plastiğe geçilebilir, unutmayınız ki bunun birde geri dönüşüm hayatı var.

Artmayan bagaj hacmi için, en azından eskisine oranla küçülmedi  :)
Arka akstaki çok kollu bağlantı sistemini de gözünüzde fazla yüksek teknolojik gelişmeymiş gibi büyütmeyin, Toyota bunu efsane kasalarda ve öncesinde dahi uyguluyordu. Aslında daha nazik ve dikkat isteyen bağlantı türüdür. +ları var ama üretici gözünde maliyet ve arıza gibi durumlar daha önemlidir. Hareket eden parça sayısı arttıkça sorunlarda da o oranda artış olur.

Evet, Toyotanın diğer markalara göre donanım fakiri olduğunu hepimiz biliyoruz fakat eksik olan donanımların hiç biri hayati değil.
Kaliteyi ve sorunsuzluğu ön planda tutmanın bedeli de bu oluyor malesef.
Bütün Toyota severlere şunu önemle hatırlatmak isterim, bu paraya Mercedes kalitesinde başka marka yok.
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #70 : Şubat 23, 2013, 15:08:07 »
Serdar bey, kaliteli plastikten kastınız yumuşak olanı ise bu konuda yanılıyorsunuz diyebilirim zira Mercedes bile şu anki tüm Toyota modellerinde olduğu gibi daha sertçe olan plastiğe geçiş yaptı. Bunun sebebi uzun vadede oluşan deformasyon. eski Amerikan araçlarında torpidolar metaldi ve ses gelmezdi. Demekki ses gelmeyecek, deformasyon olmayacak ve kaza esnasında kafamızı patlatmayacaksa daha sert plastiğe geçilebilir, unutmayınız ki bunun birde geri dönüşüm hayatı var.

Artmayan bagaj hacmi için, en azından eskisine oranla küçülmedi  :)
Arka akstaki çok kollu bağlantı sistemini de gözünüzde fazla yüksek teknolojik gelişmeymiş gibi büyütmeyin, Toyota bunu efsane kasalarda ve öncesinde dahi uyguluyordu. Aslında daha nazik ve dikkat isteyen bağlantı türüdür. +ları var ama üretici gözünde maliyet ve arıza gibi durumlar daha önemlidir. Hareket eden parça sayısı arttıkça sorunlarda da o oranda artış olur.

Evet, Toyotanın diğer markalara göre donanım fakiri olduğunu hepimiz biliyoruz fakat eksik olan donanımların hiç biri hayati değil.
Kaliteyi ve sorunsuzluğu ön planda tutmanın bedeli de bu oluyor malesef.
Bütün Toyota severlere şunu önemle hatırlatmak isterim, bu paraya Mercedes kalitesinde başka marka yok.

Tekin Bey

Bütün otomobil matbuatında aracın iç mekan kalitesi deri kaplı olup olmadığı eğer değilse yumuşak plastik (ki vw buna çok iyi bir örnek) olup olmadığıyla ölçülür ki eminim siz bunu benden iyi bilirsiniz. Çok kollu arka süspansiyonu istememin nedeni kendi aracımla birkaç kere spin tehlikesi geçirmem aracımın arkasının çok kayması diyebilirsiniz ki hızlı gidiyorsun aynı yolu (virajı ) şirket connectleri ile yada babamın ilk nesil lagunası ile alıyorum banamısın demiyor ama kendi aracımın yol tutuşundan hiç memnun değilim güven vermiyor sebeb ya lastikler yada süspansiyon. (şirket araçlarına yokohama taktırttım) kaliteyi ve sorunsuzluğu ön planda tutmaktan bahsediyorsunuz eğer ki benimle dalga geçmiyorsanız işi şakaya vurduğunuzu düşüneceğim sadece bu forumda bile arabasının yarattığı arızalardan yakınan tonla insan var ne kalitesi ve sorunsuzluğu diye sormak lazım ayrıca geçiniz merc kalitesini toyota kalitesi vw ye bile yaklaşamaz durumda şu anda eğer ki kaliteli japon diyorsanız hondanın ve mazdanın daha iyi örnekleri var.

saygılarımla
onuncu köy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #71 : Şubat 23, 2013, 15:28:24 »
bu paraya Mercedes kalitesinde başka marka yok.

