Ben şöyle yapmıştım.
Sevgilim başka bir şehirdeydi. Onun geleceği gün için hazırlıklar yaptım. Büyük bir afiş bastırdım. Volkanlar ve meşaleler aldım. Otuz tane kadar arkadaşımda o akşam için hazır bulundu.
Kendisini havalanından aldım. Güzel bir çiçek yaptırmıştım. Daha sonra yola çıktık. Ve daha önceden hazırladığım mekana geldik. Oturduk ve birşeyler içiyoruz. Tabi arkadaşlarım dışarıda bekliyorlar.
Daha sonra telefonum çaldı. Ortak bir arkadaşımızın geldiğini ve onu alıp getireceğimi söyleyerek dışarı çıktım. Herşey hazırdı. İçeri heyecanla girip hemen çabuk çok acil dışarı çıkmamız gerekiyor diyerek apar topar dışarı çıkardım. Ve o anda meşaleler ,volkanlarlar yanmaya başladı sokakta. Afiş açıldı. Üzerinde " Hayatımın anlamı canım sevgilim benimle evlenirmisin " yazıyor. Tabi şok oldu. Zaten kalabalık olan ortam meraklılar sayesinde dahada kalabalık oldu. Kendisine yüzüğü çıkarıp benimle evlenirmisin dedim. Alkışlar koptu. O anda mekana daha önceden kurduğumuz projeksiyonda hazırladığımız ve bizim resimlerimizden oluşan müzikli video oynamaya başladı. Bir iki dakika şaşkınlıktan evet bile diyememişti.
Sonra hep beraber tüm arkadaşlarla oturduk. Kalpli pastamızı kestik ve yedik, muhabbet sohbet : ))
Yakında evliliğimizin birinci yılına gireceğiz.