0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
indirimler olurken bret petrol varili 58 leri gördü, şuan 63 leri zorluyor, türkçe meali yukarı çıkışdaki direnç noktalarını patlatarak hareketlilik devam ederse 12-16 kuruş zam kapıda...
sayfa 58 sivas olurda yorum yazılmazmı...brent çok oynak bir 58 bir 63... bunun aşağı yada yukarı hareketleri indirim yada zam olarak yansır...
mardin deyimeurodisel : 3.55 iki saat önce iş çıkışı 100 tl lik aldım
vallahi abi fatura kesmiyorlar iskontolu olarak alıyorum.kredi kartı ile çektiriyorum. SOil diye bi petrol ofisi yaklaşık 6 aydır oradan alıyorum daha yakıt kaynaklı en ufak bi sorun yaşamadım. Mardin in en ucuzu bu firma gerçi diğerlerinde de 3 aşağı 5 yukarı aynı. Artık kaçak mı rafineri mi yoksa başka bi şey mi bilemiyorum.
Ben bu yakıtları yeni nesil dizellerde kesinlikle tavsiye etmiyorum . Yeni nesil dizel motorların yakıt sistemlerinde bulunan parçalar çok pahalıdır ve aynı zamanda hassastır aracınızın 1 adet enjektörünün fiyatını öğrenmenizi tavsiye ederim . En ufak arızada yakıttan kazandığınızın çok daha fazlasını aracınızı tamir ettirmek için verebilirsiniz .