0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar İNDİRİM ile alakalı herhangi bir BİLDİRİM henüz yapılmadı. Bazı haberlere bu sebeple kulak asmamanızı rica ederim.Herhangi bir indirim söz konusu olması durumunda zaten anlık olarak buradan paylaşıyorum. EPDK dan herhangi bir bildirim henüz ulaşmadı.
Daha önceki iletimde bahsettigim olay gerçekleşiyor sanırım. EPDK 2 ay boyunca tavan fiyat uygulaması yapacakmış. Akaryakit dağıtıcıları itiraz etmiş tabi hemen Petrol ve kur dalgalanmalarinda hep kendilerini düşündükleri için bu karar ara sıra aliniyor anladığım kadariyla.Bence sürekli tavan fiyat uygulanmali, akaryakit dagitici ve bayilerin zerre kadar tüketiciyi düşündüğü yok çünkü.
Akaryakit bayi, dağıtıcı, rafineri veya devlet. Bu hesabi kim yapıyorsa tüketiciyi düşünmediği kesin. Haberde Epdk tavan uygulamasi sayesinde 400 milyon tl daha az ödeme/tasarruf yapılacağı söyleniyordu.Bu bizim cebimizden başkasına haksiz yere giden para sonuçta.
Kadir bey, rafineriye uzak olan benzin istasyonlarında yakıtın neden bu kadar fazla pahalıya satıldığının asıl sebebi nedir?Bir TIR veya Gemi ile tonlarca yakıt nakil yapılırken, neden litre başına 7 kuruş fark çıkar?Bu sabah 4.40TL/L aldım.
Bildiğim kısmına deyineyim; Akaryakıt lojistiği dökme vb maddelerin kinden farklıdır Tehlikeli maddeler sınıfına girdiğinden güzergah kontrolü(bu başka durumlarda da gerekebilir), ADR(European Agreement Concerning the International Carriage of Dangerous Goods by Road) belgesi ve buna uygun araçla vb bir çok farklı yeterlilik ihtiyaçları vardır. O kadarlık farkta elbet ki de başka etkiler de vardır.
Fethiye - İstanbul, Shell Nitro benzin satış fiyatı farkı 7kr. !?? hoş olmayan bir durum.
Abi hangi rafineriden geldiği önemli Mersinden mi İzmitten mi geliyor. Bilmediğimiz için net birşey söyleyemiyorum. Birde o bölgelerde sıcaklık oranı yüksek olduğundan kesafet olayları hat saffada olma ihtimali yüksek. Rafinerici burada bir kısıtlama yaparsa bayi istemeyerekte olsa fiyata yansıtabilir.
Raylı sistem ağı, yük taşımacılığı yönünden gelişse, bu bir çok şeye olumlu yansır. Lojistik hem maliyet, hem trafik etkisi, hem alt yapı yönünden gelişmiş olur. Aynı şey gıda ürünleri için de geçerli. Ayrıca onda da ATP konvansiyonu geçerli.
Antalya depodan geliyormuş. Orayada, Mersinden de İzmirden de geliyormuş.İzmit 4.33 - Mersin 4.34 - İzmir 4.35 - Antalyada 4.36 - Fethiye 4.40İlginç bir dağılım, petrol kuyuları doğuda olduğu halde İzmit en ucuzu, burası İzmire 350km ama en pahalı yakıt burada.Birazda tüketim miktarına göre, istasyon masraflarını karşılayabilmek için fiyat ayarlaması yapıyor sanırım.