0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yüksel bey toplam tutar değil mi çıkan fiyat? Ben de yaptığımda 597 toplam fiyat çıkmıştı ve gelen örnek poliçede de o fiyat yazıyor.
Yasir bey öneriniz için çok teşekkür ederim. Sayenizde 251,00 TL kâra geçtim.Ziraattan teklif aldım şimdi net üzerinden, 18 Hazirana kadar yaptırırsam 931,00 TL çıktı.Dün sigortacı arayıp güncel primimin 1.185,00 olduğunu söyledi. Bu sigortacılar 17 farklı şirketle çalışıyor, Ziraattan teklif almadı mı acaba ?Ziraat bankasına mı gideceğiz sigortayı yaptırmak için ? Satın al butonuna bastım, müşteri temsilcisi arayacak.Bu sigorta iyice can sıkmaya başladı. 1.000,00 TL üzerinden her ay faiz ödeyeceğime yarın Ziraattan yaptıracağım.ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Toplam fiyat orada yazan ama indirimli/sürprimli tutar aşağıda yazıyor Hasan Ali bey.İlk üstteki fiyatı görünce ben de tepki vermiştim ama aşağıya küçük yazmışlar.ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende toplam 597İndirim 130Sürprim 111En altta da gönderdikleri teklif policesinde de 597 yaziyor.Siz sayfanin en alttaki küçük yazıları ya da teklif poliçe kısmını paylasirsaniz ziraatin bu sistemini daha iyi anlayabileceğiz sanırım.
Axa'dan 1.095,00 TL'ye bugün yaptırdım.ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanirim sabir ve ve akil sagligi sigortasi lazim herkese, tum olanlari gorunce.
merhabalar,bugün ziraat sigortadan trafik sigortamı 597 tl'ye yeniledim. "1956 doğumlu annem adına, sigorta şirketleri arasında çıkan en uygun fiyat bu idi."ziraat sigorta / geçen sene : 285 tl ödemiştim.bugün aynı zamanda ziraat sigortadan hususi araç genişletilmiş kasko sigortasını da 600 tl'ye yaptırdım. "emekli personel indirimi mevcut." herhangi bir muafiyet yok ve yetkili servis anlaşmaları mevcut. en son aracımın ön camını yetkili serviste hiçbir ücret ödemeden yeniledim. ön cam faturası 1295 tl idi.