0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben 1. 10 da kaldım hala bi güncelleme çakalım artık şuna
http://www.eurotrucksimulator2.com/update.php hocam resmi güncelleme sayfası burası ancak oyununuz orjinal değilse crack yenilemesi gerekecektir
Geç kesinlikle gündüz farı bile mükemmel duruyor
1. 18 i indirmek için link verebilecek olan var mı? Bi de go east mı yükleyeleim iskandinavya mı?
Gündüz farının 1.15'ten farkı nedir? Ayriyeten şu otomatik şanzıman çok aptalca çalışıyor. Şantiye çıkışında devir saati 15'e geldiğinde vites büyütüyor garibim. [emoji4] Adaptive automatic transmission özelliğini geri getirmişlerdir umarım.
Otomatik kullanınca oyunun da zevki çıkmıyo gerçekteki araba kullanmak gibi
Daha önceden yükleyenler bilir. Oyun güncellenince tırların kompleden bi yol tutuşu mu arttı yoksa bu sadece Actros a ait bir durum mu? Volvo FH ile 110 la girince tırı devirdiğim yerden Actrosla neredeyse 140 la dönücem. Eğer olay Actros kaynaklıysa bundan sonraki favori tırım Actros tur
Volvo ile 150 ile viraj dönmüştüm. [emoji4] Ama üsturuplu bir çizgide gitmeniz lazım, yoksa yan yattı çamura battı olur. [emoji4]
Volvoda 150 ile döndüğüm yeri yine 150 ile dönüyorum. Olay o değil Enescim. Yeni sürümde bir meraktır hemen Actros aldım. Volvoyu da bi deneseydim keşke.
Bi turlu yeni crack i bulamadim. Hevesim kursagimda kaldi.
Evet enes 1.18 i indirdim bi heves elimde kaldi malesef.
Linki bulup atıyorum hemen abi