0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kepçeyle koyuyorlar kaşikla geri aliyorlar
Ne kepçesi kazan, ne kaşığı çay kaşığı ağlancak halimize gülelim.
https://www.youtube.com/watch?v=4AyYEqMsJTw
Benzin fiyatlari boyle giderse 6-7 TLlari bulur .arabalari satar bisiklet aliriz artik
Arkadaşlar iyi haber benden yarından geçerli;95 oktan 4,3897 oktan 4,40 tl oldu.@Hakan Öztürk (3676)@Ilke Arslan (19216)@Okan Kaçar (26205)@MUHAMMET YAMAÇ @fatih ayran (9260)@MEHMET AKIN (32918)Duyan duymayana söylesin lütfen
Biraz önce 97 oktan 4.50'den alınca kendime geldim, ülkemizin en pahalı yakıtını kullandırıldığım için belirli yerlere saygı duyuyorum..
Su konuya beni her etiketlediginde tirsarak giriyorum abi Ama bu defa guzel habermis. Sagolasin
Depoyu yeni fullemişim keyfim yerin de. 1 ay sonra görüşelim Biran 11 kuruştan daha fazla indirim geldiğini düşünerek üzülmüştüm. Baktım ki 5 krş indirim. Keyfim yerine geldi. Psikolojim bozuldu bu ne ya indirime bile üzülür oldum nerdeyse
İşte budur, kesin çözüm.
Ülkenin mi? Dünyanın mi? Gezegenin mi? Geçen dağıtıcı bayinin bir müdürüne neden indirimler hemen ve aynı oranda yansıtılmiyor diye sordular. Dağıtıcı ve bayiler indirimde kendi kar marjlarini düşürmuyormu diye? Yok biz hemen indiriyoruz ama bu dönemde 2 3 kuruş kar marjimizda artış olmuş olabilir dedi.Müdür bu kadarını diyorsa gerisini siz düşünün. Ben bu akaryakıt hesaplamalarinda vatandaşın karına yönelik birşey yapıldığını zannetmiyorum.