0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yüksel kredi kartından taksitli nakit avans çeksen aradaki farktan daha az fark çıkar
Mantıksız değil. Valla ben uğraşamayacağım algısıyla vergisiyle, cezasıyla, verdim galeriye arabayı, satılmasını bekliyorum. İki Mtv ödenmedi, sigorta geldi, Temmuz'da muayene var, ön balatalar bitmiş(neyse ki çıkma %50 aşınmış orijinal Toyota balatasi denk geldi) yağ bakımı geldi, ön tampon boyanacak. Kısaca bu ülkede araba kullanmak falan haram. 5 TL'lik LPG almaya bile muhtaç ettiler.Sigorta olmadan satış veriliyor mu bilmiyorum, onu kesinleştirsem rahatlayacağım.ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muayene olmadan satışını aldım sorun olmadı muayene cezalı olarak yapıldı.
sigorta olmadan trafikte ruhsat değişmiyor ki.ben alirken 31 plakaydi onun üstüne sigorta yaptim sonra 27 oldu.Sigortacıdan geri 27 yaptirdimLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen hafta 2.el araba aldım. Sigortasını henüz yaptırmadım. Son günlerde %20 ucuzladı ucuzlayacak diye söylentiler var. Ne yapayım sigortayı yaptırayım mı biraz daha bekleyim mi?
Her gün kullanıyorum aslında. Ruhsatı daha almadım. 15 gün süresi varmış. Trafik sigortasında (bende umutlu değilim aslında) indirim olur diye bekliyorum. Bu haftasonuna kadar bekleyip, indirim olmazsa yaptırayım
Arkadaşlar kazam olmadığı için trafik sigortami kullanma gereğim olmadı, ancak benim araca vurma kaçma ve bir kez de benim çamurlugu kaldırım demirine takmam nedeniyle kaskomu kullandım. Bu durumda yeni alacağım trafik sigorta teklifinde hasarsizlik indirimi olur mu sizceSM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi