Gönderen Konu: yeni Auris alınır mı?  (Okunma sayısı 25357 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Ynt: yeni Auris alınır mı?
« Yanıtla #20 : Şubat 10, 2013, 21:24:31 »
bence yeni toyota corolla beklenmeli lakin auris de oldukça şık olmuş.
özellik açısından diğer markaları geriden takip eden toyota 2013 itibarı ile bu stratejisini değiştirecekmiş.
toyotayla devam  (y)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 10, 2013, 21:24:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 170000
  • Model Yılı: '04
  • 68 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Şubat 10, 2013, 21:45:55 »
benim anlamadığım da bu işte ya arabanın 2012 modelide 38 39000 tlden satılıyordu yenisi bir ton güvenlik standart oldu ve 40000den satılıyor yani çok değişen olmadı bence fiyatta

Eskisi de bence çok satılmıyordu.
1.3 motor compact araba için 40.000 tl bence yüksek fiyat.
Bir üst versiyon hemen 46.000 e çıkıyor zaten. Sonra Allah ne verdiyse 60.000 e kadar çıkıyor.
Ne bu fiyatlar yaa....
2004 Corolla Terra.
1.6 Manuel Benzinli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Şubat 10, 2013, 21:50:58 »
Eskisi de bence çok satılmıyordu.
1.3 motor compact araba için 40.000 tl bence yüksek fiyat.
Bir üst versiyon hemen 46.000 e çıkıyor zaten. Sonra Allah ne verdiyse 60.000 e kadar çıkıyor.
Ne bu fiyatlar yaa....
piyasa ortalamaları bu civarda o yüzden bence çok değil diyorum yani şöyle düşünün kia ceed hyundai i30 hepsi ortalama 45 50 civarında golf en bosu nerdeyde 45den baslıyor ama her şekilde alınıyor toyotada şu anda her turlü alındığı için fiyatta değişim yapmıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 170000
  • Model Yılı: '04
  • 68 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Şubat 10, 2013, 22:02:27 »
piyasa ortalamaları bu civarda o yüzden bence çok değil diyorum yani şöyle düşünün kia ceed hyundai i30 hepsi ortalama 45 50 civarında golf en bosu nerdeyde 45den baslıyor ama her şekilde alınıyor toyotada şu anda her turlü alındığı için fiyatta değişim yapmıyor

Doğru . Piyasa ortalamaları bu civarda. Hyundai ve KIA nın bile benzer otomobilleri  bu civarda.
Örneğin Golf ve Jetta 42.000 den başlıyordu geçen ay. Hemen 44.000 e çektiler. Sonra da kriz var diyorlar.
Bence otomobil şirketleri anlaşarak fiyatları hep beraber yukarı çekiyor.
2004 Corolla Terra.
1.6 Manuel Benzinli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Şubat 10, 2013, 22:26:23 »
fiyatlarda sorun yok piyasa fiyatı bunlar...
çoğu araç modelleri bu civarlarda..çok büyük fark yok aralarında...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A-
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Şubat 10, 2013, 23:22:37 »
Merhaba, öncelikle şu bilgiyi vermek isterim toyota 2012 de dünyada en çok satan marka. Yani bir markanın iyimi kötümü olduğunu satış rakkamlarından çok rahat analışılır.
Elbett zevkler ve renkler tartışılmaz ama bunun için markayı kötülemek de doğru değildir.
Yeni aurise gelince henüz test sürüşü yapmadım ama yakından inceledim ve malzeme kalitesi eskisine göre çok daha iyi olduğunu söyliyebilirim. Sürüş içinde tarafsız uzman görüşlerini internette okuyabilirsiniz.
Fyatıda öyle çok yüksek değil. Denk Donanımlı Alman markaları ile karşılaştırdığımda toyotanın fiyatı daha düşük. Eğer aracı beğendiyseniz bence düşünmeden alabilirsiniz.  8-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Roy Roy...
  • Araç: Başka Marka
  • 9 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Şubat 10, 2013, 23:29:04 »
segmentinin en yakışıklı araçları dururken i30 olsun astra j olsun jetta olsun gidipte aurise o kadar para vermezdim. d4d'si zaten sıkıntılı motor. ben olsam en full'ünden bir i30 alırım arkama bakmazdım.
bakmayın burda herkesin hyundai deyip geçtiğine arabanın hasını yapmış adamlar.
ayrıca yazdan sonra astra 1.6 dizel ile gelecek büyük bir ihtimalle onuda bekleyebilirsiniz...
...Wir Leben Autos...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Şubat 10, 2013, 23:32:29 »
Astra çıkalı kaç sene oldu hala süper bir tipi var,yeni Auris kıyısından geçemez tip olarak..
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • Kan Grubu: AB+
  • 24 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Şubat 11, 2013, 00:20:48 »
yeni Auris alınır mı ?
Kesinlikle alınmaz ! neden peki ???

