0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yine zam mı var. ?
Maalesef döviz biraz hareketlendi ya firsatcilar is başında
Haberlere baktım ne hikmetse kaynakta yabancı. Ruters ın haberiymiş. Ama şimdi yerel basında da mevcut. İnşallah benzine gece 12 ye kadar zam gelmez.
haberlerde dıyor kı ham petrolun varıl fıyatı 56 dolara yukseldı. dolar ıse gecen 4 ayda %8 deger kazandı.sımdı kaba bı hesap yaparsak petrolun varıl fıyatı 110 dolar ıken dolar kuru 2,1 gıbıydı 1 puan dusuk bır puan yuksek dersek 2,1 dıyıp yuksek olandan hesap yapalım benzının lıtresı 4,95 cıvarındaydı pekı petrol fıyatı bu denlı dusuk ıken doları bahane edıp hala daha zam gelmesını anlamıyorum.
ınsallah oyledır ama eger oyleysede ben hakkımı helal etmıyorum madem kasaya o kadar para gırmıs vatandasına az da olsa yansıt be kardesım
Arkadaşlar kötü haber benden maalesef yarından geçerli;95 oktan 4,4397 oktan 4,45Diesel 3,9euro diesel 3,92 tl oldu.@Hakan Öztürk (3676) @Ilke Arslan (19216) @Okan Kaçar (26205) @MUHAMMET YAMAÇ (7862) @fatih ayran (9260) @MEHMET AKIN (32918) Duyan duymayana söylesin
Kepçeyle koyuyorlar kaşikla geri aliyorlar
Mola, mola, mola... Durun şimdi, nerede kalmıştık en son? Geçen 9 Kr gelmişti değil mi? Şimdi kaç Kr geldi?
kadir abi senin yorum yaptığını görünce yinemi acaba diyerek konuyu açtım ama malesef yine zam
Varilin fiyatı tekrar 100 $ olduğunda heral de benzinin fiyatı 8 tl olur heral de vergilerle. Şimdi işten eve dönüyorum. Gece yarısından önce eğer yollar kardan kapanmaz sa ilk işim yakıt almak olacak hemde en fullünden 5 tl yi geçecek olursa zaten hangi marka tüp konusunda beni bulursunuz