toyota fanatizminin vardığı son nokta.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 222 kere teşekkür etti
« Yanıtla #72 : Şubat 23, 2013, 15:34:01 »
Tekin Bey

Bütün otomobil matbuatında aracın iç mekan kalitesi deri kaplı olup olmadığı eğer değilse yumuşak plastik (ki vw buna çok iyi bir örnek) olup olmadığıyla ölçülür ki eminim siz bunu benden iyi bilirsiniz. Çok kollu arka süspansiyonu istememin nedeni kendi aracımla birkaç kere spin tehlikesi geçirmem aracımın arkasının çok kayması diyebilirsiniz ki hızlı gidiyorsun aynı yolu (virajı ) şirket connectleri ile yada babamın ilk nesil lagunası ile alıyorum banamısın demiyor ama kendi aracımın yol tutuşundan hiç memnun değilim güven vermiyor sebeb ya lastikler yada süspansiyon. (şirket araçlarına yokohama taktırttım) kaliteyi ve sorunsuzluğu ön planda tutmaktan bahsediyorsunuz eğer ki benimle dalga geçmiyorsanız işi şakaya vurduğunuzu düşüneceğim sadece bu forumda bile arabasının yarattığı arızalardan yakınan tonla insan var ne kalitesi ve sorunsuzluğu diye sormak lazım ayrıca geçiniz merc kalitesini toyota kalitesi vw ye bile yaklaşamaz durumda şu anda eğer ki kaliteli japon diyorsanız hondanın ve mazdanın daha iyi örnekleri var.

saygılarımla

Her aracın limiti vardır ve siz bunları bilmek zorundasınız. Spin tehlikesi atacak kadar hızlı gidiyorsanız bu kesinlikle kullanıcı hatasıdır.

Milyon dolarlarlık araç kullana biri olarak söylüyorum hiç bir zaman teknolojiye körü körüne inanmayın. Kullanıcı olarak her aracın limitlerini bilin ve dışına çıkmamaya özen gösterin. Sizin spine girecek kadar aracı zorlamanız motorunuza yağ yerine su koymak ile aynı şey.

Arıza yapmayan makine var mı? Mühim olan o arızaların nasıl giderilip müşteriye nasıl bilgi verildiği. Bu konuda Toyotanında sorunları var ama hangi markanın yok ?

Honda civic kullandım güzel araç kesinlikle ama bir sürüde sorun yaşadım fakat teknik servis herzaman halletti güler yüzüyle. Dodge Ram mim vardı radyotör alt borusu patladı 65 mil hızla giderken ! Araç servise gidi sorunsuzca tamir gördü. Nissan 350 imi ilk aldığım gün elektronik arızadan fabrikaya geri döndü vs vs vs vs .... Hummer da kullandım H2 ( 1 nasip olmadı) ondada direksiyon arızası sebebi ile dert yaşamıştım....

Eğer çamur atmaksa maksat yazar dururuz hiç sorun değil. Amaç birşeyler paylaşmak olmalı, fikrimizi karşı tarafa empoze etmek değil.

Şu an piyasada  herkez belli bir üretim standartını  yakalamış durumda. Bence en büyük sorun bayilerde ki davranışlar. Türkiyede sadece OPEL, VW, HONDA,  MAZDA,MERCEDES ve Toyota teknik servisleri ile muhattap oldum ve bir kaçı hariç gerçekten çok kötüydüler.  Toyotada sorun yok mu VAR tabii ama Toyota seçimimle ben çok daha rahat ve huzurluyum.

Saygılar,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 193000
  • Model Yılı: '96
  • 6 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #73 : Şubat 23, 2013, 15:36:19 »
1.33 motorlarının hala arka camı manuel ne yenisi bumu yenilik bumu teknoloji o kadar para verip arka camı manuel kaldırmak herkesin zoruna gider toyota böle böle soğuttu kendinden
===Denenmiş Denenmez===

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 222 kere teşekkür etti
« Yanıtla #74 : Şubat 23, 2013, 15:40:42 »
1.33 motorlarının hala arka camı manuel ne yenisi bumu yenilik bumu teknoloji o kadar para verip arka camı manuel kaldırmak herkesin zoruna gider toyota böle böle soğuttu kendinden

Gökhan Bey,

Aracınız ne marka ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #75 : Şubat 23, 2013, 15:44:13 »
Alıntı
Her aracın limiti vardır ve siz bunları bilmek zorundasınız. Spin tehlikesi atacak kadar hızlı gidiyorsanız bu kesinlikle kullanıcı hatasıdır.