D-4D lerdeki yağ yakma sorununa bir açıklama yapmadıkları sürece ben olsam toyotanın dizel aracını almam !
Yeni aurislerde birkaç bilirkişinin yaptığı incelemede hatalı turboşarj kullanıldığı görülmüş, alında görün :) benim için sıkıntı yok, ben bagajda 3 kilogram yağ ile gezerim diyen varsa ahanda meydan burda buyursun alsın !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2013 Corrola Advance 1.6 CVT /İnci Beyazı
  • 222 kere teşekkür etti
  • 102 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Şubat 13, 2013, 21:27:19 »
Bence fazla takıntılısınız...(bence) mesleğim gereği her mekanik yapıda sorun olacağını birinci elden biliyorum.... 2012 Dizel MM aurisim var 31.000 km yaptım istanbulda ve neredeyse hiç sorun yaşamadım. Rahatsızlık duyduğum noktalar; MM da vitesin gereksiz sert geçişleri, geri görüş kamerasının sonradan eklenmesinden dolayı ıslak zeminde kullanışssız hale gelmesi, iç mekanda kullanılan malzemelerin kolay çizilmesi, iç mekanda malzemelerden gelen ses, açık renk döşeme alma gafletinde bulundum ve araç çok hızlı leke yaptı.... Bunlar gibi ufak tefek şeylerdi. 

Motorun da sorun yaşayan arkadaşlar bence motorun vereceğinden fazla beklenti içindeler. Vites konusu ise evet bazen can sıkıyor özellikle dur-kalk (kaza yoğunluğu ya da manyak istanbul trafik yoğunluklarında) trafiğinde ama normal koşullarda sorunsuz ve uzun yolda aklanıza bile gelmiyor, yanlız ben 90-120km hız larda araç kullanıyorum. Yavaş kullanıyorum fakat virajlara pek öyle girmiyorum :) araç çok dürüst ve ne yapıp ne yapamayacağını çok iyi öğreniyorsunuz çok kısa bir sürede.

Neyse konumuz 2013 :) Ben sonkar avcılara gittim hatta telefonla çağrıldım(2012 Aurisimi aynı yerden almıştım)Kapıda karşılanıp hemen bir tanıtıma alındım. Güzellik görecelidir ve bence araba çok güzel olmuş. Dış hatları daha "erkek arabası" modunda. Çizgileri gerçekten yeni nesil araçların nasıl olacağını bize anlatır şekilde. Aracın içi ise sanki ben email atmışım "şunlar gitsin, şunlar kalsın" demişimde ona göre yapmışlar çok beğendim ( tabii yine bence).... Arabayı zaten görürsünüz resimlerde falan.... İş test sürüşüne geldi ve ben gerçekten şok oldum! Tamam araç DSG ye sahip değil ama eski MM deki aksaklıklar gitmiş ve çok daha konforlu bir vites gelmiş. Aracın süspansiyonları daha yumuşak sanki, fakat lastikler işi bozuyor. Göstergeler bence çok güzel ve alımlı olmuş ayrıca  kullanırken "Sanki" daha rahat okunuyor. Direksiyon daha hafif ve yeni süspansiyonlar ile daha uyumlu. Araç daha sesiz mi?  Çok değil fakat  sorunda değil, zaten müziksiz yol alan kaç kişi var dışıradı hadi onuda geçtim korna ve kamyon sesinden yol sesini duymak zor hatta belki yol sesi konfor bile denilecek durumda istanbulda.

