0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sorunsuz marka yoktur.Ama tabii olarak kaliteli markalarda genelde sorunlar daha az olur. Malesef siz bu seri üretim hatasına denk geldiniz.
Evet Vedat bey, en kaliteli Corollalar ülkemizde üretilenlerdi, bende bir tanesine hala biniyorum. Yakında yeni Corollanın yine ülkemizde üretilecek olması çok güzel bir olay, hem satın alacak hemde onu üretecek insanımız için şimdiden hayırlı olsun.
Güzel bir haber. Bunun gibi hangi araçlar ülkemizde üretiliyor ( konu ile alakasız oldu), Corolla nın özelliklerini biliyormuyuz ? 2013 Aurise alternatif olarak düşünülebilinir.
Corolla da sizin aracınızdan daha az donanımlı olmayacak elbette.Ülkemizde üretilen C sınıfı diğer sedanlar Renault Fluence, Ford Focus, Fiat Linea olarak yapılmakta olduğunu biliyorum.Bunlar Aurise alternatif olamaz çünkü farklı kasalar.
Ayrıca 2013 Aurise spoiler çok yakışacak gibi. Sizce?
Zaten arka kapı üstünde spoileriniz yok mu? yoksa başka bir yere uygulanacak spoilermi var?
Aslında arkada 2 adet spoileriniz var diğeride bagaj kapağı tutamağının olduğu yer.Bunların asıl görevleri, tozlu yollarda hareket halindeyken arka cama toz birikimini önlemek. Daha büyük/uzun spoilerde kullansanız daha fazla etki etmeyecektir ama görsellik anlamında daha şık durdukları kesin.
Cenk bey, FLIR, Spoiler, Ön tampon altı Strobe, araç altı Bacon, ESP yol testleri falan.. Knight Rider hazırlıkları var galiba..
Ford Gölcük Fabrikası'nda transit ve connectten başka bir araç üretilmiyor, üretilmedi de. Honda Civic'te Gebze'de üretiliyor.
Faruk bey, Honda Civic'i nasıl unuttum, umarım Kemal bey duymamıştır Demek artık Focus yok!?
Tekin Bey ya da abi:) Ben gölcükte yaşıyorum, etrafım, komşularım hep Ford Otosanda çalışıyor. Burdaki fabrika yanılmıyorsam 2001 ya da 2002de üretime başladı ve hep transit ve connect üretti. Hiç focus ya da başka bir binek araç üretmedi. İlk Focuslar İspanyoldu mesela...