0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bretpitin varili gün içi 62,60 i gördü, şuan 63 çalışıyor...aşağı yönlü 61,94 takip edilmeli, devamında seni versin ellere bana 59 un yolları...sonra 1 hafta 10 günde 25 kuruş indirim gelir mi? gelebilirhaaaa bu söylemle düşecek diye bişey yok, düşmeyedebilir... beklenti oluşturmayalım
indirim kapıda... bugün-yarın gelmeli artık, bretin varili 59 u gördü...
Abi bret iyi de @Ilke Arslan (19216) dolarda sağ gösterip sol vurdu .
bret varil piyatı şuan 58,87 leri gördü...indirim istiyoruz indirim diye miting yapılmalı bence baktım dolar çok fazla manipüle ediliyor, ilke sattıkca el altı piyasadan toplattım, ilke devre dışı kaldı... 1 hafta, bilemedin 10 gün sağlam pres devam ettireceğim, ilkede ne var ne yok alacağım,haaa bundan sonra ilkenin gözümü dolar yoksa cebimi dolar göreceğiz )))(gazozuma kim ilaç attı, ne içirdiniz bana ))) )
Abi İlke ile baş edilir mi bak adam yine düşürdü kuru . Yalnız şaka bir yana memleketin ekonomisi pamuk ipliğine bağlı bu dönemde borsada olsun döviz piyasasında olsun işlem yapacakların ince eleyip sık dokuması lazım .
benzinin litresi 6 kuruş ucuzladı...kırmızı yapalım indirim kaynamasın... 6 kuruşMesaj Birleştirildi: Aralık 16, 2014, 17:08:17yok ağam yok, ekoniminin battığı yok )) normalde her yıl sonları yaşanan bir durumdur,bugüne has değildir...uzun sürecek paskalya öncesinde normal olan bir durumdur,yıl sonları bütçelerini denkleştirmek isteyen yatırımcının pozisyon kapamalarıdır,genelde yurtiçi ve yabancı fonların dolar ve hisse üzerindeki pozisyonlarını kapatma dönemidir... ülkenin o anki konjuktürel durumu önemli fakat genelde yıl sonlarına doğru, özellikle dövize geçilirken hissede pozisyon tutmak istemeyen yani risk almak istemeyenlerin hareketleridir... 3-5 güne rayına oturur...
bende son seyleri oynuyorum. Sonra doviz hesabimi kapatacagim. Belki subat ayinda tekrar acarim hesap
Yarından geçerli olmak üzere95 oktan 4,27 tl97 oktan 4,29 tl olduYakıt alacaklara duyurulur
http://ekonomi.haberturk.com/enerji/haber/1020385-dikkat-zam-geldiŞaka gibi, petrol ucuzlarken otogaza 5 kuruş zam yapmışlar.
çok saçma sapan bir ülkede yaşıyoruz bu lpg dediğimiz şey petrol türevi değilmi neden benzin mazot ucuzlarken lpg zamlanıyor