0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
980,00 TL çıktı. Allah belasını versin böyle sistemin de, düzensizliğin de, ülkenin de. 2.750,00 TL'lik hasar için Bandırma gibi yerde 805,00 TL zam yapmak da nedir ? Yüzde kaç zam bu ?Yaptırmıyorum anasını satayım. Yatsın araba, ben aylık 80,00 TL ceza ödemeye razıyım.İnsanları 5,00 TL lik LPG almaya bile tenezzül ettirdikleri yetmiyor gibi, bir de devlet bu konuda vatandaşın elinden tutmuyor.
Yüksel'cim buralarda mısın Arkadaş bugün fiyatları yolladı En makul aşağıdaki fiyatları aldık... 2009 Auris D4D ( Hasar yok şükür şimdilik )Mapfre Sigorta - Trafik 647 TLHalk sigorta (İndirim ile beraber ) Kasko - 828 TL
Aslinda su asamada Kasko ve ZTS nin birlesmesi dogru gibi gorunse de, bu sefer de kasko fiyatlari cok arttirilir ve en basa doneriz. Zaten gecen seneye gore artis da var kaskoda.Daha once dedigim gibi, herkes indirim olursa ''bana denk gelecek mi'' mantigi ile yaklastigi ve bir yanindakini dusunmedigi surece bu tarz gelismelerin de futursuzca olmasi cok normal. Yani haketme durumu da denebilir sanirim. 2 ile 2 yi toplayip 5 beklemek anlamsiz.
Bu ZTS ve kaskoda engelli vatandaşlar için bir indirim yokmu? Yada fiyat düzenlemesi?Mesaj Birleştirildi: Nisan 14, 2016, 23:14:56Az önce facede haber okudum torba yasada %20 indirim varmış.http://m.memurhaber.com/trafik-sigortasinda-indirim-mujdesi-1584422h.htm
Bilginiz olsun, Axa trafik sigortasında 9 taksit yapıyor.Bana en ucuz 980,00 TL ile Anadolu Sigorta teklif verdi, Axa ise 1.077,00 TL verdi. Benim sigorta yaptırma gibi durumum yok ama 9 taksit için aradaki farka değer.ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O kadar para alıyorlar ve hasar anında onarım kapsamında orijinal değil muadil parça kullanıyorlar. Bayramlık ağzımı sonuna kadar açıyorum sigorta şirketlerine ve buna dur diyebilen bir güç var ise onlara... 30 yıl sonra 65 yaş kartı alıp seyahatlerimi onunla yapacağım. O yaşa geldiğimde varımı yoğumu satıp en lüksünden bir araba alacağım. O arabayı kasko yaptırıp götürüp uçurumdan atacağım ve sigortadan parasını alacağım. Bu zamana kadar bize çektirdikleri eziyetlerin diyetini bu şekilde alıp kendimi bir nebze iyi hissedeceğim. [emoji35]Sent from my iPhone using Tapatalk
Şimdiye kadar %400 bindirim oldu. Şimdiden sonra %20 indirim olsa ne olmasa ne.