SONUÇ Ben beğendim ve 2012 aracımı geri verip yeni aracım için anlaştık. Saolsunlar her zaman ki güler yüz ve ilgi bu seferde vardı Ben göreve gitmeme rağmen internet üzerinde konuşup tüm işlemlerimi hallettim Toyata ile. Banka işlerimi de onlar halletti ve yarın gidip imzalarımı atıp yeni aracımı bekleyeceğim. Birde cam tavan çok yakışmış  gerek dışarıdan bakınca gerekse içeriye kattğı ambians ile.

Bence ne benim yazdığıma ne de başkasına göre fikirlerinizi şekillendirin. Gidin görün ve kendi fikrinizi edinin. Ben Toyotadan sorunları ile memnundum ve yine auris ve toyota markası ile yola devam edeceğim, neden mi? Çünkü beni bugüne kadar dinleyen bir teknik servis, müşteri hizmetleri ve satış personeline sahibim. Her sorunum önemsendi ve ilgilenildi bağzıları çözüldü bağazıları çözülemedi. Siz sadece bir araç satın almıyor koçaman bir hizmet satın alıyorsunuz bunu unutmayın. İnşallah istediğniz ve huzr bulduğunuz araç ve Markayı alır güvenli şekilde yola devam edersiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 222 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Şubat 13, 2013, 21:35:52 »
yeni Auris alınır mı ?
Kesinlikle alınmaz ! neden peki ???

D-4D lerdeki yağ yakma sorununa bir açıklama yapmadıkları sürece ben olsam toyotanın dizel aracını almam !
Yeni aurislerde birkaç bilirkişinin yaptığı incelemede hatalı turboşarj kullanıldığı görülmüş, alında görün :) benim için sıkıntı yok, ben bagajda 3 kilogram yağ ile gezerim diyen varsa ahanda meydan burda buyursun alsın !

Ben bakımdan bakıma yağ değişimi dışında hiç yağ eklemek zorunda kalmadım. Bu demek değildir sorunsuz ama ben uçurduğum uçağa da yağ ekliyorum ( ben derken tum uçaklar için geçerli). Eksilen yağın sınırlar içinde kalıyorsa ( birim zaman içinde, araçta bu bakımlar arası geçen süre) bir soruna işaret etmediğini söylemeliyim.  Yağ her zaman MAX da olmak zorunda değil tıpkı temiz kalmasının şart olmadığı gibi. Bence bir çok kullanıcı "Over Kill" yapıyor tabii bariz bir mekanik sorun var ise o ayrı ama zaten onu servis görüp düzeltip size fatura edecektir ;)

Saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 222 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Şubat 14, 2013, 00:19:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Şubat 14, 2013, 04:04:31 »
1.33 alınır bence.. şuan adına leke sürülmemiş tek motor o çünkü... 1.4 d4d ve 1.6 valvematic bayaa bir gözden düştü..
valvematic te ne sorun çıktı merak ettim şimdi sayın bilir kişi?
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • 24 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Şubat 14, 2013, 11:24:34 »
Ben bakımdan bakıma yağ değişimi dışında hiç yağ eklemek zorunda kalmadım. Bu demek değildir sorunsuz ama ben uçurduğum uçağa da yağ ekliyorum ( ben derken tum uçaklar için geçerli). Eksilen yağın sınırlar içinde kalıyorsa ( birim zaman içinde, araçta bu bakımlar arası geçen süre) bir soruna işaret etmediğini söylemeliyim.  Yağ her zaman MAX da olmak zorunda değil tıpkı temiz kalmasının şart olmadığı gibi. Bence bir çok kullanıcı "Over Kill" yapıyor tabii bariz bir mekanik sorun var ise o ayrı ama zaten onu servis görüp düzeltip size fatura edecektir ;)

Saygılar.

