alt tarafı 10binkm falan kaldı geçmeme bişey değil tır için 
Aberdeen-Debrecen yapsan geçersin. [emoji4] Tabiri caiz ise git git bitmiyor.
@Enes Duman (27075) normalde hep 350kmlik teslimatlar yapardım uzul yolu hiç açmamıştım baktım forumdaki herkes uzun yol sevdalısı verdim uzun yola levelleri şimdi 1000kmden aşağı teslimat yapmıyorum
@Enes Duman (27075) normalde hep 350kmlik teslimatlar yapardım uzul yolu hiç açmamıştım baktım forumdaki herkes uzun yol sevdalısı verdim uzun yola levelleri şimdi 1000kmden aşağı teslimat yapmıyorum 
Uzun yol yapınca tadı çıkıyor asıl. [emoji4] Ben yolu karıştırmamla beraber 2.000'i görmüştüm galiba.
bende baya sardım bu oyuna online oynayan varsa takılalım
Steam üzerinden yaz indirimi ile 8 tl gibi bir fiyata oyunu satın alabilirsiniz. Satın almak, özellikle de online oynamak isteyenler için büyük fırsat.
Steam üzerinden yaz indirimi ile 8 tl gibi bir fiyata oyunu satın alabilirsiniz. Satın almak, özellikle de online oynamak isteyenler için büyük fırsat.
Iyi bir kampanya olmus. Pek pahali birsey degil. Alin online oynayalim
Allah razı olsun söylemeniz çok güzel teşekkür ederiz
Allah razı olsun söylemeniz çok güzel teşekkür ederiz 
Rica ederim. Sizlerden de Allah razı olsun.
Steam mobil ödemede vodafone kullanıyorum Üye işyerinin ilgili operatörden işlem geçirmeye yetkisi yok diye hata veriyor alamadım yok böyle bişey
edit:vodafone ile steamda mobil ödeme yokmuş ne kadar güzel ya sırf bu sebeple bile hat değişme yapabilirim rezalet resmen
edit2:Oyunu satın aldım sonunda annemin telefonunu kullanarak şimdi korsanı silip orjinali indirme vakti korsana destek yok
yalnız o 7-8 liralık oyunda dlc paketlerini bulamazsınız.
Bu arada yeni sürümde aracın altından şiddetli olmasa da takır tukur sesler geliyor. Dikkat edilirse bu sesler genelde şasi çok esnediğinde veya aracın altı yere çok yaklaştığında geliyor. Kısacası aracın gövdesi yerle temas ettiğinde artık ses çıkıyor. [emoji4]
Ayriyeten fasılalı silecek ayarını nihayet koyabilmişler.
Bu arada yeni sürümde aracın altından şiddetli olmasa da takır tukur sesler geliyor. Dikkat edilirse bu sesler genelde şasi çok esnediğinde veya aracın altı yere çok yaklaştığında geliyor. Kısacası aracın gövdesi yerle temas ettiğinde artık ses çıkıyor. [emoji4]
Ayriyeten fasılalı silecek ayarını nihayet koyabilmişler.
Aynen. Ben o sesi vites gecislerinde duyuyorum ama...
yalnız o 7-8 liralık oyunda dlc paketlerini bulamazsınız.
Eskiden de ayrı satılmıyorlar mıydı?
Aynen. Ben o sesi vites gecislerinde duyuyorum ama...
Acemi şoför gibi hoplatıyorsunuz o zaman. [emoji14]
Şaka bir yana kendimden beklemeyeceğim şekilde agresif sürüyorum şu aralar. [emoji4]
Altında gücüde hissedince dimi
Altında gücüde hissedince dimi [emoji14] [emoji14]
Biraz öyle oldu. [emoji4] Otomatik geçişli gişeden 107 ile geçmişim. [emoji4]