0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yücel bey moral bozmak gibi olmasın ama 1000 lirayı gözden çıkarın Çoğu araç sahiplerinin sigortaları geçen yıla göre 2 katından fazla çıkıyor. Sizinki 2 kat çıkarsa şanslı kişilerdensinizdir.
Boylece Perte cikan araba ancak parca parca satilir hem.2. El orjinal cikma fiyatlari duser hemde haksiz kazanclarin onune gecilmis olur.
Bilginiz olsun, Axa trafik sigortasında 9 taksit yapıyor.Bana en ucuz 980,00 TL ile Anadolu Sigorta teklif verdi, Axa ise 1.077,00 TL verdi. Benim sigorta yaptırma gibi durumum yok ama 9 taksit için aradaki farka değer.ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
14 Nisan'da yazmıştım bu yazıyı, o günden beri sigortasız geziyorum.14 Nisan'da 1.077,00 TL veren Axa, 10 Haziran itibariyle aylık %5 gecikme faizi dahil 1.090,00 TL fiyat teklifi veriyor.Sigortacıya "2 aydan beri sadece 17,00 TL mi faiz işledi ?" diye sorunca, primlerde iyileştirme yapıldığını söyledi.Ne yalan söyleyeyim, ben çok daha farklı bir fiyat bekliyordum, 2 ay sonra bu rakama bile sevindim.ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gerçekten çok az yükselmiş. Ben Nisanda 15 gün gecikmeye 20 lira ödedim. Üstelik öyle 1000 liraların değil, 480 liranın üzerine 20 lira. Bana çok az geldi o zaman, seninki hiçbirşey değil.
Trafik sigortalarinda belli bir oranda indirim olmuş, o sebepten dolayı böyle bir fiyat çıkmış abi.Yoksa ortalama 1.000,00 TL poliçe bedelinin %5'i aylık 50,00 TL yapıyor.Acaba diyorum sigorta yaptirmasam mi ? Zaten Kasim'da askere gidecegim ve halihazırda arabayı da kullanmıyorum, aylık 50,00 TL faiz işlese de 1 yıl sonunda aynı hesaba ayni hesaba gelecek gibi.ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Araba yatacaksa düşünülebilir aslında.
Az önce sigortacım aradı 17 sinde sigorta ve kaskonun yenilenmesi gerekiyor dedi unutmuştum ki kara haberi verdi sigortacım Çalışmalara başlıyorum sana haftaiçi haber vereceğim dedi sigortadan korkuyorum kasko neyse de dedi. Bakalım korku dolu halle bekliyorum fiyatları. Haber gelince sizlerle de paylaşacağım.
Geçen sene Anadolu Sigorta fiyat : 711 lira + plakayı 06 yapınca ekstra 175 lira gibi bir ücret çıkmıştı toplamda 890 civarı bir şeydiGeçen sene Anadolu Genişletilmiş Kasko fiyat : 2210 lira Bu sene Anadolu Sigorta : 1902 liraBu sene Anadolu Genişletilmiş Kasko : 1530 lira (Bu sene bir kaza durumunda kasko delinmeyecek gibi bir şey eklediğini söyledi ekstra olarak)Bu sene Ziraat Sigorta : 997.59 liraKaskoda sigortacım geçen sene %30 indirim yapacağım seneye söz diyordu sağolsun sözünü tuttu ama trafik sigortası beni benden aldı 1902 lira nedir yahu? Ziraat sigortayı söylemişti bir arkadaş orayı aradım onlar da 997.59 lira dediler şu an aldığım en uygun teklif nedendir bilinmez ziraat baya ucuz yapıyor şu sıralar sizlere de ordan teklif almanızı öneririm internetten https://trafikteklifal.ziraatsigorta.com.tr/ sitesinden ücretsiz alınabiliyor. Kaskoyu yaptırdım sigortacımdan ve trafik sigortasını da ziraat yaptıralım dedik o da sağolsun bence de ordan yaptır dedi ben ilgilenirim her türlü sorunda yine seninle dedi. Arkadaşım savcı 2011 mercedes c180 aldı adama 400 küsür lira çıktı trafik onun da ilk arabası ben öğrenciyim 2.senem diye sevinirken yürek yaktı yine fiyatlar. Bu fiyatlar daha çok can sıkacağa benziyor inanın.
Yasir bey öneriniz için çok teşekkür ederim. Sayenizde 251,00 TL kâra geçtim.Ziraattan teklif aldım şimdi net üzerinden, 18 Hazirana kadar yaptırırsam 931,00 TL çıktı.Dün sigortacı arayıp güncel primimin 1.185,00 olduğunu söyledi. Bu sigortacılar 17 farklı şirketle çalışıyor, Ziraattan teklif almadı mı acaba ?Ziraat bankasına mı gideceğiz sigortayı yaptırmak için ? Satın al butonuna bastım, müşteri temsilcisi arayacak.Bu sigorta iyice can sıkmaya başladı. 1.000,00 TL üzerinden her ay faiz ödeyeceğime yarın Ziraattan yaptıracağım.ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi