Gönderen Konu: yeni Auris alınır mı?  (Okunma sayısı 25356 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 50 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
Ynt: yeni Auris alınır mı?
« Yanıtla #40 : Şubat 18, 2013, 02:01:22 »
    Hangi otomobil firmasının forumuna girsem hepsi  ağlamaklı kimse otomobillerden memnun degil herkes şikayetci ama herkes parayı dökerek şakır şakır otomobilleri alıyo bu işte bi terslik var ama ne?

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Şubat 18, 2013, 02:01:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Şubat 18, 2013, 02:10:46 »
    Hangi otomobil firmasının forumuna girsem hepsi  ağlamaklı kimse otomobillerden memnun degil herkes şikayetci ama herkes parayı dökerek şakır şakır otomobilleri alıyo bu işte bir terslik var ama ne?

benim arabadan sadece bende olsun başkası almasın diye ağlıyordur belki abi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '11
  • 26 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Şubat 18, 2013, 02:16:52 »
içi beni varsın yaksın dısada baskalarını yaksın gibi düşüncelerde olabilir :) ne kadar sıkıntılı olursa olsunlar sıfırlarıda ikinci elleride hep ilk sırada
Can yakıpta kalp kırma ey insanoğlu,seninde gülbenzin solacak birgün...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 1000
  • Model Yılı: '17
  • 3 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Şubat 18, 2013, 09:57:25 »
gercekten cok üzücü bir durum.bu sıkıntı suni çözümlerle değil kalıcı metodlarla çözülmesi gerekir.her aracın kendıne has kronık sorunları olabılır önemli olan firmanın hatasının arkasında durabilmesidir.ama malasef toyota türkiye de böyle bir olay yok servis olayı cok zayıf ve neredeyse işinize gelirse muhabbeti yapılıyor.2010yılında daha sıfır sayılabılecek bir golfle önden darbe alarak takla attım aracın bır tane dahi airbag acılmadı dısardan bakılıncada cok ciddi bir hasarı olmamasına ragmen ww servisine arac cekıldıkten bir gün sonra arac servis sayesinde perte ayrıldı üstüne ww türkiyeden tum surec boyunca hıc bır talep te bulunmamma ragmen sürekli bilgilendirme mesajları ve üstüne birde özür mektubu aldım.toyota ve özellikle hondayı cok severim ama bu ıkı fırma yıllardır eskı kasa arabalarının sermayelerını yıyorlar ve turkıye ye afrıkaya sattıkları aynı aracları satıyolar nasılolsa alıyoruz.toyotanın dunyada en cok sattığı dogrudur ama bize sattıkları o araçlar değil.

