0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
toyota corolla 650 bın goren musterımız vardır zz121 kasasında taksıde. yıne ae 101 kasasında 600 bın goren musterımız vardır.450 bın d4 d vardır aynı sekılde.. lpg baglanan zz 121 kasasında tek sorun sıbop yakmasıdır.bunuda konya yapısı sıboplarla cozebılırsınız. 350 bın 400 bın komık bır rakamdır toyota ıcın. kullanıcı hataları olmazsa...
corolla dizelin ömrünün bu kadar olacağını tahmin etmiyorum.
o da bir şeymi, bi tanesi hiç ellenmeden 1.000.000 km yapmış
Atılla abı,11000 calısma saatınde deutz marka su sogutmalı bır dızel motoru actım.Adamlar sıbob ayarı dahı hıc yapmamıslar.Motoru acma nedenım ıse, hıc sıbob ayarı yapmadıklarından ıtıcı cubukları (push rods) egmıs.Motoru actıgımda bırde pıston kafalarında enjektor ısemesı kaynaklı korozyonlar vardı.Gomlekler hala over sıze olmamıstı ve yataklar hala kullanılabılır durumdaydı.11000 saatı bır arac ustunde ortalama 50 km hız yapacagını dusunursek 550.000 km yapacaktır. Bende motoru actıgımda sasırıp kalmıstım. Ama gercek buydu
Selçuğum mesajımdada belirttiğim gibi otomobil motoru benim söylediğim.magirus deutz çok güzel dizel motorlar üretir.ama sabit bir yerde çalışan dizel ile araba üzerindeki benzinli motorun çalışma şartları çok değişik.sabit motor aşağı yukarı belli bir devirde çok zorlamayacak şartlarda çalışır.otomobil ise çeyrek gaz,yarımgaz tam gaz,soğuk sıcak her şartta çalışır.sen mesleğin ,cabımı motor açtın yoksa hobi mi?