0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar benim aracım 2013 Corolla benzinli 1.6 multidrive S son Zaman’larda marş güçsüz basıyor gibi geliyor acaba sorun akümü 7 yıl oldu aracı sıfır almıştım akünün üretim tarihi 23/6/2011 yazıyor üzerinde Bilgi verirseniz sevinirim teşekkür
Kaan kardeşim ölçüm yaptırdım 9 volt’dan yukarı çıkmıyor kontak kapalıyken arkadaşım inci akü bayisi değişim şart dedi bu şekilde marş basması mucize dedi
Merhabalar,Geçtiğimiz hafta içi artık bir hayli yaşlanan ama halen bir problemi olmayan akümü değiştirme niyeti ile yetkili servisi aradım,servis ellerinde TOYOTA marka akü olduğunu söylendi.Daha önce hiç duymamıştım araç üzerinde VARTA akü var.TOYOTA akü alıp deneyimleyen arkadaşımız oldumu acaba?
Murat bey merhaba,TOYOTA marka akü ile bilgisi olan kimseye ulaşamadım maalesef:(Benim araçta VARTA marka akü var 8. seneye doğru gidiyor problem yok ancak sabah kontak basmadan yaptığım ölçümlerde akü %30 gibi gözüküyor varta akü arayışı içindeyim ancak piyasada bir sürü tipi var karar veremedim henüz.
2005 Toyota Avensis 2.0 benzinli Otomatik Vites için alınacak en iyi akü kaç amper olmalı?