0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese merhabalar, 2015 Ocak trafiğe çıkışlı 1.6 Advance Corolla nasip oldu. Aracın üzerinde fabrika çıkışlı 60lık mutlu akü var. Değiştirmek istiyorum. Bosch için bir yere sordum 60lık 650 TL dendi. Sizin önerileriniz nelerdir. 60lık yerine 72 tercih etmek istiyorum. Yorumlarınız için teşekkürler.
Toyota'nın asgari standartlarını karşılayan herhangi bir akü fabrikasına yaptırılmış ve üzerine Toyota logosu yazılmıştır.
teşekkür ederim cevap için. yani varta bosch markaları kadar kaliteli değil diyorsunuz. 800 lira dediler de akü değişine kafam karıştı. henüz ölçüm yaptırmadım ama 800 lira çok geldiği için ve akü değişimi sonrası sorun yaşamama adına kafam karışık ne yapacağımı bilemedim.kendim değişim yaparsam sorun yaşar mıyım acaba
60 Amper akü fiyatları 600.-tl civarında,önemli olan yeni üretilmiş olanı bulmak,üretim tarihleri hakkında bilgi sahibi olmak için 26.cı sayfada bir link var oradan fikir sahibi olabilirsiniz,araba çalışırken aküyü takıyorlar,radyo vs ayarlar bile bozulmuyor,resmi serviste akü takma işçiliği de alıyorlardır bu nedenle fiyat yüksek oluyordur.
eski sayfaları elimden geldiğince okudum. en mantıklısı kendim akü alıp eski ve yeni arasında kablo teması ile değişim gibi geliyor
Herkese merhaba, Mutlu marka akü yerine Bosch 62 ah aldım. Fiyat 500 tl üretim yılı 2021. Amper yükseltmedim, varta ile aynı fiyattı 2020 olduğu için vartayı almadım. (fotoğraf ekleyemedim)
Hayırlı olsun,iyi günlerde kullanmanız dileğiyle,altarnatör sağlam olduktan ve kullanıcı hatası olmazsa Toyota kolay kolay akü bozmaz en aşağı 5 yıl gider.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın, akıllı davranmışsınız,acil bir durumda marş basmaz,bir sürü telaş yaşamaya gerek yok, en az 2-3 yıl rahat edersiniz.