0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dün sigorta ve kaskomu yenilettim. İkiside Anadolu sigortadan yapıldı. Geçen yıl Ray sigortadan ZTS 650liraydı bu yıl %10 hasarsızlık indirimiyle Anadolu sigortadan ZTS 1161 lira çıktı. Geçen yıl Anadolu kasko 1950 liraydı bu yıl yine Anadolu kasko 1150 liraya düştü
Araca da bagli olarak degisir Eyup. Hic indirim var mi, ona da bakmak lazim.
Abi aracın yanılmıyorsam 2004 modeldi.Benim aracımda 2004 model ve kasko şirketleri daha önce kasko yaptırmadıysanız eğer 10 yaşa kadar kasko yapıyoruz dediler ve kasko yaptıramadım.Senin aracın daha önceden kaskosu varmıydı ?
Bazi sigorta firmalarinin online fiyatlandirma hizmeti var sitelerinde. Bilgileri girip bir calisma yapman iyi olur fikir acisindan.Aslinda kasko ya da sigortada belli indirim seviyesine gelmis kisiler, belli bir sure arac sahibi olmasa dahi bu indirim seviyeleri muhafaza edilmeli sistem tarafinda. Yani sisteme tamamen yeni giren ile ayni olmamali, sizce?
Arkadaşlar eşime 2000-2003 arası bir araba almayı düşünüyoruz.Aracın trafik sigortası ortalama ne kadar tutar.Bilgi verirseniz sevinirim.
Aracım 2004 model Yunus. İlk kez geçen yıl kasko yaptırdım aracıma. Dediğin gibi 10 yaşından büyük araçlara kasko şirketleri kasko yapmıyor ama bazı firmalar yüksek meblağ ile yapıyorlardı. Benimde öyle oldu. aracım 2004 değilde 2014 model olsaydı geçen yıl belkide 1200 liraya kasko yapılacaktı ama benden 1950 lira aldılar.Tanıdık bir sigortacı bulursan bişeyler ayarlayabilir.
sigorta geçmişi temiz 98 Megane için 690 TL ödedik dün.
Maphre, Ergo vs hakkinda bilgisi olan var mi, calismalari nasildir, fiyatlar ne cikiyor?ZTS ile kasko sizce ayni firma ve acentadan yapilirsa mi daha iyi?
Arkadaslar nasip olursa bu aralar yeni bi arac almak uzereyim sigortam ve kaskom ne kadar cikar onceden ogrenme sansim varmı?