0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Umut, ilkinde batmadı isen şimdi kesin batarsın? Bence de evlenme teklifi orjinal olmalı, kendimize has olmalı. (Not: içimden düşünüyorum. En orjinali; bırakın kız teklif etsin.) Sonuçta parmağamıza bile bile o kelepçe geçmeyecek mi?
Kızların erkeğe evlenme teklif ettiği görülmüş bir durumdur.
En güzel evlenme teklifi kabul edilendir
Yani hep sıradan olursa sorun yok, arada orjinal hareket olursa mı sorun var? Hayat bu, hareketlide olacak, durağanda, dolu dolu da olacak, sıkıcıda. İşte bunun adı hayat. Sadece karşı taraftan beklememek gerek herşeyi. Neden hep orjinal hareketleri erkek yapacak ki, kadınların yaratıcı ve cesur eğilimlerinde eksiklik mi var?
... Neden hep orjinal hareketleri erkek yapacak ki, kadınların yaratıcı ve cesur eğilimlerinde eksiklik mi var?
Hakan, kadınlar assolist gibidir Genellikle evlendikten sonra sahneye çıkarlar
bana mı yazdınız? zira bana yazdıysanız ne demek istediğimi hiç anlamamışsınız demektir....
Umut şaka yaptığını düşünerek sana bişey demiyorum biladerim şaka değilse söyle de ağzını burnunu kırayım.....
Şaka la şakaaaaa ben de o göz var mı hiç?Ama inceden bi tam tur aldım evlenme teklifi yaparkene...İlkinde atraksiyon yapmadım boşandım. Şimdi kuralına göre yapayım bari dedim:)))))))
bu seferde boşanırsan zaten Allah yarattı demem....
))))))))))))))))))))))))))))))Töbeeee bana sardırdı bu da sana ne kız???Hem evlenip boşanmak ekönömiyi canlandırıyor, altın alışverişi, beyaz eşya alışverişi, adliye, boşanma avukatları, emlak piyasası vs vs vsÇok parametre var çooookkkk:))))