Böylesi daha iyi bence.
Icmiyorsan oyle dusunmen normal
Bugünden geçerli fiyatlar;
95 oktan 4,18
97 oktan 4,20
Motorin : 3,70
Euro diesel : 3,72
Yüzde 9.89 indirim gelmiş oda 20 krş ediyor. 1.90a kadar düşecek galiba..
Mesaj Birleştirildi: 03 Oca, 2015 11:43
Benzinle motorine de indirim geldi 8 krş benzin,10 krş motorin
Hiç unutmam, 2004 yılında bir iş için İran'a gitmiştim.O zaman bizde su 25 kuruştu.20 kuruştan Peugeot 206 nın deposunu 8 liraya fullemişti beni alan adam.LPG 2 liraya geriledi diye sevinir olduk...
güniçi 55 ler göründü şimdilik tekrar toparlanma hareketi yapsada devamını bekliyoruz... her kim olursan ol... indirim ol gel...
bretin varili 55,04 leri gördü 55,50 üstünde tutunmada yukarı, bunun altındaki işlerde 54,60 ve 54 destekleri çalışacaktır...
hadi bir indirim daha tutarsa diyerek mayalamaya devam...
ben sürekli shell'den alıyorum yakıtımı ve performans, ekonomi iyi durumda

. Forever kartım var. BP yakıtı nasıl kullanan arkadaşlar bilgi verebilirmi ?
100 tl 5 tl puan olayı beni cezbetti açıkcası

Ben Çatalca'da oturuyorum, buralarda Shell yok ben Opet tercih ediyorum. Forever kart ile bir süre BP benzini kullandım. Yaklaşık 40-50 km daha az menzil yapıyor Opete göre. Benimde %4 yakıt puan vardı ancak ben vazgeçtim BP'den Opet kullanıyorum son 2-3 depodur ve memnunum.
Geçenlerde Bir depo doldurdum, şehiriçi yarısını harcadım sonra üzerini tekrar tamamlayıp uzun yol yaptım, BP felsefesini değişmemiş

, kaybolmayan yakıtlara devam.
bretin varili 55,04 leri gördü 55,50 üstünde tutunmada yukarı, bunun altındaki işlerde 54,60 ve 54 destekleri çalışacaktır...
hadi bir indirim daha tutarsa diyerek mayalamaya devam...
şuan 54 desteğinden geri tepti, yukarı tepkiler çok iştahlı olmazsa ha gayret diyerek 53,60 da yıkıldığınıda görürüz,
biraz biraz ya tutarsa diyerek mayalamaya devam... 4-6 kuruş indirim kapıda...
umut dünyası bu olsa gerek...
Yaa ibreti alem olsun diye devlet büyüğü diye geçinen tipleri o yaptırdıklatı 1150 küsür odalı sarayın içine koyup benzin döküp yakacaksın böyle bir salaklık aptallık olamaz ya imkansız Türk halkı olarak en salak dönemimizi yaşıyoruz tünelin ucunda da ışık gözükmüyor açıkçası.
Yarından geçerli olmak kaydıyla
95 oktan benzin : 4,22 tl
97 oktan benzin : 4,24 tl
Olarak ZAMLANMIŞTIR
şuan 54 desteğinden geri tepti, yukarı tepkiler çok iştahlı olmazsa ha gayret diyerek 53,60 da yıkıldığınıda görürüz,
biraz biraz ya tutarsa diyerek mayalamaya devam... 4-6 kuruş indirim kapıda...
umut dünyası bu olsa gerek...
zam da gelmiş olsa varil fiyatı şuan 53,38 lerde, amerikanın kaya gazı açıklamalarının devamı ile 50-51 dolar arasına hareketlilik başlar, 4 kuruş artış 15 kuruş indirim olarak yansıyabilir...
mayalamaya devam...
Acaba arabayı benzinli mi alsam diye ciddi ciddi düşünüyordum . Böyle giderse kesin benzinli alacam dizele 10000 tl fark vermektense benzinlinin keyfini sürerim .
zam da gelmiş olsa varil fiyatı şuan 53,38 lerde, amerikanın kaya gazı açıklamalarının devamı ile 50-51 dolar arasına hareketlilik başlar, 4 kuruş artış 15 kuruş indirim olarak yansıyabilir...
mayalamaya devam...
arabistan abd ye verdiği varil fiyatta indirimede gitse gazını alamadılar petrolün,
şuan 52,02 görüldü devamını bekliyoruz,
mayaling go

Mesaj Birleştirildi: 06 Oca, 2015 10:40
@MUHAMMET YAMAÇ (7862) Abi bu azmin takdire şayan
Mayalamaya devam

bir şeyi 40 defa söylersen olurmuş mantığıyla 3-5-2 oynuyoruz...

)))
Mesaj Birleştirildi: 06 Oca, 2015 15:54
şuan itibariyle 4 kuruş indirime gidildi... şaka gibi vallahi...
devamı gelecek...
51 de gözüktü... mayalamaya devam...