0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2003 corolla kazasız istanbul plaka, benimde kazam olmadı hiç, az önce fiyat istedim, 650tl en ucuzu (kaskom 700tl Anadolu sigorta)haram zıkkım olsun, keyfim kaçtı akşam akşamMesaj Birleştirildi: Haziran 01, 2016, 21:54:42...acentemi aradım, 642tl %3 indirim le 622,74 ödeyeceğimi söyledim ve durumu sordum "abi sen 622,74 ile hiç ödemediğini farzet 4bin liralık şahin 1,500tl trafik sigortası ödüyor" dedi valla biraz sakinleştim aynı konudan muzdarip arkadaşlar için rahatlatıcı olabilir.
@Eyüp ORMAN (32583) sigortam.net adresine bilgilerinizi girerek anında teklif alma şansınız oluyor...çok uçuk fiyatlar olabiliyor ancak düşük fiyatlı rakamları baz alabilirsiniz, yaklaşık o kadar çıkıyor.. çok defa denedim..
abı fıyat teklıfı cıkartamadı hıc bı fırma 3 kere denedım.
ZTS ile kaskonun ayni ya da farkli sirketten ya da acentadan yapilmasinin avantaj ve dezavantajlari var midir sizce, ucret, islem kolayligi vs?Mesela A sigortadan kasko, B sigortadan ZTS. Veya Ab acentasindan kasko, Cd acentasindan ZTS.Aslinda duzenlemeler ile ilgili bir calisma yapip, tuketici talebi olarak gerekli yerlere yollamak lazim.
Eyüp bey aracı aldıysanız hayırlı olsun. Aracı Üstüne almadıysanız fiyat çıkaramazlar. Mesaj Birleştirildi: Haziran 04, 2016, 23:11:39
İnternette sigortadan satilan araclari bimere şikayet ettim cevap veren olmadi. Bir sorun olduğunda diger tarafin gözüyle de olaylara bakmak gerekir. Siz sigorta sirketisiniz. Havuzunuzu 700 TL araç Basi para ile dolduruyorsunuz, ama havuz bizim gibi ufak hasar yüzünden araci perte ayiranlar yüzünden havuz hemen bosaliyor, ve birde araç firma bayileri masrafları yuksek gösteriyor, 1.000 TL ilk hasar serviste 3.000 TL cikiyor, bir ayna 1.500 TL bir far 1.000 TL hatta süslü bir far ise 3.000 tl, hadi gelde cik isin icinden. Gecen bir araç beğendim sahibinden de araç çamurluk agzi marspiyer kismi ezilmis, marspiyel sağlam. Hava yastigi acmamis araçta hic hasar yok. Agir hasar kayitli. Adam sigortadan parasini alip araci tekrar almis ve satiyor, ve hasarsizla ayni parayi istiyor. ......
Servis hasar onarır fatura kabarık... Klima bağlantılarını delerler, bir parça boru söküp yerine takılır, gaz basılır hooop fatura bedeli 500 küsür... Lokal boya olacak parçaya bir tekme, bir çekiç, hooop kapı değişti... Ön panjur ve tampon çatlak, sok tornavidayı radyatöre, vur çekici farlara hoop 450 TL fatura oldu 3000 küsür... Daha neler gördük de neyse. Ondan sonra adam yazmış internete: Önden hafif tıklama çıtır hasar sonucu farlar, panjur ve tampon değişti, radyatörde aykaları kırıldı içime sinmedi yeniledim, ama HAVA YASTIĞI AÇMADI. "İstisnalar hariç" siz hiç eksper arabası gördünüz mü?
Amca oğlunun aracının sigortası ben yaptırıyorum 2 yıldır geçen yol 220 tl ye yaptırdım sigortasını bu sene 745 tl ye yaptırdım . Ara da hiçbir kaza bela devir bir işlem yok .1998 opel astra araç . Ben geçen yıl 500 liraya yaptırdım tırsmaya başladım şimdiden 1000 lirayı bulacak sanırım