0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
akşam üstü petroldeki sert düşüş %3 ile varil fiyat 57.16 yı gördü...1-2 günlük düşüş devamı gelirde mala bağlarsa 8 kuruş indirimi bekliyor olacağız...
şuan için brent petrol 57,50 altında 57,12 lerde hareket ediyor,bu şekilde 57,50 üstüne çıkmadığı müddetce aşağı salınım devam ederse sırasıyla 57 ve 56,20 ler gözükecektir,bu da indirimi tetikler...57,50 üstü tutunma ile yukarı hareketlilik başlar ve indirim beklentimiz boşa çıkar,benzinin litre fiyatının 4,25 olması 4,30 olmasından daha güzeldir...
Haber doğru. İstasyon bize çok yakın. Fakat ben shell kullanıyorum. PO nun benzini nasıl kullananlardan yorum bekliyorum. 97 kullanıyorum ben fakat artık hepsi 95 oldu fakat yine içerikleri farklı sanırım. Po da hangi isimle satılıyor eski 97 oktanlar ?
Foraver kart indirim mi veriyor yoksa puan mı? Biriken puanları nasip kullanıyoruz.
1:10 civarı sıkıştırma oranına sahip araçlarda 95 oktan benzin yeterlidir. 95 oktan yeterli olan motorlara 97 oktan benzinin performans ya da yakıt ekonomisi açısından hiç bir faydası yoktur.Bunun dışında ara ara total, çoğunlukla da PO'dan benzin ve otogaz alırım. Hiç bir sıkıntı, performans eksikliği, yakıt sarfiyatı veya ses artışı görmedim. Hep aynıydı.