Sayın Cenk Bey,

Bende aracımda yağ yakma sorunu olduğunu öğrenmeden önce sizin gibi düşünüyordum, poziriftim hep ancak yağ yakma sorunu ile yüzyüze kalınca artık sizin gibi düşünmüyorum.
Bana sorarsanız siz araçla ilgili sorun yaşamadığınız için böyle düşünüyorsunuz.
Aracınızın motor aksamında köklü bir problem çıksa aynı şeyleri düşünmeyeceğinize garanti ederim.
Ben bu aracı almak için 50.000 TL ye yakın bir para harcadım ve bu parayı hiç ama hiç kolay kazanmadım, tamı tamına 10 yıllık bir birikimden bahsediyorum burada ve araç aldığımda sorun çıkartmayacak bir araç seçtiğimi düşünüyordum ancak yanıldığımı gördüm.
her araçta sorun çıkabilir tamam ama hiç bir marka çıkan soruna bu kadar kayıtsız kalmaz, toyota şuan bu probleme kayıtsız kalmaktadır.
benim bir tanıdığımın TSI WW jetta sı var ve tam 3 kez motor değiştirildi ücretsiz ve aracı en son değiştirilen motor sonrasında müşterisi aracı kullanmak istemiyor diye aracı geri alıp yerine hiçbir meblağ talep etmeden yeni kasasını verdiler aracın.
Toyotadan bunu beklemiyorum ancak en azından çıkıp bir açıklama ve akabinde toplatma işlemi yapması gerekir.
toyota için 50.000 TL bir dakikada kazandığı para olabilir ama benim için 10 yıllık birikim ve ben hergeçen gün çıldırıyorum...

Diyeceğim şu;
Siz araçla ilgili sorun yaşasaydınız şayet, servisten aldığınız o hizmetin aslında ne kadar da kalitesiz olduğunu görecektiniz ve toyotanın ne kadar ilgisiz kaldığını da...

Saygılar
Aylin YILMAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 222 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Şubat 14, 2013, 12:03:52 »
Sayın Cengiz Bey,

Bende aracımda yağ yakma sorunu olduğunu öğrenmeden önce sizin gibi düşünüyordum, poziriftim hep ancak yağ yakma sorunu ile yüzyüze kalınca artık sizin gibi düşünmüyorum.
Bana sorarsanız siz araçla ilgili sorun yaşamadığınız için böyle düşünüyorsunuz.
Aracınızın motor aksamında köklü bir problem çıksa aynı şeyleri düşünmeyeceğinize garanti ederim.
Ben bu aracı almak için 50.000 TL ye yakın bir para harcadım ve bu parayı hiç ama hiç kolay kazanmadım, tamı tamına 10 yıllık bir birikimden bahsediyorum burada ve araç aldığımda sorun çıkartmayacak bir araç seçtiğimi düşünüyordum ancak yanıldığımı gördüm.
her araçta sorun çıkabilir tamam ama hiç bir marka çıkan soruna bu kadar kayıtsız kalmaz, toyota şuan bu probleme kayıtsız kalmaktadır.
benim bir tanıdığımın TSI WW jetta sı var ve tam 3 kez motor değiştirildi ücretsiz ve aracı en son değiştirilen motor sonrasında müşterisi aracı kullanmak istemiyor diye aracı geri alıp yerine hiçbir meblağ talep etmeden yeni kasasını verdiler aracın.
Toyotadan bunu beklemiyorum ancak en azından çıkıp bir açıklama ve akabinde toplatma işlemi yapması gerekir.
toyota için 50.000 TL bir dakikada kazandığı para olabilir ama benim için 10 yıllık birikim ve ben hergeçen gün çıldırıyorum...

Diyeceğim şu;
Siz araçla ilgili sorun yaşasaydınız şayet, servisten aldığınız o hizmetin aslında ne kadar da kalitesiz olduğunu görecektiniz ve toyotanın ne kadar ilgisiz kaldığını da...

Saygılar
Aylin YILMAZ

Herkez Bana Cengiz diyor ?!?? Bu bence teknik bir sorun :)) ilk siz değilsiniz sonda olmayacak.....

Yazdıklarınızda haklısınız ve bozuk ya da arızalı mal satmanın affı yoktur. Ben Dodge, infinity, nissan, ford vs vs sorunlar markalardan araç sahibi oldum ve hepsinde muhakkak sorun yaşadım fakat hepsi giderildi. Belkide yaptığım işle alakalı ... Ben milyon dolarlık araçların, ki bunlar için bilmem kaçtane test yapılıyor , arıza çıkartıp parça yada tamamen dizayn değişikliğine gidildiğini gördüm. Bu yuzden o kadar olumsuz da bakmıyorum bakamıyorum. Benim aracımda yağ eksiltiyor ( eksiltmesse sorun var aslında yada aracı hiç kullanmıyorsunuz demektir) fakat bu yağ değişimine kadar manuelin belirttiği limitler dışına çıkmasına sebeb olmuyor, GREEN ARC içinde.

Kimse parasını kolay kazanmıyor ve sonuna kadar haklısınız. Biz burada sadece görüş paylaşıyor ve herkezin deneyimi özel olduğu kadar önemlide.

GERÇEKTEN BENİM İSMİM CENK :))) NİYE CENGİZ !! Jandarma bile trafik çevirmesinde CENGİZ dedi olmaz böylebirşey!

Cevabınız ve uslubunuz için teşekkürler.
Saygılarımla,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • 24 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Şubat 14, 2013, 14:38:53 »
Kusura Bakmayın isminize dikkatli bakmamışım benim hatam yanlışlık için özür dilerim.

Şunu belirtmeyi unutmuşum bilginiz olması açısından payşmanın faydalı olacağını düşünüyorum.
Yağ yakan araçlar 2000 km de 1 yada 1.5 litre yağ eksiltmektedir ve buda limitlerin oldukça dışındadır.
ondan ziyade toyotanın bu konuyla ilgili yayınladığı TSB de zaten bu hata açıkça toyota tarafında da kabul edilmiş ve tam iyileştime sağlanmayan bir yol seçilmiş.
Aslında araç sadece yağ yakmıyor aynı zamanda yakıt tüketimide çok fazla !
Ben aracımda hiç 4.5 ortalama yakıt görmedim(sakin kullanılmasına rağmen ) benim aracımda bugün itibarıyla yakıt tüketimi şehir içi 8.7 dir. bunuda bu vesile ile belirtmiş olayım.
şehir dışında ise 7.5 ten aşağı düşüremedim ki 3000 devirde vites değiştiriyorum ve dip gaz ile kullanmıyorum aracı.

Bu arada nerede görev yapıyorsunuz benim bir abimde pilot belki tanışıyorsunuzdur ?
Saygılar
Aylin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 222 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Şubat 17, 2013, 20:36:48 »
Kusura Bakmayın isminize dikkatli bakmamışım benim hatam yanlışlık için özür dilerim.

Şunu belirtmeyi unutmuşum bilginiz olması açısından payşmanın faydalı olacağını düşünüyorum.
Yağ yakan araçlar 2000 km de 1 yada 1.5 litre yağ eksiltmektedir ve buda limitlerin oldukça dışındadır.
ondan ziyade toyotanın bu konuyla ilgili yayınladığı TSB de zaten bu hata açıkça toyota tarafında da kabul edilmiş ve tam iyileştime sağlanmayan bir yol seçilmiş.
Aslında araç sadece yağ yakmıyor aynı zamanda yakıt tüketimide çok fazla !
Ben aracımda hiç 4.5 ortalama yakıt görmedim(sakin kullanılmasına rağmen ) benim aracımda bugün itibarıyla yakıt tüketimi şehir içi 8.7 dir. bunuda bu vesile ile belirtmiş olayım.
şehir dışında ise 7.5 ten aşağı düşüremedim ki 3000 devirde vites değiştiriyorum ve dip gaz ile kullanmıyorum aracı.

