0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçen sene 205 liraya yaptırmışım sigortayı. 10 Nisan'da dolan sigortamı yenilemek için en iyi fiyatı 480 lira ile Mapfre Sigorta verdi. Yaptırayım mı yaptırmayayım mı derken bugün 15 gün gecikme ile 500 liraya sigorta yaptırdım. 1 yılda yüklenen %235 zamda kimlerin parmağı varsa hepsine hakkım haram olsun.
Şu piyasaya göre çok uygun yaptırmışsınız yine de.GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2015te 280tl ye yaptırdım 2004 model 1.4 lacetti ikamet van, bugün 610tl ye yeniledim sompo japon sigortaTapatalk ile gönderildi.
arkadaslar prımler ne kadar yuksek olursa devletın kasasına o kadar cok para gırıyor. tv'ler gostermıyor haber yapmıyor memleketın dogusunda savas var bır yandan ısıd hergun kılıs antep urfaya roket atıyor kac tane vatandas vefat ettı. sırnak hakkarı mardın olmus surıye gıbı 1 mılyon vatandasımız evınden yurdundan oldu. devlet bomba atıyor mermı sıkıyor o yuzden fınansman lazım.
en düşük sompo japon mu verdi? Anadolu en düşük veren firma. Heryerden fiyat almadınız galiba?
Dün itibariyle yasa resmi gazete yayınlanıp yürürlüğe girdi. Artık indirim gerçeleşecek mi süreç bize gösterecek. Sigorta fiyatı alan arkadaşların paylaşımlarından az çok anlarız. İki ,üç şirket rekabet için piyasayı aşağı çekerse ,daha önce örnekleri oldu, İndirim yaygınlaşır.Böyle olmasını temenni ediyorum inancım az olsada..Hayırlısı olsun inşallah indirim gerçekleşir.
Evet Resmi Gazetede yayınlandı ama çok büyük bir fark olacağını sanmıyorum. Sigorta primleri neredeyse 2-3 kat arttı eski haline döneceğine ihtimal vermiyorum. Olsa akaryakıtta olurdu. Varil fiyatı 130 dolardı litresi 4,5-5 liraya benzin alıyorduk. Şimdi 40-45 dolar seviyelerinde litresi 4,3 liraya benzin alıyoruz.
Pek zan etmiyorum ama eğer Devlet alınan parayı bunun için kullanıyorsa Helali hoş olsun.O devlet o mermi ve bombaları teröristlerin tepesine bindirmez ise arabaların sigortaları en küçük derdimiz olacaktır.Bence Terörle ve Teröristle mücadeleyi sigortaya bağlamayın çok yanlış yaparsınız.
bakanın tekı cıkıyor ındırım %10 / %20 yı gecmez dıyor bı baska yetkılı cıkıyor ındırım falan beklemeyın cıkan kanunla sadece fıyatları sabıtledık dıyor.sızın anlayacagınız maksat karıncanın belı ıncınmesın. bu sıgorta fıyatlandırmasını Benım bı seye bagladıgım falan yok hamza bey. devlet sadece burdan alınan parayı degıl dıger her turlu halktan topladıgı parayı dogru bı sekılde harcıyorsa helalı hos olsun ama vergı toplamanında bı usulu adabı olur. gecen sene ıle bu sene kı fıyatların arasında mınımum %250 fark var el ınsaf yanı