0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
28 Mayısda kasko ve sigorta süreleri doluyor bi kaç yereden fiyat aldım en uygun Anadolu Sigorta 612tlAnkara Toyota Efeden Toyota Akkasko 970tl fiyat aldım aklıma takılan bi kaç şey oldu Toyota Akkaskoda cam muafiyeti yok ama mini onarımda yok onun yerine far,sinyal ve stopların kaskoyu bozmadan değişimi var mini onarımın neden olmadığını sorduğumda "Toyota aracının dışarda yapılmasını istemiyor" dedi bu zamana kadar çok şükür mini onarımlık işim olmadı mini onarımlı normal Akkasko yada 1103 lira fiyat verdi sizce ne yapmalıyım
haziran 25 inde kaskom bitiyor, geçen sene 800 e yaptırdım. bu senee internetten teklif alayım dedim 930 tl çıkıyor, güya hasarsızlığım arttı. Trafik sigortalarındaki durum kaskoda da mı var?
@Mutlu Tekir (30216) Sana yine düşük çıkmış Ben geçen yıl ilk defa kasko yaptırdığım için 1900lira tutmuştu. İnternetten senin gibi teklif alayım dedim 5666 lira çıktı. Hadi len dedim
Abi %50 oldu hasarsızlığım ilk değil ki, ilkte benim de öyle çıkmıştı. Ben bu sene 700 ve altı bekliyorum açıkçası ama bakalım.
2016 sıfır corolla için Trafik sigortasını bu haftaiçi 513 tl ye yaptırdımKasko en uygun 990 tl (%30 hasarsızlık, %10 meslek indirimi) teklif edildi, araştırıyorum, Sizce nasıl?