Yazın kıbrısta bir acentede calisma durumum olacak.
Size buradan sigorta yapamam ama uygun fiyatlı kasko yapma imkanım olacak abilerim
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
28 Mayısda kasko ve sigorta süreleri doluyor
bi kaç yereden fiyat aldım
en uygun Anadolu Sigorta 612tl
Ankara Toyota Efeden Toyota Akkasko 970tl fiyat aldım
aklıma takılan bi kaç şey oldu Toyota Akkaskoda cam muafiyeti yok ama mini onarımda yok onun yerine far,sinyal ve stopların kaskoyu bozmadan değişimi var
mini onarımın neden olmadığını sorduğumda "Toyota aracının dışarda yapılmasını istemiyor" dedi
bu zamana kadar çok şükür mini onarımlık işim olmadı
mini onarımlı normal Akkasko yada 1103 lira fiyat verdi sizce ne yapmalıyım
28 Mayısda kasko ve sigorta süreleri doluyor
bi kaç yereden fiyat aldım
en uygun Anadolu Sigorta 612tl
Ankara Toyota Efeden Toyota Akkasko 970tl fiyat aldım
aklıma takılan bi kaç şey oldu Toyota Akkaskoda cam muafiyeti yok ama mini onarımda yok onun yerine far,sinyal ve stopların kaskoyu bozmadan değişimi var
mini onarımın neden olmadığını sorduğumda "Toyota aracının dışarda yapılmasını istemiyor" dedi
bu zamana kadar çok şükür mini onarımlık işim olmadı
mini onarımlı normal Akkasko yada 1103 lira fiyat verdi sizce ne yapmalıyım
Bence mini onarima girecek hasarlar ve cam hasari olma ihtimali far sinyal ve stop hasarindan daha fazla olduğundan kapsama alani disina cikartmislardir.
Bence 100 tl fark verin ama kasko klozunuzda mini onarim ve cam hasari karsilama olsun.
Bir camın çatlaması veya değiştirilmesini gerektirecek bir olayın olma ihtimali, far, sinyal gibi parçaların hasar alması ihtimalinden çok daha fazla, Ayrıca sadece far, sinyal gibi parçaların tek başlarına hasar alabilecek bir kaza çok düşük bir ihtimal, Allah göstermesin olası bir kazada far sinyal gibi parçanın hasar alabileceği bir kazada zaten tampon veya kaporta hasarlı bir kaza olması gerekecek, ee mini onarımda olmayacak aracınızda mecburen kaskoyu kullanacaksınız bu durumda zaten far ve sinyal kaskodan zaten değişecek. Diyelim ki bu tip bir kaza oldu; tampon veya kaporta hasarını normal kaskodan değişti ve far ve/veya sinyali bozmayacak şekilde değişse ne fark edecek zaten kasko bozuldu. Bence de 100-150TL daha verip mini onarım ve cam hasarı klozu olan kasko yaptırın.
merhabalar,
bugün ziraat sigortadan trafik sigortamı 597 tl'ye yeniledim. "1956 doğumlu annem adına, sigorta şirketleri arasında çıkan en uygun fiyat bu idi."
ziraat sigorta / geçen sene : 285 tl ödemiştim.
bugün aynı zamanda ziraat sigortadan hususi araç genişletilmiş kasko sigortasını da 600 tl'ye yaptırdım. "emekli personel indirimi mevcut."
herhangi bir muafiyet yok ve yetkili servis anlaşmaları mevcut. en son aracımın ön camını yetkili serviste hiçbir ücret ödemeden yeniledim. ön cam faturası 1295 tl idi.
Bende geçenlerde sigortacı olan aile dostumuzu aradım fiyat sordum. 2 hafta var sigortanın bitimine. Şöyle kaba taslak baktı
Geçen yıl aracı yeni aldım ve ondan önceki yıl ufak bir kazam olduğu için indirimim yoktu
Geçen yıl RAY SİGORTAyı 650 lira civarında yaptırmıştım
Bu yıl ANADOLU SİGORTADAN 1130 lira çıktıDaha önce hiç kasko yaptırmamıştım. İlk defa bu araca kasko yaptırdım. Aracım 2004 model. 10 yaşından büyük olduğu için çoğu şirket yapmıyordu.
Geçen yıl ANADOLU KASKO 1.900 liraya yaptırdım
Bu yıl ANADOLU KASKO indirimle 1390 liraya düşmüş.Sigortacım ben incelerim en uygun hangisi olursa ona yaparım için rahat olsun dedi. Ama en fazla 50-60 lira ucuzu olur sanırm.

Allah sonumuzu hayır etsin.
Arkadaşlar merhaba dün yeni sigorta yaptırdım geçen sene araç değişikliği sebebiyle zeyilname ile 280.-TL olan (Ege sigorta) bu sene 625.- TL (Güven Sigorta) çıktı. Hasarsızlık kademe:7, hasarsızlık oranı % 20 olmasına rağmen.
bir abimiz geçen hafta 31 tl'ye i10 aldı. 10 senedir üzerine kayıtlı aracı yoktu. trafik sigortası 1500 tl çıktı
Önümüzdeki ayın 24'nde bitiyor,bugün aradım sadece Hdi 778 çıktı diğerleri teklif vermiyor. Sigortacı haziranda indirim olabilir teklif çıkmıyor ayın 1'nden sonra bakalım dedi.
Sigorta bilgi merkezinden fiyat vs alan var mi, ya da orayi kullanan?
Bakalim yakinda etkili bir duzenleme gelecek mi? Ocaktan beri yuksek karlilik tutturmus sigorta sirketleri.
haziran 25 inde kaskom bitiyor, geçen sene 800 e yaptırdım. bu senee internetten teklif alayım dedim 930 tl çıkıyor, güya hasarsızlığım arttı. Trafik sigortalarındaki durum kaskoda da mı var?
2016Corolla icin genisletilmis kasko ,karsiya odeme 250.000 tl ölüm kişi basina 20.000.tl cift hasar,ikame arac vb Grupoma sigortadan 713.tl ye policeyi tanzim ettirdim.Allah kullandiracak kaza bela vermesin.
haziran 25 inde kaskom bitiyor, geçen sene 800 e yaptırdım. bu senee internetten teklif alayım dedim 930 tl çıkıyor, güya hasarsızlığım arttı. Trafik sigortalarındaki durum kaskoda da mı var?
@Mutlu Tekir (30216) Sana yine düşük çıkmış

Ben geçen yıl ilk defa kasko yaptırdığım için 1900lira tutmuştu. İnternetten senin gibi teklif alayım dedim 5666 lira çıktı. Hadi len dedim
@Mutlu Tekir (30216)
Sana yine düşük çıkmış 
Ben geçen yıl ilk defa kasko yaptırdığım için 1900lira tutmuştu. İnternetten senin gibi teklif alayım dedim 5666 lira çıktı. Hadi len dedim 
Abi %50 oldu hasarsızlığım ilk değil ki, ilkte benim de öyle çıkmıştı. Ben bu sene 700 ve altı bekliyorum açıkçası ama bakalım.
Abi %50 oldu hasarsızlığım ilk değil ki, ilkte benim de öyle çıkmıştı. Ben bu sene 700 ve altı bekliyorum açıkçası ama bakalım.
Benim asıl demek istediğim internette fiyatlar yüksek çıkıyor. Ben sigortacımdan fiyat aldım 1390 lira çıkmıştı.
2016 sıfır corolla için
Trafik sigortasını bu haftaiçi 513 tl ye yaptırdım
Kasko en uygun 990 tl (%30 hasarsızlık, %10 meslek indirimi) teklif edildi, araştırıyorum,
Sizce nasıl?
Kasko konusunda bahsetmistim Mutlu, kasko primleri de artmis gorunuyor.
Indirim kisminda daha buyuk oranlara da izin verilmeli aslinda. Neden belli kademelerde sinirlansin ki, sizce
Mesaj Birleştirildi: 27 May, 2016 08:06
Internette daha yuksek ucretlerin cikmasi da ilgincmis gercekten.
2016 sıfır corolla için
Kasko en uygun 990 tl (%30 hasarsızlık, %10 meslek indirimi) teklif edildi, araştırıyorum,
Sizce nasıl?
Süper fiyat. Ama daha uyguna çıkacağını düşünüyorsanız araştırmanız daha iyi olur tabi ki.
2016 sıfır corolla için
Sizce nasıl?
Son zamanlarda dikkatimi çeken en düşük fiyat, acaba sigorta ücretlerinde indirime gidildiği veya gidilwceğinin bir göstergesi olabilir mi
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hele şülür trafik sigortası teklifim geldi , kulaklarıma inanamadım , 460 TL duyunca hemen yap yap yap diyerek onayı verdim.