0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kış lastiğinden bot da yapılınca tamamdır, sadece gıda fiyatları zorluyor, çok yakıyor rampada.
tekrar yakıt almak için brentin aşağı düşmesini bekliyorum derken 2 zam aldık maşallah...yalnız işin kötüsü brent varil fiyatı 60 usd üzerine çıktı,3. zama hazırlıklı olmak gerek, en iyisi cuma günü kötü haber almayalım-vermeyelim hayırlı cumalar arkadaşlar...
Arkadaşlar kötü haber benden maalesef yarından geçerli;95 oktan 4,4397 oktan 4,45Diesel 3,9euro diesel 3,92 tl oldu.@Hakan Öztürk (3676) @Ilke Arslan (19216) @Okan Kaçar (26205) @MUHAMMET YAMAÇ (7862) @fatih ayran (9260) @MEHMET AKIN (32918) Duyan duymayana söylesin
ahhh ah kadirciğim bu şimdi mi söylenir dünya normale dönüyor, güzel seneryo yazdılar,oynadılar, ukraynayı ımf ye mahkum ettiler,baronların cepleri doldu, brent petrolde normale dönecek anlaşılan,yakında istasyonlar zam gelecek nasılsa diyerek 5 liraya satmak varken yakıt satışını kısabilir mi? yapan olur elbet
Birilerinin ceplerinin dolduğu kesin. Son zamanlarda çok sıkı denetim var. Neredeyse 2 günde bir sırayla bir ana firmadan, bir EPDK dan, bir sanayi bakanlığından gelip denetleme yapıyorlar. Demek ki birileri bu işten götürüyor.Bayilerde habire tank fullüyor. Bizim tanklar 10 bin lt nin altını görmedi daha. Hergün tanker geliyor Korkum tek kalemde fiyatları 5 tl'nin üstüne çıkarmaları.Çaktırmadan elektrik su ve doğalgaza yaptılar an meselesidir akaryakıt fiyatlarını yükseltmeleri.
brent petrolün yukarı atağının öncesinde gelen zamlar çok manidar...maşallah gören kuyunuz var sanır 60 üzerinde durmaya devam ederse durum kötü satışda yemiyor:)
2.motorumu aliyorum kismetse bence sizlerde dusunmeye baslayin 20liraya 180 km
Okan birini ödünç versene işe gidip gelirken bineyim
Vereyim abi ehliyet varsa Motora karşi degilsen bence sende düşün telefon fiyatina motor alicam 2014 model
Düşünmez olurmuyum kardeşim süper olur ama ben bunu istiyorum ;http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bombardier-brp-can-am-spyder-rs-otomatik-vites-turkiyede-tek-197061382/detay
Bu modelin daha ucuzunu bulursun 15 bin lirayada bu cok pahali bir arkadasimda vardi ben atv alimca benden ozendi bu sekil bisey almisti guzel dikkat cekiyor
İlk linkteki Bombardier çok ilginç ve büyük bir üreticidir.
Arkadaşlar kötü haber benden maalesef 2 krş zam var. yarından geçerli;95 oktan 4,4597 oktan 4,47@Hakan Öztürk (3676) @Ilke Arslan (19216) @Okan Kaçar (26205) @MUHAMMET YAMAÇ (7862)@fatih ayran (9260) Duyan duymayana söylesin
Bende benzine 7 krş diye duydum şimdi yarından geçerli, güzel günler geri geldi.
Abi güzel günümü kaldı. Zamlar peş peşe gelmeye başladı. Hazır gündem değişikken yapıştırıyorlar.
Aynen dediğin gibi Kadir. ......kaçınılmaz ise zevk almaya bakıyoruz.
Zevki LPG ile almaya devam