0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok seviyorum ben bu sigorta şirketlerini. Hepsine ayrı ayrı selamlarımı iletiyorum. Anladınız siz onu
Geçen sene 210 liraya yaptırdım, bu sene en ucuz Mapfre sigorta fiyat verdi, 480 lira.Hasarsızlık indirimi var.
Arkadaslar bugun kasko ve zts fiyati aldim. Zts de en ucuzlari 657 tl sampo, 591 generali, 685 alianz fiyat aldim. Kasko icin 696 unico, 687 alianz fiyat aldim. ( cevremdeki 3 yetkili servis parmaksizlar, tokullar, borovali alianz ile calisiyor. , 1 tanesi. tokullar ise unico ile calisiyor) tercih ne olmali?
Geçen sene Mapfree den 178 Tl'ye yaptırmıştım. Şİmdi bana en ucuz indirim dahil 522 Tl diyorlar. BU ne yahu ? Soygun... Yüzde 300 zamcıkkkkk
Herkes öyle diyor da... Yine fazla....
Abi biz nelere alıştık buna da alışırız. Bazı arkadaşlarıma 2000 tl civarı çıktı rekor 3500 tl bu rakamları duyunca bize 850 civarı çıkmasına rağmen iyi diyoruz . Bahsettiğim araçlar hep ford connect ve o sınftaki araçlar ruhsatta ticari olduğundan normal binek araçlara göre daha yüksek çıkıyor . Şunu da belirtim bahsettiğim araçlar ruhsatta ticari geçmesine rağmen kullanım amacı hususi .
2000 civarı çok çıkmış ya belki şirket aracıdır. Benim kullandığım ticari kamyonete geçen yıl 360tl, bu yıl 4 nisan da 840 tl çıktı
Ben diyorumki,bu sigorta şirketlerine devletin müdahale etmemesinin sebebi hurda araç yasası olabilirmi? Bildiğiniz üzere belli yaştaki araçları trafikten çekmek için bütçe ayrıldı fakat milletimiz uyanıklık yaparak çürümeye terkedilmiş araçlardan para kazanmaya kalktı. Devlet külfet getirecek diyerek askıya aldı,şimdide sigorta primlerini araç değeri kadar sigorta bedeli çıkartarak milleti yıldırma politikasımı diye düşünüyorum.