Bu arada nerede görev yapıyorsunuz benim bir abimde pilot belki tanışıyorsunuzdur ?
Saygılar
Aylin

Böyle sorunlar yaşamadığım için pembe bakıyor olabilirim ...Ben bugün 2012 model aracımı 32000km de Sonkar a verip yeni 2013 Aurisi aldım. Aracın son ortalaması 5.5 (dizel/MM). Sürekli trafikte kullanılan bir araçtı zavallı :)  .

Ben Atatürk Havaalanından uçuyorum özel bir şirkette.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Şubat 18, 2013, 01:13:20 »
Sorun yaşayan arkadaşlar adına çok üzüldüm. Toyota gibi bir markanın bu durumlara düşmesi acı verici. Yağ eksiltme konusunda bu durumun normal olabileceği düşüncesinde değilim. Benim aracım (başka marka) da dizel üstelik pek de yumuşak kullanmak adetim değildir, 15000 km bakım periyotlarında 1 gram bile eksiltmesi yok. Sorun çıkmayan Toyota araçlarda da durum bu şekilde. 50-60 bin liralar kolay kazanılmıyor.

Ben sorun yaşamadım, öyleyse alırım düşüncesi düşünceme göre doğru bir hareket değil. Sırf Aylin Bey'in ve Mahmut arkadaşımızın yaşadıklarına binayen , altından araba yapsalar yine Toyota almam. Bugün bu arkadaşlarımızı yarı yolda bırakan Toyota'nın yarın beni yarı yolda bırakmayacağının garantisi var mıdır? Toplumsal tepki olmalı ki bu hatalar düzelsin. Aksi halde Toyota Ahmet gider Mehmet gelir nasıl olsa satıyorum mantığını sürdürecektir.
Only when the last tree is cut down, the last river is polluted and the last fish is caught;will the white man realise money can't be eaten.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Şubat 18, 2013, 01:46:29 »
Alıntı
Yeni aurise gelince henüz test sürüşü yapmadım ama yakından inceledim ve malzeme kalitesi eskisine göre çok daha iyi olduğunu söyliyebilirim. Sürüş içinde tarafsız uzman görüşlerini internette okuyabilirsiniz.

köksal bey

bir önceki kasa aurisiniz var mı bilmiyorum ama ben de sizin gibi yakından inceledim ve malzeme kalitesini açıkçası daha kötü buldum özellikle gösterge tablosunun üstünü kaplayan plastik sanki renault 12 den devşirme gibi benim aurisimde hiçdeğilse kaliteli plastik+(sınırlı da olsa ) deri döşeme var size gösterilen versiyonu doğrusu merak ettim
onuncu köy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • Model Yılı: '11
  • 26 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Şubat 18, 2013, 01:50:22 »
gercekten cok üzücü bir durum.bu sıkıntı suni çözümlerle değil kalıcı metodlarla çözülmesi gerekir.her aracın kendıne has kronık sorunları olabılır önemli olan firmanın hatasının arkasında durabilmesidir.ama malasef toyota türkiye de böyle bir olay yok servis olayı cok zayıf ve neredeyse işinize gelirse muhabbeti yapılıyor.2010yılında daha sıfır sayılabılecek bir golfle önden darbe alarak takla attım aracın bır tane dahi airbag acılmadı dısardan bakılıncada cok ciddi bir hasarı olmamasına ragmen ww servisine arac cekıldıkten bir gün sonra arac servis sayesinde perte ayrıldı üstüne ww türkiyeden tum surec boyunca hıc bır talep te bulunmamma ragmen sürekli bilgilendirme mesajları ve üstüne birde özür mektubu aldım.toyota ve özellikle hondayı cok severim ama bu ıkı fırma yıllardır eskı kasa arabalarının sermayelerını yıyorlar ve turkıye ye afrıkaya sattıkları aynı aracları satıyolar nasılolsa alıyoruz.toyotanın dunyada en cok sattığı dogrudur ama bize sattıkları o araçlar değil.
Can yakıpta kalp kırma ey insanoğlu,seninde gülbenzin solacak birgün...