e12'ler 2002'den sonra çıktı.türkay abi senin sözüne istinaden yani e12'lerde e11'lerdeki gibi ( 2000-2001 arası ) yağ eksiltme sorunu bu kasalarda yok yani e12 lerde ?
e12'ler 2002'den sonra çıktı.türkay abi senin sözüne istinaden yani e12'lerde e11'lerdeki gibi ( 2000-2001 arası ) yağ eksiltme sorunu bu kasalarda yok yani e12 lerde ?
evet öyle biliyorum ben, duymadım fabrikasyon hatadan dolayı yağ yakan e12
merhaba arabam 139 binde agresif bi kullanıcıyım en yfak bi sıkıntım olmadı motorumla gerçi servis bakımlı araba ama servise devirli kullanıyorum bi sıkıntı olurmu dedim hayır toyotanın motoruna öle zarar veremezsin dedi bende yükleniyorum baya
selam ben 1.000.0000 geleni gördüm
Ahmet Ozkok
dışarıda değiştirdiğimi belgeleyebilseydim. zaten bu sorun ortadan kalkardı.bende böyle olacağını bilseydim en azında fatura alırdım.ancak buralar küçük yerler buralarda yağ değişimi için fatura veren yok ki.
hayırlısıyla, servise yolum düştüğünde( yaşadığım yerde servis yok) eski bakım kartlarına baktırıp garantisi olduğu zamandaki yağ eksiltme şikayet bildirgesini alıp toyotaya bir yazı yazacağım. sonuca göre mahkemeye vermeyi düşünüyorum
selam ben 1.000.0000 geleni gördüm
Ama biz tanışma mesajınızı göremedik Burak Bey
arkdaşlar ben 300.000 deyim 4A-F motor çok bakımlı olduğunuzda hiçbir sorun çıkarmıyor ..
selam arkadaşlar. mitsubishi araçlar için servis 1 milyon diyor. toyotalar da bundan aşağı kalmaz sanırım tabi zamanında eksiksiz bakımlarla..
peki.ae101 lerde yağ radyatörü var yani soğutucusu.ae101'den sonraki corolla'larda ve aurislerdede var mı acaba bunu çok merak ediyorum ?
sizin kasada bi gün taksiciye bindin 870.000di araba o yüzden problem yok yola devam
efsanemi sevmem için bir neden daha
istanbulda ticari taksıde 900.000 gecmıstı tam hatırlayamıyorum ve arac albea dizel idi

350.000 gecen kangolarada sahıt oldum.bakım olsun yeter dıyorum.
bakımdan ziyade bi de kullanış tarzıda önemli
Yanılmıyorsam 1988 yılıydı. Lada'nın servis aracını görmüştüm ve araç 1.500.000 km yapmıştı,inanamamıştım. Dandik Lada bu kadar yapıyorsa Toyota minimum 3 milyon km gider korkmayın...
ya çok astronomik aya gidilir be bu ladayla

toyotayla da marsa...
ae101 lerden rahatlıkla 600-650,000 km fakat zze-121 kasalarda bu ömür düzenli bakımlar ve yorulmadan kullaılmış bir araç için ortalama 450-500,000 km olarak yapılabilir...
Ben 98 model corollada 700 bin km gördüm.600 bin km motor yapılmış araca.Ama yaklaşık 700 bin km nin 450 bini lpg ile yapılmış.Birde bu şirket aracı siz düşünün artık.Daha düzgün kullanılsa motor yapılmaya gerek duyulmazdı bence.
ya aslında motorum ömrünü yiyen ilk çalıştırmadaki yağsız çalışma. eğer marş yapar yapmaz gaza basıp gidiyorsanız 250000 leri zor görürsünüz. sürekli uzun yol yapan bir aracın motoru, az kilometrede çok start yapmış bir araçtan daha az aşınır. eğer kullanıcı titizse, bakımını düzenli yapıyorsa 500 binleri görür diye tahmin ediyorum. ama söz konusu toyota olunca bu km ler tavan yapabilir
arkadaşlar 2003 model 1,6 terra 157 000'de yağ eksiltmeye başladı ve maalesef motor Yenilendi masraf 5300TL ...(fakat bu ekip aracı..sürekli şöför değişiyor