Son bahsettiğiniz iafadeye tamamen katılıyorum. Ancak bu sadece ne Toyota'ya nede Honda'ya özgü bir durum. Tüm otomobil markalarında durum bu şekilde. Özellikle VW'de buna dahil. Yani Türkiye'de üretilenler de dahil olmak üzere, tüm markalar Türkiye'ye ortadoğu ülkesi muamelesi yapıyorlar. Bir zamanlar 8 valfli 1.6 motorlu Bora'yı almak için de insanlar sıraya giriyordu. Bizde o zamanlar (maalesef) bir VW kullanıcıs olarak Bora'ya ilgi duyup Mez'e gittiğimizde satıcı bu motor seçeneğinin ve donanımlarının Almanya'da olmadığını ve VW'in bu modelleri sadece ortaduğu ülkeleri için ürettiğini söylemişti. Maalesef dememin sebebi kullandığımız VW'in servisle olan duygusal bağlantısını bir türlü koparamamızdı. Hafta sonunda yeni 1.6 "Premium" Auris'i alıp kullanma kılavuzuna bakınca bizdeki "Premium" donanımın aslında Avrupa ülkelerindeki en üst donanım olmadığını görüyorsunuz. Belki ortanın bir üstü olabilir. Xenon farlar yok, araç içi hızlı ısıtma yok, kapı kilitlerinini araç hızına göre otomatik kapanma fonksiyonu yok, navigasyon yok, lastik basınçlarını takip etme sistemi yok vs. Maaliyetler artıyor lafına da inanmıyorum. Bunların hepisnin toplam maliyeti 1000 TL'yi bulurmu bilmiyorum. Çok mu can alıcı özellikler derseniz değil ama neden Türkiye'de satılan en üst donanımda bunlar yok?  Söylediğim gibi bunlar tüm markaların ortak yaklaşımı.  Burada marka sempatizanı olmak yerine hepimizin daha seçici davranmamız ve talepkar olmamız gerektiğini düşünüyorum. Japonlar en iyi araçlarını kendileri kullanıyorlar. Bir altını Avrupa'da, onunda bir altını Türkiye'de satıyorlar. Opel'de, Renault'da, VW'de ve hatta Hyundai'de aynısını yapıyor. Tüm araç üreticileri bu konuda ortak hareket ediyorlar.
2004 Corolla Verso Elegant 1.6 VVT-i (2004-...)
2011 Auris 1.33 Comfort (2011-2013)
2013 Auris 1.6 Valvematic Premium Multidrive S (2013-2017)
2017 C-HR 1.2T 4x2 Diamond Premium (2017-...)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Şubat 18, 2013, 10:42:11 »
Son bahsettiğiniz iafadeye tamamen katılıyorum. Ancak bu sadece ne Toyota'ya nede Honda'ya özgü bir durum. Tüm otomobil markalarında durum bu şekilde. Özellikle VW'de buna dahil. Yani Türkiye'de üretilenler de dahil olmak üzere, tüm markalar Türkiye'ye ortadoğu ülkesi muamelesi yapıyorlar. Bir zamanlar 8 valfli 1.6 motorlu Bora'yı almak için de insanlar sıraya giriyordu. Bizde o zamanlar (maalesef) bir VW kullanıcıs olarak Bora'ya ilgi duyup Mez'e gittiğimizde satıcı bu motor seçeneğinin ve donanımlarının Almanya'da olmadığını ve VW'in bu modelleri sadece ortaduğu ülkeleri için ürettiğini söylemişti. Maalesef dememin sebebi kullandığımız VW'in servisle olan duygusal bağlantısını bir türlü koparamamızdı. Hafta sonunda yeni 1.6 "Premium" Auris'i alıp kullanma kılavuzuna bakınca bizdeki "Premium" donanımın aslında Avrupa ülkelerindeki en üst donanım olmadığını görüyorsunuz. Belki ortanın bir üstü olabilir. Xenon farlar yok, araç içi hızlı ısıtma yok, kapı kilitlerinini araç hızına göre otomatik kapanma fonksiyonu yok, navigasyon yok, lastik basınçlarını takip etme sistemi yok vs. Maaliyetler artıyor lafına da inanmıyorum. Bunların hepisnin toplam maliyeti 1000 TL'yi bulurmu bilmiyorum. Çok mu can alıcı özellikler derseniz değil ama neden Türkiye'de satılan en üst donanımda bunlar yok?  Söylediğim gibi bunlar tüm markaların ortak yaklaşımı.  Burada marka sempatizanı olmak yerine hepimizin daha seçici davranmamız ve talepkar olmamız gerektiğini düşünüyorum. Japonlar en iyi araçlarını kendileri kullanıyorlar. Bir altını Avrupa'da, onunda bir altını Türkiye'de satıyorlar. Opel'de, Renault'da, VW'de ve hatta Hyundai'de aynısını yapıyor. Tüm araç üreticileri bu konuda ortak hareket ediyorlar.

Tespitleriniz çok doğru elinize sağlık.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 5 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Şubat 18, 2013, 15:41:38 »

çok haklısınız... yalnız mtv vergisi kaldırılsın! demek yerine yok emisyona göre alınsın yok yaşa göre yok motor hacmine göre şeklinde tartışan bir millet olarak bizden pek talepkar olmamız beklenemez sanıyorum..
2012 Auris 1.33 Comfort Beyaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2013 Corrola Advance 1.6 CVT /İnci Beyazı
  • 222 kere teşekkür etti
  • 102 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Şubat 19, 2013, 13:05:57 »
Bugün yeni Auirisim active skypack ile 100 km yol aldım ve aracın eski auris ile alakası yok. Arac daha sessiz daha yumusak ve MM daha akıllı vites değişikliği yapıyor.

Haramidere yokusunda MM de ES e basmadan çıkmazdım ama bu sefer araç doğru vitesi yumuşak bir şekilde bulup yokuşu çıktı. Sabah trafiğinde ise durkalklarda eski MM in yaptığı gibi öncama yapıştırmadı. Dönüşte ise trafik acıktı ve 90 km hızla beylikdüzüne geri dödüm şişliden ve şunu söylemeliyim araç kesinlikle çok daha iyi ve huzurlu. Bence önyargıları bırakıp küçük ayrıntılarda kusur aramak yerine tarafsızca araca binin ve sürün.

Birde aracın ses sistemi daha iyi vede telefonla konusmalarda ki o eski rahatsızlık gitmiş. Kumanların kullanımı çok rahat ve yazılım ile kolayca herşeye ulaşıyorsunuz. Geri hörüş kamerası ÇOK ÇOK daha iyi.

Araba yolda geziniyor diyen arkadaşlar bence direksiyonda ki yumuşaklığa alışamamışlar.

Bence araç eskisine göre Çok daha konforlu ve kullanımı çok daha rahat.

Tabi bence diyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Şubat 19, 2013, 14:22:22 »
Bugün yeni Auirisim active skypack ile 100 km yol aldım ve aracın eski auris ile alakası yok. Arac daha sessiz daha yumusak ve MM daha akıllı vites değişikliği yapıyor.

Haramidere yokusunda MM de ES e basmadan çıkmazdım ama bu sefer araç doğru vitesi yumuşak bir şekilde bulup yokuşu çıktı. Sabah trafiğinde ise durkalklarda eski MM in yaptığı gibi öncama yapıştırmadı. Dönüşte ise trafik acıktı ve 90 km hızla beylikdüzüne geri dödüm şişliden ve şunu söylemeliyim araç kesinlikle çok daha iyi ve huzurlu. Bence önyargıları bırakıp küçük ayrıntılarda kusur aramak yerine tarafsızca araca binin ve sürün.

Birde aracın ses sistemi daha iyi vede telefonla konusmalarda ki o eski rahatsızlık gitmiş. Kumanların kullanımı çok rahat ve yazılım ile kolayca herşeye ulaşıyorsunuz. Geri hörüş kamerası ÇOK ÇOK daha iyi.

Araba yolda geziniyor diyen arkadaşlar bence direksiyonda ki yumuşaklığa alışamamışlar.

Bence araç eskisine göre Çok daha konforlu ve kullanımı çok daha rahat.

Tabi bence diyorum.

hayırlı olsun aracınız sizden anladığım kadarıyla araçta ciddi iyileştirme yapılmış gibi bende gittim test sürüsü yaptım benide gayet cezbetti cvt benzinli düşünüyorum ben fiyatta anlaşabilirsek =) özel değilse eğer sizin fatura fiyatı ne kadar oldu ve hediye falan alabildinizmi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 222 kere teşekkür etti
« Yanıtla #48 : Şubat 19, 2013, 14:40:18 »
hayırlı olsun aracınız sizden anladığım kadarıyla araçta ciddi iyileştirme yapılmış gibi bende gittim test sürüsü yaptım benide gayet cezbetti cvt benzinli düşünüyorum ben fiyatta anlaşabilirsek =) özel değilse eğer sizin fatura fiyatı ne kadar oldu ve hediye falan alabildinizmi?

İnşallah istediğiniz fiyata aracınızı alırsınız. Benim hasarlı 2012 ye iyi fiyat verinlince ben pazarlık yapmadım. Hiç birşey de istemedim... 57.000 ve trafik sigortası dahil. Zaten aracı Whatsup üzerinden aldım gibi oldu :)

Ben Toyota Markası ve Personeli ile ne Türkiye de ne de yurt dışında sorun yaşamadım. Araçları ile yaşadığım sorunlarda hiç bir zaman madur edilmedim. Bu yüzden Toyota ile yola devam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Şubat 20, 2013, 01:09:04 »
toyotayı severim fakat yetkili servisin müşteriye karşı olan tutumuna iğreniyorum.ilk 2 yılımızda araba garantili diye götürdüğümüzde ilgi alaka bakım arabanın yıkanması gibi ufak tefek şeyler iyiydi.sonra teknik servisteki müşteri temsilcisi tarzı kişi değişti.bir bayan gelmiş(burada parantez açma gereği duydum, amacım cinsiyet ayrımcılığı değil; bayanların mekanik konulara ilgisi ve bilgisi biraz daha az) ve yeniydi.arabaya ne yaptınız diye sorunca check listten sıradan okumaya başladı.yani biz gerizekalı mıyız okuyamıyor muyuz anlamadım.satış temsilcisinin bize karşı tutumu değişti sanki "hahaha nasıl da kazıkladım!" der gibi davranıyordu.teknik servisi değiştirdik başka ilden bi yere gittik orda gerek iletişim gerek memnuniyet daha iyiymiş(babam gitmişti benim işlerim vardı ben gitmedim.)üniversitenin son senelerine doğru araba alırsalar şayet toyota ya da opel tarzı bir araba düşünüyorum.ya japon ya alman.fiat falan alıp araba diye binip kontağı çevirirken sövmek istemiyorum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Şubat 20, 2013, 01:24:08 »
toyotayı severim fakat yetkili servisin müşteriye karşı olan tutumuna iğreniyorum.ilk 2 yılımızda araba garantili diye götürdüğümüzde ilgi alaka bakım arabanın yıkanması gibi ufak tefek şeyler iyiydi.sonra teknik servisteki müşteri temsilcisi tarzı kişi değişti.bir bayan gelmiş(burada parantez açma gereği duydum, amacım cinsiyet ayrımcılığı değil; bayanların mekanik konulara ilgisi ve bilgisi biraz daha az) ve yeniydi.arabaya ne yaptınız diye sorunca check listten sıradan okumaya başladı.yani biz gerizekalı mıyız okuyamıyor muyuz anlamadım.satış temsilcisinin bize karşı tutumu değişti sanki "hahaha nasıl da kazıkladım!" der gibi davranıyordu.teknik servisi değiştirdik başka ilden bir yere gittik orda gerek iletişim gerek memnuniyet daha iyiymiş(babam gitmişti benim işlerim vardı ben gitmedim.)üniversitenin son senelerine doğru araba alırsalar şayet toyota ya da opel tarzı bir araba düşünüyorum.ya japon ya alman.fiat falan alıp araba diye binip kontağı çevirirken sövmek istemiyorum :D

bu tip şeyler zor şeyler...allah kimseye vermesin..opelden sıfır araba alıp 1 yıl sonra arabanın arka kapıda şans eseri vuruk olduğunu daha sonra olayı kurcaladığında adamlar plaza içinde arabayı vurmuşlar bir yere servisde düzeltimişler satmışlar...adam mahkemelik oldu sonunda ödediği parayı geri iade ettiler...opelin önünden bile geçmiyor şimdi..bu demek değildir ki opel çok kötü araba bu tamamen plazanın yediği kaba pislemesi ama bunun cezasını opel firması çekiyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 222 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Şubat 20, 2013, 09:57:36 »
bu tip şeyler zor şeyler...allah kimseye vermesin..opelden sıfır araba alıp 1 yıl sonra arabanın arka kapıda şans eseri vuruk olduğunu daha sonra olayı kurcaladığında adamlar plaza içinde arabayı vurmuşlar bir yere servisde düzeltimişler satmışlar...adam mahkemelik oldu sonunda ödediği parayı geri iade ettiler...opelin önünden bile geçmiyor şimdi..bu demek değildir ki opel çok kötü araba bu tamamen plazanın yediği kaba pislemesi ama bunun cezasını opel firması çekiyor...

Tamamen haklısınız ve  Bu tüm markalar için geçerli.

Aslında bu tip olayların azalması biz tüketicilere bağlı. Kanunlardamyapılan değişikler ile diğer "gelişmiş" ülkelerde ki tüketicilerle aynı haklara sahip olduk fakat bu değişiklik sadece  kağıt üzerinde oldu ve genelde tüketici zihniyeti hala aynı. Ülkemizde tüketici bilençlendikce Üretici ve Üretici temsilcileri daha dikkatli ve düzenli olmak zorunda kalacak.

Ben Toyota dan 100% memnun değilim ama yatıpğım her şikayetin gerek genel müdürlük gerekse bayi tarafından ciddiye alınıp üzerinde çalışıldığını görmek çok güzel.  Arkadaşımız " Güler yüzlü" olmayan personelden rahatsız olmuş, bunu değiştirmek Plazanın imkan ve kabiliyetlerinin içinde. Gerekirse sık sık Genel Müdürlük aranmalı. Değişmek veya değiştirmek zorunda kalacaklar. Hatta dil yeterli ise Japonya ya email atın ve de telefon edin.

Ben tüketici olarak memnuniyetsizliğimi muhakkak dile getirip son noktaya kadar iletirim ( tabii ilk başta düzeltilmediyse). Bunu yaparken kızmış ve küfreden bir müşteri olarak değilde memnun olmamış ve verdiği paranın karşılığını isteyen ayrıca yapıcı bir müşteri olarak davranırım.....
----------------------------------------
Diğer bir düşüncem/fark ettiğim nokta ise;

Ülkemizde her sektörde bu kadar işsiz var iken herkez yaptığı işin hakkını verip müşterisine saygıyı göstermeli, normalde de böyle olmalı fakat zihniyet" müşteri bize muhtaç" olunca OLMUYOR.
-----------------------------------------

Diğer markalar hakkında konuşmak istemiyorum. Toyota Auris kusurlarına rağmen sınıfında alınacak en iyi araçlar arasında. 2013 de Yapılan değişikliklerin müşteriye yönelik ve onların bir önceki modelde yaşadıkları olumsuzlukları gidermek için olduğu açık. Herşeyde başarılı olmuşlarmı hayır ama yinede güzel adımlar attıkları kesin.

Birde 150km hızdan  sonra içeri rüzgar sesi alıyor gibi yorumlar görüyorum! Var mı böyle birşey! Ne kadar kötü ölmeden önce duyacağınız son ses rüzgarın sesi olacak ! Gerçi bence siz Azrailin sesini duyuyorsunuz.

Bu tip forumlarda sadece araç sorunları değil bence onların sürücüleride tarışılmalı. Fikir; Yolda hatalı gördüğümüz toyoya sürücülerinin plakasını, bulunduğu yeri, yaptığı hatayı ve sonuçlarını nazikce post edebileceğimiz bir başlık olmasa ? Küçük te olsa belki birşeyler iyileşir? Adminlerin sıkı kontrolü altında olmalı bu hakaret içermemeli...... Sadece fikir.

Neyse sabah sabah kafanızı şişirdim, pardon.

Güzel sabahlar dilerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #52 : Şubat 20, 2013, 10:09:08 »
Tamamen haklısınız ve  Bu tüm markalar için geçerli.

