0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kadınlar eşitlikten bahsetmez mi? Bırakın teklifide onlar yapsın, alıştırmayın.
Ya yapmayın arkadaşlar, bu duruma düşmek için mi evlenme teklifi yapacaksınız? http://video.mynet.com/hayalet_erge/Dunyanin-En-Ilginc-Evlenme-Teklifleri/490874/
Evlenmek için illaki teklif mi lazım? Hadi gel evleniyoruz dersin ve olur biter. Ya yapmayın arkadaşlar, bu duruma düşmek için mi evlenme teklifi yapacaksınız? http://video.mynet.com/hayalet_erge/Dunyanin-En-Ilginc-Evlenme-Teklifleri/490874/
Direk söyleyin bence Kadir abi usulu Evimin kadını, çocuklarımın anası olucaksın
Valla benim bi planım vardı ama magazin basınında birisi bunu yapmış Ben öyle bişey yapsam sancaklarki kopya çektim. Bi restoranda yemek yerken garson menüyü getircek ve içinde benimle evlenir misin aşkım yazan bir not olacak... Müthiş Sonra sana doğru bakarken yüzüğü uzatacak ve parmağına takacaksın Malesef hayal olarak kaldı bu bende çünkü kız arkadaşımdan ayrıldım
Bİr arkadaşım için planına benimde dahil olduğum orjinal bir teklif anlatayım,başarılı olmuştu...Gereksinimler: 1 adet panelvan, 1 adet masa, 2 adet sandalye, 1 paket vişne suyu, 2 adet bardak, 1 adet kemancı, 3-4 adet sağlam arkadaş, 1 kutu havai fişek,Önce şehrin kuş uçmaz kervan geçmez bir mevkii belirlenir ve önceden gidilip plan yapılır, havai fişekler nereden patlatılacak, masa nereye kurulacak gibi, ekip önceden gidip hazırlığını yapar, teklif edecek kişi kıza sana bir sürprizim var diyerek kızı gece karanlığında sürprizin yapılacağı alana arabasıyla getirir, sonra yolun kenarında durur farlar açık bir biçimde, aracın önüne geçer kızında inmesini ister, önce korkup birazda tırsan kız bir şekilde ikna edilir ve indirilir, diğer taraftan minibüs çifte yanaşır, minibüsten inen kemancı çiftin şarkısını çalmaya başlar diğer 2 kişide hemen minibüsten masa ve sandalyeleri indirir, masayı acele ama şık bir biçimde kurar ve hemen minibüse atlayıp kaçarlar ,orada kıza önceden yazılan neler varsa söylenir ve ve evlenme teklif edilir kabul edilirse arkadaşlara aracın uzaktan kumandasına basarak haber verilir, o anda çiftten yaklaşık 50 metre uzakta pusuda yatan 2 arkadaş havai fişekleri ateşler. Sonra Jandarma gelmeden olay yerinden uzaklaşılır )Ben havai fişek ekibindeydim heyecanımızı anlatamam, tavsiye edilir.
rüşvetle mi evleneceğiz abi
Detaya girmeye gerek yok. Bence en güzel evlenme teklifi için (Bayan için ve garanti evet için tabi) :-Minimum 5000 USD civarında bir tektaş pırlanta alın.-Lüks bir yere yemeğe gidin.-Tektaşı verirken evlenme teklif edin.-Bu esnada evlendikten sonra evi, arabayı, yatı, katı onun üstüne yapacağınızı söyleyin.Üzülmezsiniz benden garanti
Yetmez ama evet derse ne yapacağız müdürüm