0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçen sene 178 Tl ödedim. Bu sene Mapfree genel sigorta'ya 512 TL ödedim.Ne diyim? Nereye gidiyoruz? Zehir zıkkım olsun...
Ben pek inanmadım ama yılın ikinci yarısı düşecek demiş sigortacıların başkanları.http://www.milliyet.com.tr/-trafik-sigortasi-primi-yilin/ekonomi/detay/2243872/default.htm?ShowPageSkin=1
Benim aracın sigortası haziranın 4ünde bitiyor 1 ay sigortasız mı gezsem ne yapsam
Gelecek olan indirim şayet GELİRSE beklediğiniz sürenin gecikme cezası ile birbirine hemen hemen denk gelecektir.
Sigorta sürem dolduğunda 480 lira fiyat aldım, 15 gün gecikme ile 500e yaptırdım. Gecikme cezası çok değilmiş o kadar.
Söz konusu indirim, gecikme cezası bedeline denk gelecek kadar düşük birşeyse, indirim yok denecek kadar az demektir."Gecikme cezası çok değil, o yüzden sigorta yaptırmamak, beklemek mantıklı" gibi bir anlam çıkarmayın, ben gecikme cezasının fahiş bir masraf çıkarmadığını ifade ettim sadece.
Sigorta icin nereyi tercih ediyorsunuz? Her zamanki acenteniz mi, en uygun teklif veren acente mi, internet teklifleri mi? Saka maka, fiyatlar cok yukseldi ve hic bir duzelme yok gibi.