Aslında bu tip olayların azalması biz tüketicilere bağlı. Kanunlardamyapılan değişikler ile diğer "gelişmiş" ülkelerde ki tüketicilerle aynı haklara sahip olduk fakat bu değişiklik sadece  kağıt üzerinde oldu ve genelde tüketici zihniyeti hala aynı. Ülkemizde tüketici bilençlendikce Üretici ve Üretici temsilcileri daha dikkatli ve düzenli olmak zorunda kalacak.

Ben Toyota dan 100% memnun değilim ama yatıpğım her şikayetin gerek genel müdürlük gerekse bayi tarafından ciddiye alınıp üzerinde çalışıldığını görmek çok güzel.  Arkadaşımız " Güler yüzlü" olmayan personelden rahatsız olmuş, bunu değiştirmek Plazanın imkan ve kabiliyetlerinin içinde. Gerekirse sık sık Genel Müdürlük aranmalı. Değişmek veya değiştirmek zorunda kalacaklar. Hatta dil yeterli ise Japonya ya email atın ve de telefon edin.

Ben tüketici olarak memnuniyetsizliğimi muhakkak dile getirip son noktaya kadar iletirim ( tabii ilk başta düzeltilmediyse). Bunu yaparken kızmış ve küfreden bir müşteri olarak değilde memnun olmamış ve verdiği paranın karşılığını isteyen ayrıca yapıcı bir müşteri olarak davranırım.....
----------------------------------------
Diğer bir düşüncem/fark ettiğim nokta ise;

Ülkemizde her sektörde bu kadar işsiz var iken herkez yaptığı işin hakkını verip müşterisine saygıyı göstermeli, normalde de böyle olmalı fakat zihniyet" müşteri bize muhtaç" olunca OLMUYOR.
-----------------------------------------

Diğer markalar hakkında konuşmak istemiyorum. Toyota Auris kusurlarına rağmen sınıfında alınacak en iyi araçlar arasında. 2013 de Yapılan değişikliklerin müşteriye yönelik ve onların bir önceki modelde yaşadıkları olumsuzlukları gidermek için olduğu açık. Herşeyde başarılı olmuşlarmı hayır ama yinede güzel adımlar attıkları kesin.

Birde 150km hızdan  sonra içeri rüzgar sesi alıyor gibi yorumlar görüyorum! Var mı böyle birşey! Ne kadar kötü ölmeden önce duyacağınız son ses rüzgarın sesi olacak ! Gerçi bence siz Azrailin sesini duyuyorsunuz.

Bu tip forumlarda sadece araç sorunları değil bence onların sürücüleride tarışılmalı. Fikir; Yolda hatalı gördüğümüz toyoya sürücülerinin plakasını, bulunduğu yeri, yaptığı hatayı ve sonuçlarını nazikce post edebileceğimiz bir başlık olmasa ? Küçük te olsa belki birşeyler iyileşir? Adminlerin sıkı kontrolü altında olmalı bu hakaret içermemeli...... Sadece fikir.

Neyse sabah sabah kafanızı şişirdim, pardon.

Güzel sabahlar dilerim.

estfr sabah sabah zevk verdi okumak...teşekkürler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 222 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Şubat 20, 2013, 10:14:26 »
estfr sabah sabah zevk verdi okumak...teşekkürler...

Ben teşekkür ederim. Son paragrafta "olmasa" yazmışım :) "olsa" olacaktı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #54 : Şubat 20, 2013, 10:15:58 »
Ben teşekkür ederim. Son paragrafta "olmasa" yazmışım :) "olsa" olacaktı.

ben anladım onu abi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 222 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Şubat 20, 2013, 10:26:16 »
ben anladım onu abi :)

Tüm okuyanlar anlayacaktır eminim :) Birazda kendi hatalarımızı yazalım :)

Şimdi yeni Aurisimiz ile sahile gidiyoruz. Araç beni 120 km boyunca çok şaşırtmıştı. 2012 ile arasında ki farklar kullandıkca çıkıyor. Yanlız bunu anlamak için aracın test sürüşlerinin daha uzun olması gerekli ki bunun hakkında Toyota müşteri hizmetlerine telefon açtım. Eminim ki bugün yarın beni arayacaklar.

Şu ön konsolun üstü hakkında soru sorulmuştu birde ona dikkat edeyim.

Yeni muzik sistemi çok daha iyi geldi bana. Kullanan arkadaşlar ne düşünüyor ? Ayrıca yazılımı çok çok daha iyi 2012 de kullanılan Navigasyonlu sisteme göre. Birde kullanım klavuzundan GPS eklenbilineceği sonucunu çıkarttım siz ne düşünüyor/biliyorsunuz?

Teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Şubat 20, 2013, 10:34:57 »
Tüm okuyanlar anlayacaktır eminim :) Birazda kendi hatalarımızı yazalım :)

Şimdi yeni Aurisimiz ile sahile gidiyoruz. Araç beni 120 km boyunca çok şaşırtmıştı. 2012 ile arasında ki farklar kullandıkca çıkıyor. Yanlız bunu anlamak için aracın test sürüşlerinin daha uzun olması gerekli ki bunun hakkında Toyota müşteri hizmetlerine telefon açtım. Eminim ki bugün yarın beni arayacaklar.

Şu ön konsolun üstü hakkında soru sorulmuştu birde ona dikkat edeyim.

Yeni muzik sistemi çok daha iyi geldi bana. Kullanan arkadaşlar ne düşünüyor ? Ayrıca yazılımı çok çok daha iyi 2012 de kullanılan Navigasyonlu sisteme göre. Birde kullanım klavuzundan GPS eklenbilineceği sonucunu çıkarttım siz ne düşünüyor/biliyorsunuz?

Teşekkürler.

test sürüşleri çok kısa gerçekten..bu fiyatlardan uzun tutmak istemiyorlar galiba :) yada verelim 20tl 50km gezelim olsun :)
ben test sürüşü yapma şansım olmadı daha ama okuduklarım araştırdıklarım neticesinde yeni aurisin alınacak araba olduğu kanısındayım...yeni corollada alınacak araba ama ben sedan sevmiyorum :) toyota olsun taştan olsun gibi oldu :) gps eklenmesi konusunda bir bilgim yok abi...ama düşüncem eklenebileceği konusundadır...servisler bundanda ekmek yemek isteyeceklerdir o yüzden o kapıyı açık bırakmışlardır...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 222 kere teşekkür etti
« Yanıtla #57 : Şubat 20, 2013, 16:51:47 »
40 km daha yol yaptım ve her kasiste her virajda her yokuşta her sollamada iyiki almışım diyorum ve Eşimde tebessümle kesinlikle diyor. Sanki çok daha üs sınıf bir araç havası var kullanırken. Gerçekten rahat ve sessiz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #58 : Şubat 21, 2013, 01:02:44 »
haklısın cenk abi.yazını okumak hoşuma gitti.zaten suç müşteri temsilcisinde olduğu kadar bizde de bi memnuniyetsizlik olduğu zaman genel müdürlükle irtibata geçip, bu durumun düzeltilmesini talep etmek en doğrusu.sinirlenip küfür etmeden sakin ve normal fakat mutsuz bi tarzda konuşmak sizin dediğiniz gibi önemli sonuçta sokaktaki yakın arkadaşınla konuşmuyorsun bir firmayla konuşuyorsun.onun bilincinde olmak lazım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Roy Roy...
  • Araç: Başka Marka
  • 9 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Şubat 21, 2013, 19:50:12 »
50 bin tl vermem abi ya. o para verince arka camlarıda manuel olacak hemde !
dijital saati 90'lardan kalma olacak. olmaz benim param kıymetlidir arkadaş !
...Wir Leben Autos...