0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gecen sene 230 bu sene 553.
Kamil bey hadi gene iyisiniz,bende Kayseride yaşıyorum,tavandan indirim, :-[geçen yıl 179.tl,bu sene 589 tl,
11 mayıs 2016 da bitecek sigortamı yenilettim, geçen sene 260 tl idi, bu sene 613 tl. Yorumsuz... Allah belalarını versin.
Bende 780 ödedim.Günü gelmeden neden yenilettin Mutlu?
Bazi ulkelerde egitim ve saglik ucretsiz. Hatta binek araclara otoyollar da. Umarim dunyaya iyi seyler ile biz de ornek oluruz.
Benzin olayında devletin resmi vergisi var oradan geçiniyor. Sigorta olayında vergi payı olsaydı. Sigortacılar, 100 kere çıkıp devlet vergi alıyor derdiler. Burda Milleti soyan sigorta şirketleri. Benzin almak zorunlu yasal bir durum değil. Benzinin alternatifleri var dizel lpg bir şekilde kurtarıyor. Sigorta mecburi olmasa bu fiyatlar bu kadar fırlamaz. Düşük ücretlere dönecek demiyorum inanmadığımı da söylüyorum. Bi ihtimal yüzde 20 azalsa diye temenni ediyorum. Yoksa olan ortada el birliğiyle millete giydiriyorlar.
Hakan bey bilgi amaçlı soruyorum; Dünyada ücretsiz sağlık ücreti veren gelişmiş ülke var mı?
iskandinavya ülkeleri
Mehmet Akın abim de aynısını dedi, niye bekleyim abi? bugün de alsam 2 hafta sonra da alsam, maaş günümden öncesine denk gelecek. İndirim zaten olmaz. Ne değişir?
Erken yeniletince önceki yıla ait sigorta erken sonlandırıldığı için, kullanılmayan iki haftalık sigortanın geri ödemesi söz konusu oluyorsa tamam, yoksa iki haftalık fazla ücret ödemiş olunur.
Belirli kriterler içinde mi yoksa tam kapsamlı mı?