Gönderen Konu: En güzel evlenme teklifi nasıl olur?  (Okunma sayısı 32090 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
En güzel evlenme teklifi nasıl olur?
« : Temmuz 15, 2008, 20:14:21 »
 :-[

Toyota Club Türkiye

En güzel evlenme teklifi nasıl olur?
« : Temmuz 15, 2008, 20:14:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: En güzel evlenme teklifi nasıl olur?
« Yanıtla #1 : Temmuz 16, 2008, 07:49:53 »
 :) Hayırdır??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #2 : Temmuz 16, 2008, 09:34:31 »
Ben eşimin resmini t-shirte bastırıp altına benimle evlenir misin? diye yazdırmıştım t-shirtü giyip o şeklilde teklif etmiştim basitti belki ama işe yaradı  :D
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 16, 2008, 12:43:29 »
Biraz tuzlu olabilir ama yol güzergahı üzerinde bulunan bir reklam panosuna ona özel bir mesaj yazdırarak... Ben  yapamadım ama yapmayı çok isterdim :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 16, 2008, 14:06:57 »
      Bence şu televizyon kanallarında meşhur evlendirme proğramlarını sunan hanımlara danışmak en iyisi. :)
      Hele bir hanım sunucu var ki, müthiş akıllar veriyor.Evlenmek istiyen erkek, bir hışımla kuaföre koşuyor ve saçlarını kırmızıya boyatmak istiyor.Kuaför önce akıldan noksanmı diye düşünüyor.Sonra beyimizin israrı karşısında saçlarını kırmızıya boyuyor.Saçlar kırmızıya boyandıktan sonra o bey, kızın ismini haykırarak seni seviyorum diye koşuyor. :alkis:
       Bir diğeri; yarı çıplak istiklal caddesinde seni çok seviyorum,evlenmek istiyorum diye bağırarak koşuyor. :alkis:
       Bir başkası sensiz yapamam,seni seviyorum diye bağırarak takım elbise ile denize atlıyor. :alkis:
       Ertesi gün proğramın ünlü müdavim hanım ve beyleri,müzik eşliğinde başlıyorlar göbek atıp alkış tutmaya.Sunucu hanımımız da yaptığı bu büyük işin rehavetiyle ağzını yana kaydırarak,  ''ay ayol bak senin için denize atladı.vallahi seviyor'' diyerek evlenmeye gelen kızımızı ikna etmeye çalışıyor.tekrar göbek atmalar ve alkış başlıyor. :alkis:
        Bu kültür proğramları devam ettikçe mülakat sırası diğer müşterilere gelecek ve bu sunucu hanım kızımız yeni yeni fikirler üretmeye devam edecek. !!!
        İnşallah birgün evlenmek istiyenleri,Galata kulesinden veya Beyazıt kulesinden atlamaya teşvik etmez. :)
        Proğram yapımcıları hayatta her şeyin para olmadığını anladığı zaman ,evlenmek istiyenler de televizyonlarda güzel tekliflerin nasıl olduğunu göreceklerdir.
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • fastest 3zzf(t)e in turkey :)
« Yanıtla #5 : Temmuz 16, 2008, 14:11:51 »
şuan aklıma gelen bi fikir var :) şimdi akşam karanlık olduğunda talihli hanımefendiyi arabamızla gezintiya çıkartma yalanıyla gezdiriyoruz sonra düz bi duvara farlar dik gelicek bi şeklde yanaşıyoruz sonra daha önceden hazrlattığımız sol farda"benimle" sağda farda"evlenirmisn" yazılı folyayo yapıryrz sonra farları açıyrz ve oda ne duvarda yazıo :D
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #6 : Temmuz 17, 2008, 11:40:57 »
şuan aklıma gelen bi fikir var :) şimdi akşam karanlık olduğunda talihli hanımefendiyi arabamızla gezintiya çıkartma yalanıyla gezdiriyoruz sonra düz bi duvara farlar dik gelicek bi şeklde yanaşıyoruz sonra daha önceden hazrlattığımız sol farda"benimle" sağda farda"evlenirmisn" yazılı folyayo yapıryrz sonra farları açıyrz ve oda ne duvarda yazıo :D

bu çok iyidi yaa ;)

