0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kazasız geçen günlerden dolayı İliç sınırları içinde bütün sektörlerde geçerli 150 TL hediye çeki verdiler harcıyacak yer bulamadım lpg fulledim 30 lira 120 liralıkta benzin aldım burda tek petrol var lpg 2.40 benzin 4.41 TL
tavan fiyat gelmedi mi ? 4.30 gibi bir rakam hatırlıyorum ama
Fethiye - İstanbul, Shell Nitro benzin satış fiyatı farkı 7kr. !?? hoş olmayan bir durum.[/quoteTekin beyakaryakıt firmaları EPDK nın koyduğu tavan fiyat + illere göre fiyat farkını kullanıyorhükümet bir önceki seçimde yaptığı gibi seçime kadar fiyatları kontrol edip sürpriz yaşamak istemiyor, %61 vergi olan üründe %11 lik kar payından indirim istiyorbenim anlamadığım katkılı ve katkısız motorin aynı fiyat, firmalar nasıl kar ediyor, katkılı motorindeki katkı miktarını azaltmadıklarını nereden bileceğizMesaj Birleştirildi: Şubat 26, 2015, 15:14:38Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Şubat 25, 2015, 12:40:28Tek petrol var burda lpg olayında herkes şikayetçi zaten menzil kısa boş cd 2 tl fiyata satılan yerde taban fiyatın uygulanacağını sanmıyorumlpg de tavan fiyat uygulması yok, birde illere göre fiyat farkı tablosu var ona göre fiyata ekleme yapılıyor
Tek petrol var burda lpg olayında herkes şikayetçi zaten menzil kısa boş cd 2 tl fiyata satılan yerde taban fiyatın uygulanacağını sanmıyorum
lpg de tavan fiyat uygulması yok, birde illere göre fiyat farkı tablosu var ona göre fiyata ekleme yapılıyor
Bak, Hakkarililer şikayet ediyormu?Benzine 0.18kr. Diesele 0.21kr daha fazla ödüyorlar.
Abi kimse yanlış anlamasın lakin oralarda memur kesimin den başka kaliteli yakıt alan elektrik su faturası ödeyen çok fazla kişi olmadığından olabilir mi ?
Arkadaşlar yarından geçerli olmak üzereBenzine 0,12 krş (bindirim) zam yapılmıştır. Yeni tavan fiyat 95-97 oktan için 4,45 tl olmuştur.@Hakan Öztürk (3676) @Okan Kaçar (26205) @Ilke Arslan (19216) @MUHAMMET YAMAÇ (7862) @fatih ayran (9260) @Aytaç Hut (27127) Duyan duymayana lütfen iletsin. Bu gece depoları doldurmak lazım!
Hah "petrol fiyatları konusunda Kadir'in mesajını gördüm ya indirim ya bindirim var dedim.
haydaaa depo yarım fullesem mi
Ben buradayım Fatih Beklerim akşam yoksun ama abi
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Mart 02, 2015, 16:09:15Ben buradayım Fatih Beklerim akşam yoksun ama abi Beklerim ayıp ediyorsun Mesaj Birleştirildi: Mart 02, 2015, 16:23:52Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Mart 02, 2015, 16:17:52Arkadaşlar,Saat 24:00 önce LPG depolarınızı doldurun.Fark 21 krş.Lpg ile ilgili litresinin 2,27 olacağı yönünde bir haber aldım ama henüz tam olarak net bilgi verilmedi.
Arkadaşlar,Saat 24:00 önce LPG depolarınızı doldurun.Fark 21 krş.
Ben buradayım Fatih Beklerim Mesaj Birleştirildi: Mart 02, 2015, 16:10:13İlke özellikle sen doldurmalısın malum çok yol yapıyorsun. Bu arada @Okan Kaçar (26205) kayıplarda mı nerede??
Abi benzin bitti yolda kaldim bidonla almaya gittim yine 10 liralik