Cenk Bey

üstte de yazdım aynı yolu connect ile bile daha rahat ve güvenli alırken aurisle tehlike yaşıyorsam bu benim hatam olmamalı ki kullandığım nice arabayı zorlamışlığım da vardır bir arabanın aşağı yukarı nerde ne yapabileceğini kestiririm auris bu konuda kesinlikle güvensiz. ayrıca benim foruma katıldığım zamandan beri karşı çıktığım şey insanların bildiklerini paylaşması değil (başta fransızlar olmak üzere) dünyada toyotadan başka marka yokmuş gibi diğer markalara çamur atılmasıdır. (fransızlar dizel yapmayı bilmez vs gibi) yoksa elbetteki herkesin yaşadıklarından,tecrübelerinden faydalaymayı reddetmek en hafif tabiriyle cahilliktir. tıpkı sınıfında golf,astra,focus gibi enfes yol tutan,kaliteli olan,bol donanım sunan araçlar varken auris candır demek gibi. benim de aurisim var arabamdan memnunum ama bu forumu okudukça (fanatikçe yazıları) arabamdan soğuyorum. Dolayısıyla;tecrübeleriniz bizimle paylaşmaya devam etmenizi rica ederim.

Saygılar
onuncu köy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Şubat 23, 2013, 15:44:44 »
Ankaraın bağları da büklüm yolları
Ne zaman sarhoş oldun kaldıramıyon kolları  :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: haydaaaaa varooooooo
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 193000
  • Model Yılı: '96
  • 6 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #77 : Şubat 23, 2013, 15:56:28 »
Gökhan Bey,

Aracınız ne marka ?
   efsane kasa corolla cenk bey
===Denenmiş Denenmez===

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 222 kere teşekkür etti
« Yanıtla #78 : Şubat 23, 2013, 16:06:11 »
Cenk Bey

üstte de yazdım aynı yolu connect ile bile daha rahat ve güvenli alırken aurisle tehlike yaşıyorsam bu benim hatam olmamalı ki kullandığım nice arabayı zorlamışlığım da vardır bir arabanın aşağı yukarı nerde ne yapabileceğini kestiririm auris bu konuda kesinlikle güvensiz. ayrıca benim foruma katıldığım zamandan beri karşı çıktığım şey insanların bildiklerini paylaşması değil (başta fransızlar olmak üzere) dünyada toyotadan başka marka yokmuş gibi diğer markalara çamur atılmasıdır. (fransızlar dizel yapmayı bilmez vs gibi) yoksa elbetteki herkesin yaşadıklarından,tecrübelerinden faydalaymayı reddetmek en hafif tabiriyle cahilliktir. tıpkı sınıfında golf,astra,focus gibi enfes yol tutan,kaliteli olan,bol donanım sunan araçlar varken auris candır demek gibi. benim de aurisim var arabamdan memnunum ama bu forumu okudukça (fanatikçe yazıları) arabamdan soğuyorum. Dolayısıyla;tecrübeleriniz bizimle paylaşmaya devam etmenizi rica ederim.

Saygılar

Teşekkürler,

Auris kasası ve yapısına rağmen birçok manevrayı kaldırabilen bir araçtı 2012 modeli ( 2013 daha test etme fırsatım olmadı). Eski kasa focus ve yeni eski golf harika yol tutuyor. Özellikle golf ü çok sevdim ama kendimce sebeblerden dolayı almadım. Bu Golf ü kötü araç yapmaz sadece benim için iyi bir seçim yapmıyor.

Auris bir hatchback ve sınıfından bekleneni yapıyor. Beklentileri daha yüksek olanda eminimki başka güzel araçlar alacaktır.

Saygılar,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #79 : Şubat 23, 2013, 16:11:02 »
Yeni Auris Dizel    1.4 D-4D Premium M/M    62,300
Yeni Golf 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG   Highline   72.200 TL
http://binekarac.vw.com.tr/yeni-golf-donanim.aspx
http://www.toyota.com.tr/cars/new_cars/auris/index.tmex

Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)