ANGELLLL...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Temmuz 23, 2008, 23:06:02 »
Valla benim bi planım vardı ama magazin basınında birisi bunu yapmış :( Ben öyle bişey yapsam sancaklarki kopya çektim. Bi restoranda yemek yerken garson menüyü getircek ve içinde benimle evlenir misin aşkım yazan bir not olacak... Müthiş :) Sonra sana doğru bakarken yüzüğü uzatacak ve parmağına takacaksın :) Malesef hayal olarak kaldı bu bende çünkü kız arkadaşımdan ayrıldım :(
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Temmuz 23, 2008, 23:19:03 »
Siz evlenin bakalim. Evlendikten sonra basiniza ne aldiginizi gorun :D
Fe... :-)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : Temmuz 23, 2008, 23:53:24 »
önce evinin balkonuna güller fırlatacaksın, evin önüne benimle evlenirmisin yazılı pankart sereceksin, alacaksın kırmızı şarabı; dolduracaksın bardaklara... ardından güzel bir müzik yankılanacak aracından, sonra kız arkadaşının cep telefonuna balkona çıkarmısın aşkım! diye mesaj göndereceksin... ve mutlu son!
bi arkadaşım için tasarlamıştım ve bayağı duygulu anlar yaşandı; şu anda evliler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #10 : Temmuz 27, 2008, 20:39:13 »
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum. Orijinal fikirler var. Allah nasip ederse evlenmeyi düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #11 : Temmuz 28, 2008, 10:08:44 »
Allah mesut etsin eee nasıl evlenme teklif etmeyi düşünüyorsun?  :) karar verdin mi? bu arada şimdi aklıma gelen bişey var düşünürmüsün bilmiyorum işe yarar gibi hani renk değiştiren kupalar var ya hanımefendinin ve senin birlikte çekindiğiniz bi fotoğrafla birlikte (yada başak bi resimde olabilir) büyükçe benimle evlenirmisin yazısı yazdır onu kahve yada çay içmeye davet et sıcak suyu koyunca önünde yavaş yavaş resim ve yazı ortaya çıksın o sırada destekleyici bi yüzük yada bi çiçekle teklifini yap (fazla pahalı da değil ben istanbuldan 20 ytl sipariş etmiştim)
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Temmuz 30, 2008, 13:03:52 »
Şimcik Hidayetçim, bunu aslında ben kullanacaktım evlenirken ama al senin olsun :)
Şimdi aracınıza biniyorsunuz, camı buhu yaptıktan sonra ön veya kızın yanındaki cama 'Benimle evlenir misin?' yazıyorsunuz. Sonra kızı alıp onun en sevdiği mekanlardan birine götürüp güzel bir yemek yediriyorsunuz veya ne yapmak istiyorsanız işte. Sonra araca bindiğinde akşam saati olduğundan kıza sağındaki veya önündeki cama üflemesini istiyorsunuz. Burada siz de üfleyebilirsiniz. Önceden yazdığınız yazı 'ŞRAK' diye okunabilir bir hal alıyor :) Tabi yazınız kötüyse başka anlamlara çekilebileceğinden, bir de sesli tekrarlarsanız daha hoş olur...

Bir yastıkta... :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.toyan.com.tr
  • 6 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Temmuz 30, 2008, 13:19:25 »
Hidayet yapmaaaaaa......
Hi, I have come
TODAY TOMORROW TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #14 : Temmuz 30, 2008, 14:57:18 »
 :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.toyan.com.tr
  • 6 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Temmuz 31, 2008, 10:31:20 »
Bak çok düşündüm, hani bunun binbir türlü yolu var ama, yenge hanımın nelerden hoşlandığıda önemli tabii.
1- Arabanın sol yanına benimle evlenirmisin ..... yazıp evinin karşısına geç. Şöyle açıyım konuyu. Hani arabalara resim yazı yapanlar varya çıkartma şeklinde onlardan işte, arka çamurluğa Benimle, iki kapıyı dolduracak şekilde Evlenirmisin, ön çamurluğa İsmini yazıp, Onu buluşma yerinde öyle bekle, sonra o şekilde bir şehir turu. Hatta o yazıları fosforlu yazdırabilirsen gece camından bakmasını isteyebilirsin daha hoşda olur. Dersin işte bak senin için bu halde geziyorum Sana olan aşkımı tüm şehir biliyor falan bayağı romantik olur.

2- Bir arkadaşımdan  duydum bunu, sinemaya gidiyosunuz makinisti ayarlamışsın, Aşkın tam film başlıcak diye pür dikkat perdeye bakarken pat karşında daha önceden hazırladığın power poınt sunusunda sizin fotoğraflarızla başlayıp evlenme teklifine hatta o an orda oturduğunuza kadar ilerleyen bir sunum. Çiçekler, alkışlar falan. Güzel dimi?

Haa bunları yaparken tabi ki Erkeğin kadınına en saygılı olacağı hareket Dizlerinin üstüne çöküp ' sakın hayır deme ' bakışları içinde  tek bir kırmızı gül vermeyi ihmal etme...

Öpüldün kardeşim. İnşallah doğru insandır ve şimdiden Yüce Allah yuvanı mutlu, huzurlu, sağlıklı ve çocuklu kılsın...

Hi, I have come
TODAY TOMORROW TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #16 : Temmuz 31, 2008, 14:47:54 »
Çok teşekkürler Adil. Bakalım, inşallah bu hafta sonu önerilerden de yararlanarak teklifi yapacağım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #17 : Temmuz 31, 2008, 15:11:24 »
Çocuk Maması,Tuz bıtmış,Gelırken ekmek al,
Telefon Çalar:Hayatım ben evde deilim çocugun bezi kalmamış.:)
Gecenın bı yarısı Kalkarsın,çocugun ılacı bıtmış yavas yavas yürü..Nobetci eczane:)
Bunun Öncesıde var,Mesela Gecenin Bı yarısı Kar kıyamet Kapuza aş ermeler:D
hadı onuda buldun,Şeftali isterler:D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2007 yaris D4D
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #18 : Mayıs 31, 2011, 16:03:32 »
gugılda ararken bu konu çıktı karşıma :) bende evlenme teklif edicemde :) istanbulda bunun için özel ve güzel bir mekan var mıdır?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Mayıs 31, 2011, 16:13:42 »
Bon Jovi'nin All About Loving You klibini izlemeden evlenmeyin :D Bon Jovi-All about loving you